• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOZOO & VET PORADNA - stůňou vaši mazlíčci? Přijďte se poradit...
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    TAPINA: Diky. Uz jedeme od veta,vymacknul krev a rekl,ze to byla jen srazenina,ze se to stava. Hysterka hadr,ale hlavne ze kocka je zdrava :-)
    (Stale si drzi svych 5,8kg ;-) )
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    BESTIEVSAMETE: Může. Záleží na věku kastrace, ale obecně může, jen je to vzácnější (ostatně i kocour může).
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    CAMELLA: Mno... muj vet nastesti vi,ze jsem precitlivela hysterka obecna,takze zitra rano :-)
    Dekuju moc ale. Doufam,ze je to neco uplne jineho :-)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    BESTIEVSAMETE: Mno, samozřejmě může...ale taky to muže byt něco úplně jiného. A neboj, vydrží to do příštího týdne:)
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    Muze mit kastrovana kocka nador mlecne zlazy? Nahmatali jsme Firu bulku hned u ceciku. Pohohled bych spis rekla,ze je to zaniceny bedar,ale s ohledem na umisteni sem vydesena :-( nevypada to nijak bolestive,drbani na brisku je porad nejoblibenejsi cinnost. Vetovi sem samozrejme psala a pojedeme asap,ale je patek vecer..
    LAETATIO
    LAETATIO --- ---
    MOOONA: krásná proměna!
    MOOONA
    MOOONA --- ---
    jsem hlavne rada, ze se mu nasvalily ty nohy, to rikal Skala, ze je fakt dulezity, kvuli te operaci kolene a ani ho kvuli tomu nekastroval, i kdyz ma nejaky novotvar na varleti. Ze by mu ty svaly mohly zacit ochabovat a ta operace by nemela takovy efekt
    MOOONA
    MOOONA --- ---
    LAETATIO: no takhe vypadal, kdyz jsem si ho vzala

takhle nejak ted

tlustej neni, myslim si:)
    MOOONA
    MOOONA --- ---
    Ale zkusim to teda stahnout na pul kila plus ten tvaroh, treba jen nezere, ptz proste hlad nema
    LAETATIO
    LAETATIO --- ---
    MOOONA: OT ale nedá mi to - nemáš fotku psa v jaký je výživový kondici? Protože naši psi - jeden cca 28-30 kg a druhý 36 kg vystačí v klidu s půl kilem masa denně, tak mě to zaujalo.
    MOOONA
    MOOONA --- ---
    MAR_TINA: :D v klidu:)))

TAPINA: diky za tip, pes ma 34 kilo, davam mu pul kila masa rano a pul vecer, muzu tedy pridat pul vanicky tucneho tvarohu rano a pul vecer treba?
    Skalovi jsem se ted dovolala a doporucil presne Hills, Royal Hepatic nebo Purinu Hepatic. Tak ja to vse zkusim objednat po nejakych mensich balenich.

Jinak jsem tu uz psala s operaci vazu v koleni a vse dopadlo v poradku! behal by jak mladik, kdyby mohl :)) a ted jsem ho na konec zari objednala na tu jeho shnilou hubu:)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MOOONA: Domácí jaterní dietu můžeš doplnit třeba ještě tvarohem.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MOOONA: ježiš promiň, jsme úplný debil, nevím, kudy ke mně doteklo, že to je kočka.

Jo ono tam nebylo napsaný zvíře a pod tím fotka kočky a můj mozek to spojil.
    MOOONA
    MOOONA --- ---
    MAR_TINA: aha, ale ja mluvim o psu :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MOOONA: 2x denně je málo, kočka by měla jíst třeba 5x denně zobnout.
    Dokud habešák prostě nejedl granule, dostával 3-5x denně podle naší přítomnosti doma a nebylo to ideální. A my z toho magořili.
    MOOONA
    MOOONA --- ---
    MAR_TINA: rozumim, to je dalsi vec. Krmim ho rano a vecer a rano uz nejsem schopna (jsem, ale zasadne bezim do prace na posledni chvili) uhlidat, jestli to cele sezere, nebo to tam necha hnit cely den a obcas si treba zobne (i kdyz tomu moc neverim) Je v jidle trosku fajnovka :D A to mlete se kazi fakt rychle. Clovek by rekl, ze bude utulak popelnice a prd:))
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MOOONA: my jsme krmení barfem u koček vzdali pro potřebu krmit je mockrát denně málo, maximálně přikrmujem syrovým, když zrovna máme.
    MOOONA
    MOOONA --- ---
    TAPINA: ja jim rozumim:)) i to je duvod, proc krmim masem, ze se to obmenuje, vim presne, co davam, pes mi na tom fakt prospival, ale tenhle, kdyz se to scvrklo na dva druhy masa vicemene a u zbytku uz musi byt fakt hladovy, aby to sezral, tak to asi nedava smysl.A u tech jaternich potizi si rikam, jestli jsem to schopna mixnout idealne, nebo aby pak to idealni vubec sezral..
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MOOONA: To se dá, ale často se naráží na fakt, že vzorky do nich padají a celé balení jim pak stejně nejede, když už je to týden to stejné :D
    MOOONA
    MOOONA --- ---
    TAPINA: prave bych radsi koupila vzorky nekolika znacek a vyzkousela :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam