• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů
    YKAM
    YKAM --- ---
    Gazzinek od pondelka konecne jedl, mam velkou radost, zacinala jsem mit velke obavy ............ v patek jdeme opet k doktorovi tak drzte palce ...........
    GIO
    GIO --- ---
    njo, on je fakt obrovitansky:-/
    YKAM
    YKAM --- ---
    tak my mame spatnou zpravu :((
    tim, ze Gazzinkovi je jeho stavbou tela predurceno, ze bude tezky a velky hovadak :)) se mu minuly tyden hla pater ............. a tim prestal zatezovat levou zadni pulku tela, kulha ted na levou zadni a pravou ma strasne osvalenou, tim, ze levou prestal skoro uplne zatezovat se mu omezil vyvoj kloubniho vaziva a kloub v leve zadni mu docela preskakuje ze strany na stranu, do budoucna je to mozna vyhled na displazii :(((
    dostali jsme injekci na podporu kloubu a jeste nam chteli dat injekci proti bolestem patere, ale tu jsme odmitli a byli jsme za to pochvaleni, protoze pejsek pak prestava citit bolest a tim padem dovadi jako by ho nic nebolelo a akorat se stav muze jeste zhorsit ...............
    zatim nam bylo receno, ze nemame panikarit, Gazzinek je jeste stale ve vyvoji a vse se muze diky injekcim a praskum dat do puvodni polohy, musime chodit jen kratke prochazky a jen po rovine a kdyz tak trochu do kopce, ale ze schodu a z kopce chodit nesmime, takze jsem zvedava jak to provedu, kdyz ma 58 kg ...........
    i pres me mnohalete skusenosti, jsem se opet dozvedela neco noveho, v mistech mezi hrudnikem a kiclemi, jim pater tzv. plapola stejne jako zaludek a slezina a v rustu se jim muze proste hnout, muze se vratit casem do stejne polohy nebo taky nemusi, proto davejte na sve obri milacky v rustu velky pozor, staci spatne skocit, spatne jit po schodech dolu a je uraz na svete :(((
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---
    40 tiez :)
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    DOPEDOLL: roste do krasy!! ta odchlipnuta vycka jsou u tehle svetlych typu vice vyrazna, ale na nine nic nevidim!! skoda, ze nemam detail sousedciny bety, ta uz ma snad nabeh na ta treti vycka, ale ona susedka celkove prepiskla jeji vyvoj a je to takovy spis chlapecci mastodont :) ale trebas my kdyz jsme prestali doma kourit, tak se oci vsem ctyrnohym mazlickum vyrazne zlepsili a uz tolik neslzi. jestli nekourite, tak uz me nic nenapada. kolik ted vazi? muffik nam posledni dobou roste hrozne pomalu a je to hrozny vyzloun. mame cca 40kg, ale vet rikal, ze to vsechno dozene, tak to snad stihne driv, nez se uvidime .)
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---
    :))
    GIO
    GIO --- ---
    jo ji tyrame, hrozny.))
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: chudinka :))) vy ji tam teda davate :)))
    ja se taky vzdycky strasne leknu kdyz ma na sobe krev, ale vetsinou to neni nic vazneho ...............
    GIO
    GIO --- ---
    mno ale ta krev me vzdycky vydesi, ona je na tu hubu desny pako. hrabe a neco si vrazi do dasne, krve jak z vola, pak ji kamos trosku nakop pri hazeni micku, teda kopani, no prokously pysk.. no proste smolarka...
    GIO
    GIO --- ---
    jezisi jelitka jsou to.))
    a jak se chova doga pubertak?
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: fifinka :)) co jim nezpusobi male seminko travy :))
    to ja zas po ranu venčim toho mojeho pubertaka a on najednou kulha a nechce jit, tak rikam ukaz co tam mas ty maly lumpe a on se strasne bal, pak mu kouknu na packu a on mel mezi polstarkama uvelebenou drevenou kosticku, ktera mu tam delala takovy maly podpatek ........ fakt jsem se nasmala a on chudak nevedel co s tim :)))
    GIO
    GIO --- ---
    moje fifinka si vcera dala na cumec, jejich oblibenou zabavou je skakani pres takovou hlubokou strouhu co mame za stodolou. no a vcera dopadla moc nizk, a bouchla se do nosu.. tekla ji krev.. no preslo to behem minuty, otrela jsem ji to a vypadalo to dobre, ale furt kychala. porad!!!
    tak ji prohlizime a v nose docela huboko ji uvizlo seminko z travy.))
    no, vytahnout se nam ho nepodarilo, protoze je tak netykava ze bych ji necim spis ublizila, pak se urazila a vecer se mnou nemluvila.)) tak doufam ze ho vykychne, jinak musim e k vetovi:-)

opicka moje, rano uz se zas lisala
    YKAM
    YKAM --- ---
    DOPEDOLL: nadherna ........... posledni nejlepsi :)))
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---

som zly krvilacny pes a vsetkych vas roztrham na kusy !!! ;)
    GIO
    GIO --- ---
    YKAM: jojo to by moh.) oni by ho povalili apak si hodali po spekackach jak zakusek.))
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: vim vim, ale stejne by ty spekacky mohl prinest :))
    GIO
    GIO --- ---
    nene.))
    nc takoveho, uz tu bydlime nastalo skoro rok.)
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: o:)) tak to je dobre, ze k vam nelezou :))
    jo a donesl vam starosta aspon chleba a sul na uvitanou ............... samo spekacky pro psy beru jako hotovou vec :)))
    GIO
    GIO --- ---
    YKAM: ale at si zarazujou, aspon mi nepolezou na dvorek.))(uz nelezou, v sobotu byl u nas starosta a tentokrat zazvonil a nevchazel, slava.))
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: no teda, tak ty bych radeji nekradla :))
    radeji si je uvaz a moc je neukazuj, nebo nas taky zaradi do nebezpecnych plemen :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam