• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    SUE23: ta je krasna, no tutu:)
    GIO
    GIO --- ---
    a kolik je na te fotce te mame? nema vubec sedivy cumec a vas gazik uz ma ted sedivo, zejo.)
    GIO
    GIO --- ---
    ted s micha jen kresba s kresbou? vim jen o zakazu krizeni cerne a sedy tygr linie
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: dekujeme, vyridime :o)
    a co se tyce maminy, opet se na ni nemuzu vynadivat, fakt je to krasava :o) to jeji zihani je teda ultramegasuper :o)
    chovatele by opet meli zihane dogy pripoustet s cernyma, aby se to zihani poradne projevilo, protoze cim vic zihani, tim veci krasa .................. neco mi to pripomina, cim vic pruhu, tim vic adidas :o)
    GIO
    GIO --- ---
    sladinek, a maminka je teda ultranadherna!
    YKAM
    YKAM --- ---
    tak zase nejake fotky :o) at tady neni tak prazdno :o)

trochu vzpominek .............. to jsme si pro nej jeli a takhle na mne koukal, no jak se to rika ???? psi pohled ???? tomuhle se prece neda odolat :o)

no a tady se svoji krasnou maminkou a nafouklym briskem plnym hnusnych, jedovatych potvurek .................. ale mama ma teda smrc co ????
    GIO
    GIO --- ---
    vcera se mi svorne oba vyrachali v potoce, cerny jak boty.)) takze byla prvni hadice jara.)
    a jak je abbu posera, tak lulu stala jako prava dama a nechala se ostriknut jako dostihovy kun.)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    YKAM: joj ona me siroky repertoar :) houu dela taky kdyz chce hodit micek a nikdo se k tomu nema
    YKAM
    YKAM --- ---
    ANABEL_LEE: jojo, ale jak ja vidim tu fotku a tu jeji vykrivenou hubicku, tak uplne slysim takove to HouuuuuuHouuuuuu, vsichni si mne vsimnete, presne tak to delala Sarinka, Espinek a ted i Gazzanek :))
    GIO
    GIO --- ---
    jo, kdyz zacina.
    zkus ji nekdy vypustit do tmy ze dveri, to je koncer jak pes baskervillsky.)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    YKAM: luisa dela takove to buf, buf
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: dekujeme, vyridim Gazzanovi :o)
    jinak si myslim, ze uz do vysky asi neporoste, urcite jeste nabere pres hrudnik a rozhodne jeste poroste hlava, tu ma stale jeste o dost mensi nez nez by ke svemu telu mel mit, ale hlava je uplne to posledni co jim roste, ze a hlavne se vyvyji az do tretiho roku zivota :o) takze mame na to jeste jednou tolik casu :o)
    GIO
    GIO --- ---
    YKAM: uplne presne ti rozumim.))
    Gazik je nadherne rostlej.)) fakt krasavec!ale jeste rpibere vid.)
    YKAM
    YKAM --- ---
    tak po delsi dobe zase my ............... nejde tam nejak extra Gazzan videt, ale bohuzel, pouzivam fotky kamarada z oslavy svatby z chalupy v Jizerkach, sve fotky uz nejakou dobu nemam, fotak uz nejak nechce fotit, holt zestarnul :o)

nejlepsi je otravovat strejdu Zmatka, ten ma pro pejsky pochopeni :o)

ale uuuplne nejlepsi je otravovat a budit po ranu tatu v posteli :o)
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: krasne fotky a Lulu jako vzdy boduje ............. Lulu drybluje mezi zadnima nohama, ale neeee, prihravaaa si na predni nohy, aaaaa je to tady, chyta mic do tlamy a dava GOOOOOLLLLL :o))
    uplne to vidim :o))
    jinak teta, ona nedela prece bububu, to delaji kravicky :o) Lulu dela jak uz to vsichni od tech svych zname HouuuuHouuuuuuuuuuuuu :o) doufam, ze mi rozumis co tim myslim :o) ale urcite ano ...............
    GIO
    GIO --- ---
    bububu!!

a fotbalistka jako obvykle.)
    SUE23
    SUE23 --- ---
    YKAM: děkuju za pochvalu, určitě sem zase nějaký fota dám
    GIO
    GIO --- ---
    YKAM: jasny, mas recht , primarne je to bezchupozni misto.)
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: fakt jo ???? tak to jsem netusila, ale zase se tak mezi konema nepohybuju asi jako ty :o)
    pro mne je lysinka, proste misto kde se pejskovi straceji chlupy :o) a asi pro mne i zustane :o)
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    GIO: no fakt, to som si vobec nevsimla :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam