• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOZOO & VET PORADNA - stůňou vaši mazlíčci? Přijďte se poradit...
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    MUI: poznat tu správnou chvíli a mít dost kuráže považuju za největší výzvu do budoucna. Pořád mám před očima psa odvedle z baráku co "přesluhoval" dobrejch půl roku, protože majitelé (asi) neměli "koule" udělat co je potřeba:/
    WESSNA
    WESSNA --- ---
    MUI: Řeší se vodítkem na procházkách a omezeným prostorem doma, pokud je to nutné, aby si pes neublížil.
    A obecně se zvířata nechávají uspat ve chvíli, kdy je jasné, že přestali mít dlouhodobě radost ze života.
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    Dekuji všem za odpověď.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Ono něco lidského asi bude, minimálně se o tom píše v souvislosti s léčbou Alzheimerovy nemoci, ale těžké říct, jestli registrované u nás. Konkrétní přípravek se mi nedaří dohledat. Béčko je každopádně doplněk, to Karsivan nenahradí.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    SOJKA: pokud vím, tak není. Dokonce si pamatuju, že si to kdysi u nás na veterine kupoval pán i pro sebe, protože mu to přišlo lepší než humánní varianty.
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    GIO: to ona dostala dve v prubehu tydne plus ji davam ten karsivan, jen me zajimalo jestli neni nejaka nahrada, protoze to neni úplně nejlevnější
    GIO
    GIO --- ---
    SOJKA: my jsme fene po mrtvici davali injekcne B12 po urcitou dobu..
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    Mel bych dotaz. Existuje nejaka alternativa ke Karsivanu 100 pro psa po mrtvici? dekuji
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    TAPINA: oki, dekuji...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ZVIRATKO: Radši ne, je potřeba nejdřív zjistit, co to je.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    TAPINA: mam to zkusit zahrat a vymacknout?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ZVIRATKO: Na veterinu ho s tím vem. Může to být jen ucpaná mazová žláza, ale taky třeba ne.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    nasel jsem kocourovi na zadech na kuzi neco jako materske znamenko, ale je to vystouple a docela velke
    nikdy driv jsem si toho nevsiml (a to ho mazlim poctive), takze si nejsem jisty jestli to mel vzdycky
    mam se desit?

BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    Prosím vás, nevěděli byste někdo, kde v Brně co nejdříve koupit Rodicare instant? Chodím na to do Pet planetu a došel jim, jinde v pet obchodech to nevedou... Je to docela akutní.
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    LITTLE_SISTER: hm, taky jsem nenasla. :( mela jsem za to ze maji ...
    LITTLE_SISTER
    LITTLE_SISTER --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: Google nic nehlásí...
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    LITTLE_SISTER: podivej se, jestli nema PhysioDog pobocku v Budejicich, mam ten dojem..
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    LITTLE_SISTER: To je až poslední možnost, když všechno ostatní selhává.
    LITTLE_SISTER
    LITTLE_SISTER --- ---
    Teď jsem se dočetla o možnosti denervace kyčelního kloubu, nemá někdo zkušenost?
    LITTLE_SISTER
    LITTLE_SISTER --- ---
    LAETATIO: klidně bych do něj zainvestovala, ale obávám sem, že u nás na jihu bude složitější nějaký psí fyzio najít. pokusím se mu aspoň zatím dopřát pravidelný dlouhý procházky, kde se vyběhá...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam