• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOZOO & VET PORADNA - stůňou vaši mazlíčci? Přijďte se poradit...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MOOONA: U vybíravého psa se značka volí podle toho, co je ochotný jíst :o) Dost chutné jsou Hill´s, třeba.
    MOOONA
    MOOONA --- ---
    Zdravim, mela bych dotaz ohledne jaterni diety/granuli.
    Dedkovi vysly spatne jaterni testy, mel tam nejake dva enzymy zvysene, z toho jeden hranicne (nevim jake presne, resilo se to kvuli narkoze, tak mi vet v zaplave jinych informaci toto nesdelil) Nejdriv na to dostal Epatopastu, aby to se to srovnalo pred operaci, ted bere Silymarin AL50, jeden rano, jeden vecer. Krmim masem, na to mi vet rekl, ze tak krmit muzu dal, jen at hlidam tuky a davam hlavne svalovinu a zadne vnitrnosti.
    On si ale zacal docela vybirat, nekdy celou davku klidne nesezere, hlavne kureci mu nejede. Obcas i kruti odmita. Hovezi sezere vzdy, rybu taky obcas necha. Do toho miva casto prujem, ne uplne "sragoru", ale pevne to tedy neni. Driv si i tak 2x tydne ublinkaval, to uz se mu nedeje, predpokladam, ze diky lekum. Pridavam piv.kvasnice, spirulinu, kelpu a Geloren.Zeleninu hlavne mrkev, salat. Pamlskuji susenymi plicemi.
    Tak premyslim, jestli by nakonec nebyly pro nej lepsi ty granule, kde by bylo vse namichane a mohl by to uzirat cely den, podle chuti.
    Asi se ty granule lisi, podle konkretniho problemu, pokousim se vetovi dovolat, ale zatim bych se rada zeptala na nejake doporucene znacky, prosim? diky :)
    LILITH_
    LILITH_ --- ---
    Našla jsem jeden vypelichanej kočkozadek.

BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    LILITH_: Se psem kdyz se servali, mela slic pod okem. Tapiny tip bude spravny, asi to byl plot.
    Nevypada, ze by ji neco schazelo, ji a pije normalne.
    LILITH_
    LILITH_ --- ---
    BERUSKA_CA: Nám takhle kocour přišel s holou pr*eli. poranění žádný, jen holej zadek, bez podráždění, bez krve. Tipuju to na plot, jiný kočky, možná pes, ale to by asi dopadl hůř. zkusím najít fotku.
    ADITU
    ADITU --- ---
    CAMELLA: doplním, že teď týden nebudou - jen jsem vypustila, jestli tenhle, nebo ten příští.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    GENEVIEVE: Vubec me nenapadlo, ze by to nemelo zarust.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    TAPINA: Ta fotka je mizerna, to je pravda. Myslela jsem ze to je vyskubnute, ale zarazil me ten uhledny tvar, tak jsem ji zacala ohledavat. No hlavne, ze to nic neni.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    BERUSKA_CA: Ta fotka není moc ostrá, ale vypadá to jako sedřené nebo o něco vyškubnuté.
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    BERUSKA_CA: hele Pipin má takhle kolečko na zadní tlapě, nekrvácelo ani není podrážděné, ale prostě mu zmizely chlupy. Přičítám to chuchvalci, co jsem našla na balkoně a aktivitě jeho bratra. Teď jenom napjatě čekám, jestli to zaroste, protože měsíc či dva a furt nic...
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    TAPINA: Fakt plotem chlupy takhle snadno pusti?
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    TAPINA: Prekvapilo me, jaky je to uhledny obdelnik. Neni to citlive ja dotek. Diky!
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    WOLFGAR: MVDr. Lukešová, veterina-smichov.cz - má i zubní rtg
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    BERUSKA_CA: Prošla pod příliš nízkým plotem?
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Trojnozka prave prisla domu s timhle. Je to obdelnik na zadech. Zadne kliste ani rana. Ma pod tim normalni kuzi. Lita po venku, tohle se stalo za poslednich 24h.
    Nejake napady co je pripadne proc?

LAETATIO
    LAETATIO --- ---
    WOLFGAR: jezdím se vším ke Svobodníkovi
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Mate nekdo tip okoli Prahy na trhani zubu u kocky? Na veterine v Praze kde jsem s nim b nemaji tenhle tyden na zakrok cas (a rekli si o docela extremni sumu)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    TAPINA: Diky! Byla mlecna, zlodej mel stesti.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    BERUSKA_CA: Je nebezpečná, ale záleží na procentu kakaa. Takové ty běžné mléčné většinou nic neudělají, kvalitní hořká by byl větší průšvih.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    TAPINA: A co cokolada? Vsude se pise jak je pro psy nebezpecna. Nas kanadsky pes (maly krizenec typu yorksir) ukradl a sezral asi 50g. Hodil savli a prezil. Byl jen na granulich.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam