• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů
    XTAA
    XTAA --- ---
    GIO: dík :)
    Koukala jsem, že na tvé fotce jsou koně. To jsou vaše?
    GIO
    GIO --- ---
    XTAA: ti jsou skveli:)
    XTAA
    XTAA --- ---
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    THEIA: juu, zavist:) moc jim to spolu sekne holcickam!
    XTAA: kluci jako buci:)
    THEIA
    THEIA --- ---
    TANKGIRL: to je skvele kombo,mam doma u rodicov foxicu a pristane im to spolu:)

XTAA
    XTAA --- ---
    omlouvám se za kvalitu
    XTAA
    XTAA --- ---
    tak to jsou naši psí bratři :)

GIO
    GIO --- ---
    diky,)
    XTAA
    XTAA --- ---
    GIO: dodám..... jen trochu trpělivosti :)
    GIO
    GIO --- ---
    XTAA: fotky fotky.)
    XTAA
    XTAA --- ---
    GIO: My máme dva kluky, jsou to bráchové... maj přesné chování jak naše děti... furt se pošťuchujou, ale bez sebe ani ránu :D Oba jsou zlatíčka, ale povahově uplně jiní. Házení čehokoliv maj rádi oba, sic jeden z nich podle nálady.
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    je to v planu, chci holcicku hladkosrsteho teriera:) pri studiu to nebylo moc realny.
    GIO
    GIO --- ---
    na to stresovani je super mit dva psy. jsou na sebe vazani a vystaci si sami..
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    GIO: to me docela desis, pac ten nas truhlon kolikrat pres den taky moc nepije a navic ze samoty stresuje. ted je to lepsi, ale kdyz si zvykne, ze je s nim nekdo cely tyden doma, tak jedeme nanovo. a s tim pitim mi to prijde porad napytel.
    aportovani muffic miluje, ale jeste vic nez to ma rad, kdyz se mu klacek nebo micek snazime vzit a jeste lip se slovnim doprovodem:"ja ti ho seberu." to ma pak amok nejvetsi:) ale ma i sve ignor dny, kdy mu muzu klackem mavat pred cunakem a nic.
    GIO: jj, bud jezis nebo ponik. nenadelame nic:)

tady neco pro dogy naprosto typickeho, resp. pro chlapy:
    http://www.youtube.com/watch?v=iROwslbmhcg&feature=related
    GIO
    GIO --- ---
    tak ja si to myslela, urcite mame nejakou prdlou anomalii.)

jinak jeste k te prihode, utvrdilo nas to v tom, ze nasi psi bez sebe dlouho nevydrzej:-/ jakmile se jednomu neco stane, bdue to hodne tezky, abbu byl z toho celej spatnej, hrozne luisu porad kontroloval co s ni je a kdyz jsme ji rano odvezli a pak se vraceli od doktora, tak me vubec nevital, bezel rovnou do dvora za autem, a jen cekal, jeslti lulu vystoupi, a az pak co se presvedcil, ze je ok, sel privitat i mne..
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    GIO: vubec, micky/cokoliv hazeciho je ji uplne ukradeny... maximalne krade cizim psum micky, aby se mohli nahanet, ale aport nee:)
    GIO
    GIO --- ---
    TANKGIRL: jo tohle taky znam "jezisikriste co to je":)
    GIO
    GIO --- ---

tady na tech fotkach je asi 14 dni po te udalosti, neni na ni nic poznat..
    GIO
    GIO --- ---
    jo a jeste miluje vodu.) jako panicek.)
    GIO
    GIO --- ---
    jinak zajimalo by mne, jsou vase dogy vasnivi aporteri? vubec mi to s tim plemenem driv neslo dohromady, takovi elegantni obrici, a nase LUlu lita za mickem ze vseho nejradeji, proste to miluje!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam