• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    pridavam do klubu sousedku, jmenem Beta .)

TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    GIO: je to preci jenom holcicka :) ty nezne byvaji! jen ti chlapaci jsou takovi neopatrni halamove :D
    ale ono by to bez toho nebylo ono, takze urcite mu to i mi dovolime az bude starsi a tezsi!! jen si musime pohlidat, aby to bez znameni nedelal na jine lidi...
    GIO
    GIO --- ---
    TANKGIRL: jojo, taky ji to netrpim furtr, ale obcas ji tim vylozene poverim a ona pak par dni mysli, ze muze.)) ale je nezna.)
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    jj objima, je to nas milenec :) bud se prituli, kdyz lezime a to je schopen ty svoje pacorky roztahnout a chytnout jednoho z nas kolem pasu, ramenou ci krku jako spravnej chlapak (bo rostenka, rekl by jirka), nebo si pocka, az se nad nej nahnu, pac ma to objimani o to jednodussi.
    ale neobjima jenom nas. ted o vikendu ho kamarad odtahoval od toho velkeho cerneho, co jsem sem davala minule a ve stoje mu drbal pupek, muff pak natahoval predni packy tak, aby velkeho mohl chytnout za krk a pritahnout k sobe.. podarilo se, ale nepritahl :)
    o skakani na ramena ani nemluve, ale to ho bude potreba odnaucit, pac kdyby mel dorust nize zminenych rozmeru, asi by me pri takovem pokusu zarazil do zeme :))
    GIO
    GIO --- ---
    sranda ovsem je, ze ji nadrzujem, protoze Abbu ma skakani striktne zapovezeno.))
    GIO
    GIO --- ---
    objimaji vas vase lasky? nase Lulu si to ted nejak oblibila a kdyz se rozdovadi a nebo kdyz na ni prijde romanticka nalada.)) tak mi hupsne nohama na ramena a vzdycha mi do ucha.)) posledne pred bandou kamaradu, protoze ji nechteli dat na hrani petlahev plnou piti jeste.))
    DIVA
    DIVA --- ---
    GIO: číča hledí obdivně až zaláskovaně..:))
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: ahaaaa, tak to pak jo ....... uplne jsem zapomela, ze byla na kastraci :)
    GIO
    GIO --- ---
    YKAM: to ji zarustala jizva po kastraci-) ale nema , ma uplne hladke brisko s ruzovym svem.)
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: ukaminek, to je ji moc dobre a jeste ji zahriva kocicka :))
    jo a jak tak na to koukam, nemá ten pupik nejak vystrcenej ???? nebo se mi to jen zda .............
    GIO
    GIO --- ---
    nase vychovatelka.]
    YKAM
    YKAM --- ---
    ti flekousi jsou bozi, ale musi mit ty zpravne fleky ......... fesak lazensky :))
    TANKGIRL: to jo to mas pravdu, mamina je na to expert, kdyby jsi ted videla Berusku (Bertu, Bery) nebo jak ji to rikaji, tak se nasmejes, ma snad o 15 kg vic nez jak si ji vzali :))), ale slusi ji to ..............
    GIO
    GIO --- ---
    paradnak.)
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    ukradeno z fotek nasich zviratek :)

http://www.flickr.com/photos/61094407@N00/1678783927/in/set-72157603481365009/
    YKAM: jj, kdyz princezna harala, tak to byl vzdycky takovy drobny hubenour, ale porad elegantni fesak :) a jako nejvetsiho hovadaka jsem ho zazila, potom co jste ho s maminou vykrmili, kdyz jste byli se stenatkama na morave :))) moc mu to sluselo!!
    YKAM
    YKAM --- ---
    TANKGIRL: jj to si jeste uzivej, ja uz si gazze moc nepochovam :)) ale to ty vis :))
    jinak, abych pravdu rekla, Aron a dospely Espinek vedle sebe nikdy nestali, Aron uz se toho nedozil, kdyz umrel bylo Espikovi pul roku :((
    ale co si tak rikame tak si myslim, ze vyskove byli na stejno, mozna nejaky ten centimetr, ale tezko rict ............ Aron byl proste hovadak dobre staveny, vsechno mel obrovske, za to Espinek tim jak porad blbnul a behal se Sarinkou tak byl stihloun :))
    a hlavne Aron nabral az ve trech letech, myslim, ze kdyby tady Espinek s nama byl o par let dele tak je to taky takove hovadko, protoze proporcne byli stejni :)) no a hlavne jednou kdyz na tom byl Espinek dobre tak jsem u doktora taky navazila 78 a myslim, ze jednou i 82, ale to si nejsem uplne jista, takze zas tak velky rozdil tam neni :) ale zase kdyz Sarinka harala, tak byl prece schopny i deset kilo schodit :))
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    YKAM: tak jen doufam, ze ti nasi dva takovi hovadaci nebudou :)) jeste si uzivam toho, ze mi muffik sedi na kline, nebo si ho jeste i pochovam.
    aron byl v kouhoutku stejne velky jako espik a tech dvacet kilo navic mel jen v hrudniku a svalech? ty prdky u sebe jsou rozkosny!!
    GIO
    GIO --- ---
    hehe.)
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: tak to mela opravdu malo, to ma totiz Gazzin ted :))
    GIO
    GIO --- ---
    YKAM: dekuju, no z utulku jsme ji privezli 43 kilovou.)
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: jj holcicky jsou holt proste lejdynky :))) a vaha Lulu 53 kg si myslim, ze je hodne pekna, jde videt, ze si dobra mamina :))
    Aron byl opravdu hovadak, ale ta jeho obrovska vaha mu byla osudna, pater to nevydrzela :(( a to do tri let to byl uplnej hubenour, sama noha a ruka, pak najednou pribral a zmohutnel a ja ho malem nemohla poznat ........... veterinar mi jednou rekl, ze jestli jeste nabere tak ho mam chodit vazit asi na nadrazi, protoze on ma vahu jen do 100 kg :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam