• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů

Obrovské a impozantní, přesto něžné a mírumilovné. Rozhodně však žádné bábovky co si nechají na sobě dříví štípat, to jsou německé dogy.
    Jste jejich přáteli, nebo dokonce jedna kráčí dennodenně po vašem boku? Pak vítejte... a pochlubte se..

stranky klubu chovatelu
    zde najdete aktualni kalendar vystav

zdraví vás patronka Louisiana a těší se na nové kamarády, které spolu s několika informacemi šoupnem na nástěnku..

Německá doga je Apollem mezi psy, neznám citlivější, jemnější a hravější zvíře. Má na jedné straně vlastnosti bojovníka a štváče, na druhé dušičku až dívčí jemnosti. Spojuje v sobě velikost a hrdost šlechtice, pružnost šermíře, krásu a statečnost dohromady. Tak jak se k doze chováte, takového psa budete mít. Doga nikdy nezapomene a těžko odpouští...
    rozbalit záhlaví
    XTAA
    XTAA --- ---
    GIO: dík :)
    Koukala jsem, že na tvé fotce jsou koně. To jsou vaše?
    GIO
    GIO --- ---
    XTAA: ti jsou skveli:)
    XTAA
    XTAA --- ---
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    THEIA: juu, zavist:) moc jim to spolu sekne holcickam!
    XTAA: kluci jako buci:)
    THEIA
    THEIA --- ---
    TANKGIRL: to je skvele kombo,mam doma u rodicov foxicu a pristane im to spolu:)

XTAA
    XTAA --- ---
    omlouvám se za kvalitu
    XTAA
    XTAA --- ---
    tak to jsou naši psí bratři :)

GIO
    GIO --- ---
    diky,)
    XTAA
    XTAA --- ---
    GIO: dodám..... jen trochu trpělivosti :)
    GIO
    GIO --- ---
    XTAA: fotky fotky.)
    XTAA
    XTAA --- ---
    GIO: My máme dva kluky, jsou to bráchové... maj přesné chování jak naše děti... furt se pošťuchujou, ale bez sebe ani ránu :D Oba jsou zlatíčka, ale povahově uplně jiní. Házení čehokoliv maj rádi oba, sic jeden z nich podle nálady.
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    je to v planu, chci holcicku hladkosrsteho teriera:) pri studiu to nebylo moc realny.
    GIO
    GIO --- ---
    na to stresovani je super mit dva psy. jsou na sebe vazani a vystaci si sami..
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    GIO: to me docela desis, pac ten nas truhlon kolikrat pres den taky moc nepije a navic ze samoty stresuje. ted je to lepsi, ale kdyz si zvykne, ze je s nim nekdo cely tyden doma, tak jedeme nanovo. a s tim pitim mi to prijde porad napytel.
    aportovani muffic miluje, ale jeste vic nez to ma rad, kdyz se mu klacek nebo micek snazime vzit a jeste lip se slovnim doprovodem:"ja ti ho seberu." to ma pak amok nejvetsi:) ale ma i sve ignor dny, kdy mu muzu klackem mavat pred cunakem a nic.
    GIO: jj, bud jezis nebo ponik. nenadelame nic:)

tady neco pro dogy naprosto typickeho, resp. pro chlapy:
    http://www.youtube.com/watch?v=iROwslbmhcg&feature=related
    GIO
    GIO --- ---
    tak ja si to myslela, urcite mame nejakou prdlou anomalii.)

jinak jeste k te prihode, utvrdilo nas to v tom, ze nasi psi bez sebe dlouho nevydrzej:-/ jakmile se jednomu neco stane, bdue to hodne tezky, abbu byl z toho celej spatnej, hrozne luisu porad kontroloval co s ni je a kdyz jsme ji rano odvezli a pak se vraceli od doktora, tak me vubec nevital, bezel rovnou do dvora za autem, a jen cekal, jeslti lulu vystoupi, a az pak co se presvedcil, ze je ok, sel privitat i mne..
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    GIO: vubec, micky/cokoliv hazeciho je ji uplne ukradeny... maximalne krade cizim psum micky, aby se mohli nahanet, ale aport nee:)
    GIO
    GIO --- ---
    TANKGIRL: jo tohle taky znam "jezisikriste co to je":)
    GIO
    GIO --- ---

tady na tech fotkach je asi 14 dni po te udalosti, neni na ni nic poznat..
    GIO
    GIO --- ---
    jo a jeste miluje vodu.) jako panicek.)
    GIO
    GIO --- ---
    jinak zajimalo by mne, jsou vase dogy vasnivi aporteri? vubec mi to s tim plemenem driv neslo dohromady, takovi elegantni obrici, a nase LUlu lita za mickem ze vseho nejradeji, proste to miluje!
    GIO
    GIO --- ---
    no, je to spousta veci, nechci ji honit po vysetrenich za desetitisice, predevsim proto, ze je stresar a nema rada doktory(i injekce ji ted picham doma, a jde nam to skvele a bez problemu)
    ale jak rikam, pry to mohlo byt z toho, ze mrzlo, ona jim pres den vzdycky zamrzla voda a napili se jen pres poledne u koni a pak rano a vecer doma...a asi jak malo pije, muze se to stat ve vyssim veku...
    proste mela kolaps, nemohla se postavit, a kdyz jsem ji zvedla tak mi padala na pravou stranu...
    ja se nejdriv vydesila, ze je to torze, ale pak jsem se uklidnila, zapla mozek a jeste si to po telefonu(ve dve rano)konzultovala s veterinarem a torzi jsme vyloucili, takze dle vysetreni krve mame uplne zdraveho psa, ale nejspis mozeček na chvilku vypovedel sluzbu, ten ma odpovednost za tu koordinaci rovnovahy..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam