• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOZOO & VET PORADNA - stůňou vaši mazlíčci? Přijďte se poradit...

Lámete si hlavu, co schází nebo přebývá vašemu zvířátku?

ŘEŠÍTE ZDRAVOTNÍ PROBLEMY VAŠICH MAZLÍČKŮ?

Pátráte po chovatelských tricích, nebo jen řešíte drobné poranění či zdravotní neduh?
    Ptejte se místních "zkušených" na co jen chcete, od výběru vhodného steliva pro suchozemskou želvu přes plusy a minusy psích oblečků až po rozměry voliery pro kakadua..
    ... pole působnosti sahá tam, kde končí bohaté zkušenosti všech ostatních zúčastněných, tedy, kdo chce dnes poradit, zítra třeba sám přijde s dobrou radou někomu dalšímu..a rozhodně nezůstane jen u obligátních mazlíčků typu kočka či pes..

koukněte sem...

rozbalit záhlaví
    ADELAIDE
    ADELAIDE --- ---
    LAETATIO: v zásadě ona mi doporucuje nekoho u Kladna, kam jezdí ona. Eriku mi doporučovala, že tam prováděli císařský řez kočce a vše bylo ok. To nevím jestli budě vědět takhle zpětně jméno.
    LAETATIO
    LAETATIO --- ---
    ADELAIDE: bylo tam vždycky x doktorů - zeptej se chovatelský, kterého ti doporučuje a k tomu se objednávek, pokud je to tam teď možné. Jinak je to podle recenzí i teď trochu ruská ruleta...
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    CAMELLA: myslím, že už je to zbytečný, už jste ji určitě vyplašili :-)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    CAMELLA: čímž chci říct, že mám taky špatnou zkušenost, ale je to deset let zpět :)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    LAETATIO: Jojo, Erika byla vyhlášené no-way před lety :)
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    ADELAIDE: se podívej na recenze na Googlu apod. Ještě mám jeden tip od kamaráda, ale tam jsem osobně nikdy nebyla - http://www.veterinaletnany.cz/ Nevím, jestli to už nemáš moc z ruky.
    ADELAIDE
    ADELAIDE --- ---
    LAETATIO: aha ...no to jsou pěkně protichůdné názory :D ....co ted :D
    LAETATIO
    LAETATIO --- ---
    ADELAIDE: já taky - velice špatnou. Už pár let jsem mimo a nezkoumáme to, ale před těmi pár lety byla vyhlášená jako místo, kam je lepší nechodit...
    ADELAIDE
    ADELAIDE --- ---
    GINGERCAT: jo, to jsem si tak nějak myslela :)
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    ADELAIDE: to, že to nedopadlo dobře, nebyla vůbec jejich vina, aby tedy bylo úplně jasno ;)
    ADELAIDE
    ADELAIDE --- ---
    GINGERCAT: jaj, to mě mrzí, každopádně děkuji za referenci, zkusím se tam s nimi domluvit ať mi vezmou obě kočičky rovnou :)
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    ADELAIDE: mám. Bohužel nám to tam tehdy nedopadlo dobře, ale kočku jsem tam měla týden a všichni tam byli skvělí.
    ADELAIDE
    ADELAIDE --- ---
    GINGERCAT: jo, o té mi psala...máš zkušenost?
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    ADELAIDE: klinika Erika?
    ADELAIDE
    ADELAIDE --- ---
    CAMELLA: ok, to jsem nevěděla :)
    BALAENA: jsem na Letné , tudíž ta Liběň co mi doporučila mi docela vyhovuje.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    ADELAIDE: dobrých veterinářů je v Praze víc, pokud nemáš akutní potřebu jezdit z Modřan do Slivence, možná by stálo za to uvést lokalitu

za nás osvědčená veterina na Kobylisích - Sokolníky
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ADELAIDE: šetrnější narkozu (inhalačku) už maj skoro všichni veti v Praze :)))
    ADELAIDE
    ADELAIDE --- ---
    CAMELLA:
    TAPINA: Dík :) chovatelka mi ted poradila nějakou veterinu v Libni se šetrnější nárkozou tak to asi prubnu : )
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ADELAIDE: Ty si vyber veterináře a techniku si vybere on :o)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ADELAIDE: já chodím ke své bývalé šéfce se všemi zvířaty, je na smíchově http://veterina-smichov.cz
    Na kočky je profík. Kastruje bokem.
    ADELAIDE
    ADELAIDE --- ---
    Ahoj, když jsme u těch kastrací, máte nějaké doporučení na dobrého veterináře v Praze? a volíte spíš klasickou kastraci přes pupík nebo z boku? začíná mi teď doma mrouskat starší z koťat, tak to už budu muset začít řešit :) Dííky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam