• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOZOO & VET PORADNA - stůňou vaši mazlíčci? Přijďte se poradit...
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    TATONKA: jo, zere, chroupe doslova, ma pak videt srt v bobcich.
    ze zere hlodave me nsokuje, ale videt ji, jak chroupe nalezenyho (asi) mrtvyho hada me zarazilo.

BODY_SUIT: prakticti pejsici, sami by se uzivili.

Shodou okolnosti dnesni vychazka, korist u nohou, zacala konzumovat, tak jsem ji zastavil, ze to pro potreby zdejsi debaty vyfotim - a pak uz ho (hrabos) sezrat nechtela:
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    LA_PIOVRA: a žere je taky?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TRAMIN: Potkanová válka! :o)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    LA_PIOVRA: ja tim narazela na skutecnost, ze prehozenim problemu k sousedum se nic neresi. to pak muze vzit potkana soused a hodit ti ho zase pres plot. obrazne receno
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    TRAMIN: vypovedet na Sibir, prenest jinam, dle naturelu a moznosti. Ja bych osobne jed taky davat nechtel a hledal vsecjhny sance jak se mu vyhnout. Nekdo to muze vnimat tak, jiny onak.

GIO: nase fenka Liluska imho prekona v oboru rodentocidy vsechny kocoury. Postavi se do lokality, zatuhe a jen nataci boltce jak satelity. A zabiji.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: musim se zeptat... kdyz ulovis ziveho potkana (50-100 zivych potkanu). co s nima pak?
    LAETATIO
    LAETATIO --- ---
    TYRKYS2: neeee, Eriku fakt ne.
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    Prosím prosím, poraďte mi nějaký osvědčený kontakt na člověka praktikujícího Dornovku. Lokalita: čím blíž náměstí Bratří Synků v Praze, tím líp.
    Děkuji.
    LUUCA
    LUUCA --- ---
    TYRKYS2: dik, byli jsme v aavet. Nakonec nic vazneho, uf!
    LUUCA
    LUUCA --- ---
    ahoj, jste nekdo online? pohotovost ted v praze - kam jet? jsme ze zizkova..
    GIO
    GIO --- ---
    porid kocoura.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: Na potkany je živolovná past humanismus, který si lidstvo nemůže dovolit. Jsou velcí, rychlí, chytří, ničeho se nebojí, přenášejí nebezpečné nemoci a rychle se množí. Zavolejte deratizační firmu, ať tam dá normálně jed.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    SIMCIIQ: přímo pro psy dermanorm, megaderm, lososový olej (různí výrobci - třeba brit care), pupalkový olej ze zdravé výživy...přijde mi, že každý přísahá na něco jiného.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    CAMELLA: poslala bys mi prosím link na něco, co bych zatím mohla zkusit? Moc děkuji.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    SIMCIIQ: Ony existují spešl medicinální šampony, když už, všechny běžné šampony jsou prostě detergenty a na lupy ti u psa prostě nezaberou.
    Ty prachy...těžko říct...kdybys chtěla jen nabrat štítku, tak to bude pár stovek + ošetření...otázka je, jestli v tvém stavu není lepší koupit spíš ty omegy a třeba dva měsíce je dávat a krve až poté, když to nezabere...
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    CAMELLA: byl to nějaký kokosovy olej sampon. Ale je fakt, ze ta koupel nepomohla. Máš tucha, kolik bych u vet mohla platit? Jsem na rizikaci a nemocenskou mam 5 tisíc. Tak abych byla připravena.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    SIMCIIQ: Nechat vyšetřit u veta, ideálně i nabrat krve - lupy někdy bývají první známka třeba i hypotyreozy. Případně pak zařadit do stravy třeba lososák nebo oleje s omega3,5.
    Běžným šamponem to spíš zhoršíš
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    SIMCIIQ: mobil opravuje. Včera jsem ji koupala
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam