• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů
    GIO
    GIO --- ---
    jojo, no tak to neni zrovna fajn kontakt.))
    ale je to bojovnik, tak to ma byt, ja mam povetsinou zvirata s podobnym osudem, takze v piplani si muzem podat ruce.)) momentalne jsme takhle zachranovali kote, svrab az za usima, bricho plne cervu a doktor mu daval polovicni sanci.. a teda kdyz ho po mesici videl, tak zasl:-)(to je to mrne, co nam nasla Lulu.))
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    GIO: a ze ony se dokazi tvarit majestatne nasrate :D
    my jsme se jeli na muffika podivat na cca jeho 6tem tydnu. byl zableseny, jenom jednou odcervany a podviziveny, vazil tehda neco malo pres 4kilo. zenska uz je chtela nasledujici tyden ockovat, tak jsme si ho, posledniho chlapaka, radeji odvezli, jeste 2-3x odcervili (vytahli z nej pokazde 3-5skrkavek) a teprve pak ockovali. chudacek dostaval prvni tydny davky frontlineu, aby jsme ho zbavili veskerych dalsich prizivniku (svrabu atd.) a odcerveni. nastesti na nem bylo videt, ze je to janek bojovnik a na nalade mu to neubiralo.
    cca po mesici snahy srovnat jeho vahu a zbavit se parazitu, se nam to, rekla bych podarilo, ale porad ma deficit v pribirani. veterinar nam rekl, po tom co se to s nim srovnalo, ze kdyz jsme ho tam privezli, vypadal na patologii, takze asi tak...
    jinak mame prcka z vesnice kousek od Zatce, fenka byla v kotci s pristreskem ve chleve (cerna mala fenka, otce jsme nemeli moznost videt a kontakty na jiz odebrane sourozence si zenska nebrala).
    maky to taky nemela lehky, privezla si prcka uz s kilou. nastesi to bez operace zvladli rozehnat, ale to ti povi sama.
    GIO
    GIO --- ---
    TANKGIRL: no se sklopenyma sedackama jsem nepocitala, nasi psi jezdi v kombiku v kufru.)) a jednou tam takhle jela sice super skaldna ale dost nafucena LUlu, protoze muesla mit ohnutou hlavu jako zirafa.))

a o cem mluvite s chovatelkou? enjake problemy s chorobu??
    no hee klidne se sverte, samozrejme ja uz se bez dogy neobejdu a tak musim mit samozrejme kontakty na slusne lidi.))
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    YKAM: to mas pravdu, vsechny maji sve kouzlo, to jim nikdo neupre!! ale je krasa na ne vsechny pohledet :) opravdu jeden sampion vedle druheho! skoda, ze ta nase "chvovatelka", byla tak nezaujata :/ muffik se uz s maminkou a sourozenci nikdy neuvidi a to me opravdu mrzi! ale nejdulezitejsi je preci jenom zdravi, to se nam snad zachranit podarilo u obou!!!
    GIO: nj, to je nova fabka :))) ale priznej me si, ze ti psi umi byt neskutecne skladni...
    espinek a sarinka se vesli i do malyho ww pola (sedacky sklopeny, samozrejme). a jak jim to tam sluselo :), vid! faktem zustava, ze to decko uz bys tam nenarval, leda, ze by si lehlo mezi ne :D
    GIO
    GIO --- ---

tak to me vskutku pobavilo
    mame fabii combi, doga do ni vejde jen stezi a je dost nasran.) miluje jizdu v astre combi.))tam se nam psi vejdou oba.
    kazdopadne fiknout na reklamu psa s ustrizenyma usima, trinact let od vydani zakona zakazujicicho kupirovani, to uz je vazne for.)
    GIO
    GIO --- ---
    nadhera.)muzu se zeptat na reference chovatelskych stanic? hodila bych to pak na nastenku, tak kdo ma zkusenosti, prosim, podelte se.)
    YKAM
    YKAM --- ---
    TANKGIRL: dekujem, kdyz ty dogy jsou vsichni takovi tutynkovatiiii :))
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    YKAM: tutinci :) a xerin byl opravdu cely gazzinek!! je videt, po kom ma prcek potencial .)
    YKAM
    YKAM --- ---
    TANKGIRL:
    tak jsem neco nasla na netu, tak se pokoukejte na ty Gazziho predky
    tak toto je prababička Rebecca

toto je deda Zanziar

a toto je Xerxes, predchudce Bety a Gazzinuv pribuzny, pry nejaky strejda, ale to jsem nehledala to mi bylo zdeleno :)))

a jeste teda Xerxes jako male tenatko, nepripomina vam nekoho ?? :))
    SANDRI
    SANDRI --- ---
    tak se mi v noci zdálo,,že sme si pořídili domů dogu,,nepamatuju se jakou,,ale radost sem měla hroznou,,škoda že to byl sen:-((
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    YKAM: inu, je skoda, ze nemame Xerdu, aby ses mohla pochlubit s nahodne dohledanym strejdou od Gazze... /bo jak to ti kluci mezi sebou maj/
    YKAM
    YKAM --- ---
    TANKGIRL: vzdyt rikam, ze je to holcicka v provedeni chkapeckem :))
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    YKAM: hodne zhubla a musim rict, ze ji to moc slusi!!
    tahle zenska na 1roce, vazila skoro to co espinek :D
    YKAM
    YKAM --- ---
    TANKGIRL: slusi ji to :))) chlapecce jedne :)) musim se na ni zase zajet podivat .............
    GIO
    GIO --- ---
    no ta je!
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    pridavam do klubu sousedku, jmenem Beta .)

TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    GIO: je to preci jenom holcicka :) ty nezne byvaji! jen ti chlapaci jsou takovi neopatrni halamove :D
    ale ono by to bez toho nebylo ono, takze urcite mu to i mi dovolime az bude starsi a tezsi!! jen si musime pohlidat, aby to bez znameni nedelal na jine lidi...
    GIO
    GIO --- ---
    TANKGIRL: jojo, taky ji to netrpim furtr, ale obcas ji tim vylozene poverim a ona pak par dni mysli, ze muze.)) ale je nezna.)
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    jj objima, je to nas milenec :) bud se prituli, kdyz lezime a to je schopen ty svoje pacorky roztahnout a chytnout jednoho z nas kolem pasu, ramenou ci krku jako spravnej chlapak (bo rostenka, rekl by jirka), nebo si pocka, az se nad nej nahnu, pac ma to objimani o to jednodussi.
    ale neobjima jenom nas. ted o vikendu ho kamarad odtahoval od toho velkeho cerneho, co jsem sem davala minule a ve stoje mu drbal pupek, muff pak natahoval predni packy tak, aby velkeho mohl chytnout za krk a pritahnout k sobe.. podarilo se, ale nepritahl :)
    o skakani na ramena ani nemluve, ale to ho bude potreba odnaucit, pac kdyby mel dorust nize zminenych rozmeru, asi by me pri takovem pokusu zarazil do zeme :))
    GIO
    GIO --- ---
    sranda ovsem je, ze ji nadrzujem, protoze Abbu ma skakani striktne zapovezeno.))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam