• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů
    THEIA
    THEIA --- ---
    anoano, uzliny uz su v poriadku,dokonca sa dnes zas hrala s cudzimi psikmi,takze sa zda ze uz si prestava mysliet ze bude mat steniatka.
    jedna hrozne nekvalitna webcam foto z rana..myslim ze keby jej zavedieme vyvod a dovolime byt cely den s nami v posteli,mali by sme najstastnejsieho psa na svete.))

GIO
    GIO --- ---
    DRAK00LA: jenom dobre!:)
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    Tak uzliny behem dvou dnu zmizely, asi to fakt bylo tou rymou...
    THEIA
    THEIA --- ---
    Dik!to urcite pojdeme,sme tam aspon tak raz mesacne s kazdou prkotinou,preto som chcela radsej vediet ci to neni nejaka typicka anomalia u dog,aby som nebola za blbecka.)
    GIO
    GIO --- ---
    vzhledem k tomu, ze to opravdu muze byt i slusny prusvih, tak bych k doktorovi pro jistotu vyrazila..ale samo je mozna i ta "puberta".)
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    Madlenka
    Člen # Zasláno: 13 Lis 2006 22:35
    Citát

Nemusíš se ničeho bát.Je to spojené s věkem Tvojí feňuly.Kolem 10-11 měsíce jim plně dozrává imunitní systém a tudíž se i zvětší mízní uzliny.

Meta
    Člen # Zasláno: 1 Říj 2009 07:59
    Citát

Synus
    Zvětšené uzliny jsou u psa slušný průšvih...až na jednu vyjímku -u odrostlých štěňat. Zvětšení uzlin je v určité fázi růstu psa normální - reagují na hormonální změny - něco jako puberta...takže se neděste. Většinou si toho majitelé ani nevšimnou.

GIO
    GIO --- ---
    ale pokud jsou tak velke jak rikas, vyrazte k doktorovi:-/
    GIO
    GIO --- ---
    to by mohlo byt..
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    ze by ji pres noc vyrostla celist?.) nee, celist to fakt neni, ale ma trochu rymu, tak ejstli to neni tim...
    GIO
    GIO --- ---
    ja ji na to vecer sahnu, ale nenahmatavas ji spis celist?
    THEIA
    THEIA --- ---
    asi nie,co?
    THEIA
    THEIA --- ---
    no ci je bezne,ze maju dogy nejake velke uzliny tu:

GIO
    GIO --- ---
    to ti nevim, z toho popisu moc nechapu..
    THEIA
    THEIA --- ---
    ah tak amalka uz chodi navolno,si po harani asi mysli ze bude mat male amalky a strasne sa setri..predtym s nou teda bola vacsia zabava.)
    a je to normalne ze maju dogy nieco ako mandle dost velke? teda tam kde prechadza papulka do krku, amalka ma z oboch stran obrovske hrce,uzliny alebo co to vlastne je,doteraz to nemala az take vyrazne,tak teraz zas neviem ci je to v pohode,alebo mame opat raz pruser
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    snehovej amok, to taky zname:))
    GIO
    GIO --- ---
    tak u nas prave zacalo snezit. byla jsem krmit kone, tak se mnou sli velmi neochotne psi, ale lulu jak zjistila, ze snezi, zestenatkovala, zacala se tocit dokola, skakat a desne se radovat:)) blazniva doga:))
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    krasna a ten kulisackej kukuc:)
    GIO
    GIO --- ---
    krasna je, aach.)
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    GIO
    GIO --- ---
    tak kastrace... odpocitej od konce harani ta mesic dva a jdete...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam