• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů
    SANDRI
    SANDRI --- ---
    tak se mi v noci zdálo,,že sme si pořídili domů dogu,,nepamatuju se jakou,,ale radost sem měla hroznou,,škoda že to byl sen:-((
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    YKAM: inu, je skoda, ze nemame Xerdu, aby ses mohla pochlubit s nahodne dohledanym strejdou od Gazze... /bo jak to ti kluci mezi sebou maj/
    YKAM
    YKAM --- ---
    TANKGIRL: vzdyt rikam, ze je to holcicka v provedeni chkapeckem :))
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    YKAM: hodne zhubla a musim rict, ze ji to moc slusi!!
    tahle zenska na 1roce, vazila skoro to co espinek :D
    YKAM
    YKAM --- ---
    TANKGIRL: slusi ji to :))) chlapecce jedne :)) musim se na ni zase zajet podivat .............
    GIO
    GIO --- ---
    no ta je!
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    pridavam do klubu sousedku, jmenem Beta .)

TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    GIO: je to preci jenom holcicka :) ty nezne byvaji! jen ti chlapaci jsou takovi neopatrni halamove :D
    ale ono by to bez toho nebylo ono, takze urcite mu to i mi dovolime az bude starsi a tezsi!! jen si musime pohlidat, aby to bez znameni nedelal na jine lidi...
    GIO
    GIO --- ---
    TANKGIRL: jojo, taky ji to netrpim furtr, ale obcas ji tim vylozene poverim a ona pak par dni mysli, ze muze.)) ale je nezna.)
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    jj objima, je to nas milenec :) bud se prituli, kdyz lezime a to je schopen ty svoje pacorky roztahnout a chytnout jednoho z nas kolem pasu, ramenou ci krku jako spravnej chlapak (bo rostenka, rekl by jirka), nebo si pocka, az se nad nej nahnu, pac ma to objimani o to jednodussi.
    ale neobjima jenom nas. ted o vikendu ho kamarad odtahoval od toho velkeho cerneho, co jsem sem davala minule a ve stoje mu drbal pupek, muff pak natahoval predni packy tak, aby velkeho mohl chytnout za krk a pritahnout k sobe.. podarilo se, ale nepritahl :)
    o skakani na ramena ani nemluve, ale to ho bude potreba odnaucit, pac kdyby mel dorust nize zminenych rozmeru, asi by me pri takovem pokusu zarazil do zeme :))
    GIO
    GIO --- ---
    sranda ovsem je, ze ji nadrzujem, protoze Abbu ma skakani striktne zapovezeno.))
    GIO
    GIO --- ---
    objimaji vas vase lasky? nase Lulu si to ted nejak oblibila a kdyz se rozdovadi a nebo kdyz na ni prijde romanticka nalada.)) tak mi hupsne nohama na ramena a vzdycha mi do ucha.)) posledne pred bandou kamaradu, protoze ji nechteli dat na hrani petlahev plnou piti jeste.))
    DIVA
    DIVA --- ---
    GIO: číča hledí obdivně až zaláskovaně..:))
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: ahaaaa, tak to pak jo ....... uplne jsem zapomela, ze byla na kastraci :)
    GIO
    GIO --- ---
    YKAM: to ji zarustala jizva po kastraci-) ale nema , ma uplne hladke brisko s ruzovym svem.)
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: ukaminek, to je ji moc dobre a jeste ji zahriva kocicka :))
    jo a jak tak na to koukam, nemá ten pupik nejak vystrcenej ???? nebo se mi to jen zda .............
    GIO
    GIO --- ---
    nase vychovatelka.]
    YKAM
    YKAM --- ---
    ti flekousi jsou bozi, ale musi mit ty zpravne fleky ......... fesak lazensky :))
    TANKGIRL: to jo to mas pravdu, mamina je na to expert, kdyby jsi ted videla Berusku (Bertu, Bery) nebo jak ji to rikaji, tak se nasmejes, ma snad o 15 kg vic nez jak si ji vzali :))), ale slusi ji to ..............
    GIO
    GIO --- ---
    paradnak.)
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    ukradeno z fotek nasich zviratek :)

http://www.flickr.com/photos/61094407@N00/1678783927/in/set-72157603481365009/
    YKAM: jj, kdyz princezna harala, tak to byl vzdycky takovy drobny hubenour, ale porad elegantni fesak :) a jako nejvetsiho hovadaka jsem ho zazila, potom co jste ho s maminou vykrmili, kdyz jste byli se stenatkama na morave :))) moc mu to sluselo!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam