• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOZOO & VET PORADNA - stůňou vaši mazlíčci? Přijďte se poradit...

Lámete si hlavu, co schází nebo přebývá vašemu zvířátku?

ŘEŠÍTE ZDRAVOTNÍ PROBLEMY VAŠICH MAZLÍČKŮ?

Pátráte po chovatelských tricích, nebo jen řešíte drobné poranění či zdravotní neduh?
    Ptejte se místních "zkušených" na co jen chcete, od výběru vhodného steliva pro suchozemskou želvu přes plusy a minusy psích oblečků až po rozměry voliery pro kakadua..
    ... pole působnosti sahá tam, kde končí bohaté zkušenosti všech ostatních zúčastněných, tedy, kdo chce dnes poradit, zítra třeba sám přijde s dobrou radou někomu dalšímu..a rozhodně nezůstane jen u obligátních mazlíčků typu kočka či pes..

koukněte sem...

rozbalit záhlaví
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MASOO: Jo, my dáváme analgetikum ještě na večer, případně druhý den, ale ano, je to spíš pro klid majitelů :o)
    MASOO
    MASOO --- ---
    TAPINA: rikali, ze to nebyva potřeba. Něco v sobe mela. A je docela v klidu. Spis ja vymejslim.....
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MASOO: Jestli tě ničím nevybavili, tak nic. Leda si na veterině ještě něco vyzvednout.
    MASOO
    MASOO --- ---
    Btw kdyby bylo potřeba něco proti bolesti - co?
    MASOO
    MASOO --- ---
    Je to spis gaza nez naplast.
    MASOO
    MASOO --- ---
    MATHEA: nic se nedeje;) asi ji to sundam na noc. Az pujde na cistej pelech. Ted sme na verande.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    *byly
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    MASOO: aha, tak to promin. Ani moji cube ani tem, co znam a byli na kastraci, nikdo jizvu neprelepoval, takze netusim.
    MASOO
    MASOO --- ---
    Ne. Tu sem sundala hned. Ale tu na brise.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    MASOO: Jesrli myslis naplat po kanyle, tak klidne uz ted
    MASOO
    MASOO --- ---
    Dneska dopoledne byla linda na kastraci. Zakrok byl rychly, bez problemu. Byla sem dost prekvapena, ze mi ji rovnou privedli (cizi lidi bezne nedava) a tak sem preslechla, kdy ji muzu sundat tu naplast. Diky
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    nejlepší je položit otevřenou přepravku zadní stranou na zem, dvířky nahoru a kočku tam dát pozadu a vertikálně, netlačit ji vodorovně. Chce to cvik :)
    OPI
    OPI --- ---
    VERCA_ZABA: já ho beru už šestým rokem a za celou dobu měl klíšťata 2 :) žijeme sice ve městě ale v přírodě jsme často akorát on je ten typ co si moc nelehne jen tak na zem, spíš na deku na nějakém čundru :D a nemá zrovna moc chlupů takže asi nejsme moc vhodný příklad :D
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    VERCA_ZABA: ten se mi v minulých letech osvědčil u Amona, u Bubliny ne. Letos ale maji oba bravecto
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    LABRUJA: pridavam se, taky mi na psovi jeste funguje, nasazen v breznu.. kocky nosi s Beapharem SOS tak jedno nacucany denne, pes s Forestem zatim jen jedno jediny od brezna
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    já letos koupila obyč přírodní od beapharu a uvidím, když nebude působit, aspon mi nebude štvát, že jsem za něj vyhodila velký peníze
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Tak holt už asi jedině tablety.
    LAETATIO
    LAETATIO --- ---
    My ho máme 2 týdny a zrovna dneska jsem vytahala asi 8 klíšťat (živých, různě napitých) a to jsem jich určitě dost přehlédla. Předchozí roky fungoval bezvadně, tak mě to dost mrzí...
    CUKI
    CUKI --- ---
    TAPINA: tak 3 tejdny a sundali jsme jeden a dali druhej., zakusujou se i v blízkosti.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Navíc nevím přesně, jak to mají obojky s rozmístěním těch pórů, ale řekla bych, že je logické, aby byly pouze na vnitřní straně, takže klíště které leze z venku po obojku nemuselo vůbec přijít do kontaktu s účinnou látkou. Obojek je jen "nádoba", ta látka musí být v psovi, aby fungovala.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    CUKI: Jak dlouho ho má nasazený? Obojky fungují až nejdřív po týdnu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam