• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOZOO & VET PORADNA - stůňou vaši mazlíčci? Přijďte se poradit...
    WESSNA
    WESSNA --- ---
    FIFAJZ: Vyšetři ji, jestli nemá cistu, kamarádky fena (bez potomků) po pěti týdnech přestala hárat až po injekci u veta, pak jí zjistili cistu..
    GIO
    GIO --- ---
    MONROE: no takze potazmo si myslim, ze ne. neasi.
    GIO
    GIO --- ---
    FIFAJZ: moje doga takhle masivne taky hara, krvaci klidne mesic, dvakrat rocne. a ma otoky.. stenata nemela, po tomto harani jdeme na kastraci..
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    LA_PIOVRA: docela to jde, dalsi alternativou bylo nasazeni "chranice" min na dobu hojeni, ale nebylo treba.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    FIFAJZ: babsky rady, pekne se to zhojilo, v podstate v primym prenosu. A sikanuju ji, aby nelezela na tvrdym, ackoli si to nezridka sama voli:)
    FIFAJZ
    FIFAJZ --- ---
    LA_PIOVRA: tahle fenecka hara pravidelne 2x do roka. Jen ted po porodu to ma nejaky divny.
    Btw, co Lilatkovy otlaky, zvladli jste babskyma radama nebo doslo na veterinu?
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    FIFAJZ: jen postreh, ne rada tim mene reseni: s podobnym dlouhym a intenzivnim haranim jsem se setkal u dvou fen - obe haraly jen 1x za rok.
    FIFAJZ
    FIFAJZ --- ---
    Ma nekdo z chovatelu podobnou zkusenost nebo je treba se zacit nejak bat a akutne resit? Ctyrleta fena, v zari bezproblemovy porod, ted hara dle harmonogramu. ALE - hara naplno uz 22. den, na zacatku harani byl oproti drivejsku mnohem silnejsi krvavy vytok, doted tak nejak "tece" a teprve ten posledni, treti!, tyden se zda byt v nejlepsim, aspon to tvrdi pes samec. Prodlouzilo/zintenzivnelo se nekomu u feny takhle prvni harani po porodu? Ja jsem se s tim nesetkala, tak shanim info pro kamaradku.
    GIO
    GIO --- ---
    u lidi rozhodne ne.
    OPI
    OPI --- ---
    GIO: někdy je to vtipné když se zastavíme cestou z výšlapu na pivko a on ikdyž na něm jde vidět únava tak prostě u stolu stojí :D jakmile hodím aspoň mikinu na zem tak lehne ale dlouho mu to stejně nevydrží
    GIO
    GIO --- ---
    CAMELLA: nas pes taky radsi lezi na rohozce nebo na betonu, nez v pelechu...
    GIO
    GIO --- ---
    OPI: je chytry.. ta moje dogina se snazi taky na tvrdem nelezet, ale presto otlaky trosicku ma..staci kdyz se moc prehreje na pelechu u kamen a pak se presune na dlazbu, venku ma vystlanou boudu i pelechy, na beton si nelehne, a presto..
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    OPI: Moje Gata bohužel prozmenu pelech používá jen minimálně a spis se válí po tvrdé zemi. Otlaky samozřejmě má, naštěstí zatím ne “živé”
    OPI
    OPI --- ---
    GIO: já si tu tvoji větu nechám někde vytesat..(že trpí při ležení na tvrdém)..můj pes si to nejspíš uvědomuje a na tvrdé si prostě nelehne a pořád poslouchám věty typu: ten je rozmazlený, vždyť je to jenom pes atd..
    GIO
    GIO --- ---
    jinak mozna smesuju dve veci dohromady,a le pokud vim tak bursitida je zanet te slachy, na ktere pes vlastne pri lezeni tlakem pusobi, tak mi prijde, ze to splu docela souvisi.. plus tedy je to reakce na namahu
    GIO
    GIO --- ---
    LA_PIOVRA: zkus to vyplachovat repikem, super na uklidneni je i mesickovy odvar.. jinak na tyhle bursitidy nebo jak se tomu rika, trpi psi ruznych plemen, nejen ti velci, on je hlavne problem, kdyz ma zviratko hladkou neprilis hustou a douhou srst, tak ty kloubiky pry lezeni na tvrdem trpi, a tvrde je u nekterych ps treba i drevena lestena podaha:(
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    MONROE: Nam taky. Kdyz je Bof nastydlej,specialne mu nechavam slabounkej teplej caj se lzickou medu ;-) myslim ze jim to nic nedela..
    DZIMI
    DZIMI --- ---
    VERCA_ZABA: v pondělí jdeme na prohlídku a pak se uvidí, děkuji Tapina ;)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    FIFAJZ: o zitra rano zajdu na veterinu. Ach jo. Pejsicka milovana.
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    DZIMI: doporucuji vytrhat vsechny spatne zuby. nas kocour byl takovej retard, pomalej, mouchy snezte si me, kocka ho sikanovala.. pak vet rekl, ze ma totalne v prdeli zuby.. vytrhali mu vsechny kromě špičáku (aby venku mel aspon cim hrozit) a najednou se z nej stal pan kocour, co kocce nafackuje a zabere jeji pelech:).. takova ohromna zmena po zubech
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam