• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOZOO & VET PORADNA - stůňou vaši mazlíčci? Přijďte se poradit...
    LAETATIO
    LAETATIO --- ---
    Áda má nějak podrážděný oko (dost mu slzí) a mám doma Occusept - můžu mu to tím propláchnout?
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    FIFAJZ: taky se pridavam s podekovanim.. obcas ty opakujici se dotazy porad za sebou musi byt otravne.. :) moc dekujeme.
    MAGDALENA
    MAGDALENA --- ---
    TAPINA: pro psici. Je ji 13 a trapi ji klouby tak obcas davame par dnu za sebou Loxicom.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MAGDALENA: Pro koho? Psům celkem koxiby vyhovují, ale třeba pro kočky je šetrnější meloxicam, zejména pokud by mělo jít o dlouhodobé podávání.
    MAGDALENA
    MAGDALENA --- ---
    Ahoj, mate nekdo zkusenost s podavanim koxidu misto Loxicomu? Ma to byt setrnejsi? Patrala jsem, ale nic.
    FIFAJZ
    FIFAJZ --- ---
    TAPINA: Udelala jsem to vloni, udelam to i letos, neb mi to tak prijde spravny. :) TAPINA - dekuju moc za trpelivost, vsechny rady a konzultace v poste i tady! :) :*
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    TAPINA: Konkrétně v tomhle budou fytoestrogeny, takže je to vlastně to samé co v incurinu, ale “nejsou to prášky” :)
    Taky radši dávám incurin a mam jistotu, ze dostává vždy stejnou (velmi nízkou) dávku, ale holt je to zla syntetika:))
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    BODY_SUIT: Mě by někdy zajímalo, co v těch Energyvet produktech OPRAVDU je, když se to propaguje jako léčivo, které zvířátkům rovná nerovnováhu energií a jeden přípravek pomáhá na věco od bronchitidy po neplodnost. Působí to na mě dost nedůvěryhodným dojmem a radši bych teda použila léky se známým složením a účinkem.
    LUISA
    LUISA --- ---
    BODY_SUIT: supr,diky moc...zitra bysme meli vedet)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    LUISA: No jo no. Je to nejčastější vedlejší účinek kastrace, holt něco za něco. Jako je fakt, ze čubě to nevadi, ale stejně tak nevadí i ty prasky, moje cuba žere jen čtvrt prasku 1xd, nic hrozného
    LUISA
    LUISA --- ---
    ISCH: to by moc nepomohlo,)
    ISCH
    ISCH --- ---
    LUISA: Nu tak to abys poridila omyvatelnej pelech...
    LUISA
    LUISA --- ---
    mne se jen nelibi to cpani praskama do konce zivota/ no uvidime, diky moc za rady)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    LUISA: Však to není žádná nemoc, jen proste nedostatek hormonu, léky to doplní a bude Ok. Stojí to par kacek.

Jinak ale samozřejmě dones na veterinu i moč, jestli opravdu nemá zánět močaku.
    LUISA
    LUISA --- ---
    CAMELLA: :( ajaj
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    LUISA: I po 7 letech, jako u moji cuby
    LUISA
    LUISA --- ---
    neee(( kastrovana byla pred rokem?to se muze objevit po takove dobe?
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    LUISA: Dojdi si pro incurin/ovestin nebo propalin, pomáhá to, akorát holt už to většinou bere cely život.
    FIFAJZ
    FIFAJZ --- ---
    LUISA: pokastracni inkontinence :(
    LUISA
    LUISA --- ---
    cube zacala unikat moc,od vcera, lezi,pak se zvedne a je pod ni louze..myslite,ze bude nachlazena?je kastrovana a zanet mocaku mi neprijde,to uz jednou mela a to si furt drepala a skoro nic nevycurala, ted cura normalne//
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam