• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    YKAM: :D prirozeni drtici.... balonky jsou paradni!! a zaroven je to stylovy doplnek do domu ;) dalsi jejich vyhodou, krom tech co jsi jmenovala, je to, ze nedelaji zadny ramus, kdyz si s nim hazi! kdyz mu nahore v pokoji spadne ten ten velky tezky (ma ho i acidek), je rana slyset az ve sklepe :D
    YKAM
    YKAM --- ---
    TANKGIRL: jak rikam, zalezi na pejskovi, Holy od Liby to zvladnul zlikvidovat za 9 minut, Gazzinek nezlikvidoval jeste ani jeden, proste s nima hraje kopanou :)))
    a to, ze uz ho nemate a je zlikvidovanej, mi vubec nevadi, proste se mi ty balonky libi a udelam jich pro vas vsechny jeste spoustu pokud budete chtit a pokud si s tim Muffinek hraje :)))
    mi osobne vyhovuje ta velikost a i to, ze nejsou tezke a dobre se drzi v ruce a dobre se drzi i psovi v tlamne .............
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    YKAM: ani jsem ti to nechtela rict puvodne, ale ty nam to odpustis, vid ;)
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    YKAM: muffik taky normalne nenici, ale ten zeleny jsme si domu prinesli uz trochu se skubou, jak se o nej kluci pred tim pretahovali s adamem a pod stolem... muff to den na to jen zuzlal, taky rouna trochu vytahl, ale jeste by to slo zpravit a urcite by drzel dal, kdyby ho ve chvilce nasi nepritomnosti nesebral z okna touch. ten pak behem chvilky micek rozcupoval na kousicky :((
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: jo a hlavne, az vam dojdou poslu dalsi :)))
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: :o)) kdyz je znici tak je znici, k tomu jsem si je vymyslela .......... treba Acid od adama ho zlikvidoval tak za 4 hodiny, ale jen proto protoze se o nej pretahoval s panickem :)))
    GIO
    GIO --- ---
    YKAM: Abboušek taky hracky nenici, ale na micky mame likvidatorku LUlu.)) tyhle ale myslim jen tak neznic.) tech si bude vazit!:-)
    YKAM
    YKAM --- ---
    DIVA: muj jezevčík hračky neničí :))) prostě si s nima hraje a ani to nedělaly ty co jsem měla, no teda někdy v zapalu hry :))
    jinak je to kůže a uvnitr je natrhane rouno, hlavně pokud se stane, že to nahodně roztrha tak to vyhodim a usiju jine :)))
    DIVA
    DIVA --- ---
    YKAM: ty sou!:) mám doma sice prcka (NO) ale náruživý likvidátor. má ten váš jezevčík hračky rád celé nebo po soustech?:) že bych se dala inspirovat pokud to má zvýšenou trvanlivost.. je to koženka? a co je uvnitř?
    GIO
    GIO --- ---
    .-))
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: no jasne, Gazzinek rikal, ze teta Lulu a strejda Abbu musi mit taky barevne a velke balonky :))
    GIO
    GIO --- ---
    fakt jo?.)) jeeeeeeee
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: tetko, posli do posty adresu a pristi tyden je mas doma :))
    sice nezarucuji jak dlouho balonek vydrzi dospelemu psekovi, ale nam zatim drzi vsechny :))
    GIO
    GIO --- ---
    ty jsou supr! mamko posli!:))
    YKAM
    YKAM --- ---
    a my jsme vyresili balonkovy problem, uz je muzem klidne ztracet ........... usili jsme si je sami, takove jake potrebujem a ja je mam moc rad :)) vsak se kouknete
    tenhle mi mamka usila jako prvni ............

a mi se tak libil, ze jsem chtel dalsi ............

a jsou vsechny moje .......... hmmmm ............

jen si staci vybrat, ale ted uz budu asi spat :))
    GIO
    GIO --- ---
    YKAM: vul.))
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: s tim jezevcikem to nerikej dvakrat :))) Sarinka jak byla stene, tak k nam prisel jeden borecek a rika ........... ty pyco, modreho jezevcika jsem teda jeste nevidel :)) nevim jak na to prisel, protoze v te dobe uz Sarinka mela nozky dlouhe tak 20-30 cm :))
    FESTER
    FESTER --- ---
    GIO: nah... to by uz davno sezral myho papucha :)
    GIO
    GIO --- ---
    :-) a psa ti sezere.)
    Han Solo:-)
    FESTER
    FESTER --- ---
    GIO: pac mam toho energickyho maniaka tak fena v zadnem pripade ! Solo by me z ni udelal nymfomanku ! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam