• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOZOO & VET PORADNA - stůňou vaši mazlíčci? Přijďte se poradit...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TARGI: Jestli má jen lokální terapii, tak by se naočkovat mohla. Otázka je, jestli to už nebude na celková atb., když se to vrací. V nejhorším očkování zopakujete, no.
    TARGI
    TARGI --- ---
    TAPINA: děkuju, řeším s Baz.. no, udělalo se jí něco jako když mají lidé hemoroidy. Šla jsem s tím a zároveň že chci naockovat vše mimo vztekliny tu má tříletou. Vet řekl mazat betadinou a framikoinem a cca 10 dní po zahojeni dorazit na očkování. Jenže ji se to udělalo znova, takže teď pojedu zas na vet co s tím... Očkování měla do konce listopadu. Tak abych věděla. Děkuju
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TARGI: Na leptospiru takřka vůbec (v zamořených lokalitách se doporučuje očkovat pro jistotu 2x ročně, běžně se zpoždění do dvou měsíců neřeší), psinka, parvoviróza a adenoviróza má ve většině současných vakcín trvanlivost až 3 roky, pokud proběhlo počáteční vakcinační schéma správně. Parainfluenza drží taky tak maximálně ten rok, ale to je taková nemoc do počtu, jako účinnou ochranu před psincovým kašlem doporučuju raději extra vakcinaci i s Bordetellou (Pneumodog, Nobivac KC)
    TARGI
    TARGI --- ---
    Takový dotaz, jak dlouhý přesah má očkování? Na ostatní nemoce mimo vztekliny?
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    PEPSSI: spíš asi jde o to, aby ty granule byly menší? mame kocoura, který ma jen 4 špičáky a sni vsechny granule. ty větší ale musí dýl žužlat. jinak kupujeme Brit Care nbo Applaws
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    Můžete mi prosím někdo doporučit nějaké kvalitní granule pro kočku, co nemá půlku zubů a zbytek za moc nestojí? Díky předem
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    IVANEM: Tak to je na prd, Baloun je v tomhle uzasnej pacient.. Pak jedine limec no :(
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    HUDOUS_ML: známe. vzali jsme z utulku kocoura plesnivyho a chytla to cela rodina, pes skoncil na ATB, my nastesti jen s mastí
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    ISCH: naši měli kocoura s plísní, navštívil je můj ex a doma to od něj chytil jeho pes (ex neměl žádné příznaky, v domácnosti s nakaženým kocourem byl cca 2 hodiny na návštěvě). Oba přeléčeni, já jsem přijela domů měsíc po přeléčení a chytla jsem to taky. Je to svinstvo, tak bacha.
    ISCH
    ISCH --- ---
    HUDOUS_ML: No jdu brzo na kolaudaci... Alev nejhorsim to chytnu ja ci zvirata, to se holt stava.
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    ISCH: on tě ten smích přejde, až to od ní chytíš taky :D
    ISCH
    ISCH --- ---
    Tak je to plisen.

Kolegyne nevypadala uplne happy, kdyz jsem ji uvitala slovy "Ahoj Hermelino!".
    Divny.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    BESTIEVSAMETE: Jde spis o tu barvu kůže a ty bílá ložiska, vydrbana hlava obvykle vypadá lehce jinak, nicméně jak píšu, kdoví, Kor u koček. Vet udělá testy a řekne
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    CAMELLA: Mno já bych se plísně taky bála, ale naše kočinda si tohle umí vydrbat sama jen proto, že dva dny nejsem doma a ona je nervní. A není to nic než sebepoškozování...
    Ale ona i ta plísen se asi může projevit se stresem..
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ISCH: Ale nechci někomu fušovat po netu do řemesla, vet řekne více :).
    Ono se to rádo vrací
    ISCH
    ISCH --- ---
    CAMELLA: Uz jednou si na hermelin hrali, tak si da repete... Dik :)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ISCH: Vypadá to jako ukázková plíseň :). Ale samozřejmě muže to byt cokoliv. Je možné, ze se kamarádce objeví někde na těle podobný flek, ma to rádo i lidi :)
    IVANEM
    IVANEM --- ---
    OPI: u nás se letos ještě nesolí
    IVANEM
    IVANEM --- ---
    MATHEA: ponožku si serve během mikrosekundy. Vydržela by jí na tlapce max tejpovací páska, ale to už je týrání.
    OPI
    OPI --- ---
    IVANEM: nemohla přejít přes posolenou cestu? u nás je tohle celoživotní boj
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam