• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů
    FESTER
    FESTER --- ---
    GIO: bohuzel... muj Solo nejak vykoumal jak zdolat asi 2 metry vysoky plot and run away :(
    GIO
    GIO --- ---
    FESTER: co tvuj druhy pejsek poridils mu partacku?.)
    GIO
    GIO --- ---
    v usa se tusim kupiruje stale..
    FESTER
    FESTER --- ---
    je to pure breed a ma 4 roky
    dneska jsem ji adoptoval a tak s usima jaksi nic nenadelam...

Blue Shadow Shasta

otec : Lord Aries Carolina Blue
    matka : Athena Collins
    THEIA
    THEIA --- ---
    FESTER: jak je stara?
    tie kupirovane uska vyzeraju fakt divne,davaju uplne iny vyraz
    FESTER
    FESTER --- ---
    prirustek v rodine : Shasta

http://uf.rulez.cz/Shasta/
    GIO
    GIO --- ---
    ANAT0MI: diky, zeptam sekristyny.)) treba to bude mitlevnejsi:)))
    ANAT0MI
    ANAT0MI --- ---
    GIO: Giovko tedka se celkem traduje coxtralovy tablety na klouby s postupnym uvolnovanim. Dava se jedna mesicne a dela to divy, nejnze to leci eventualni zanety kloubu, ale i predchazi vzniku problemu s kloubama. Na leceni je jedna 14 dni. Poptej se v Beroune, pac tenhle zazrak ordinovali na veterine na Andelu.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    ja vim...
    GIO
    GIO --- ---
    vcera jsme to s kubou resili, ale nejde to, luisa je pro nas prioritou..
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    GIO: jo to me taky docela pobavilo, takovy alibismus
    GIO
    GIO --- ---
    to bych tak urcite cxhtela, aby se na ni jeste jezdili divat, to urcite. jako kdyby luisa nepotrebovala klid, asi bychom ji i vzali, ale muj pes je pro mne (bohuzel) prednejsi...
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    pise mi znama. kdybyste nekdo chtel, v poste predam kontakt... achjo

Předmět: nase ELLIE
    # Datum: 23.4.2010 11:38:58
    # ----------------------------------------
    # Ahoj kamaradi,
    #
    # mrzi me, ze se k Vam obracim zrovna v teto chvili, ale jedna se o nasi fenku
    # Ellie a je to dost dulezite. Protoze se v nasem zivote vyskytly OPET neplanovane
    # zmeny, tak se budem v blizke dobe OPET stehovat. Bohuzel situace s bydlenim neni
    # takova, jak bych si prala a budeme radi, kdyz se nam zadari najit neco pro nas.
    # Ellie ackoliv je to ten nejuzasnejsi pes, u nas strada. Uz v tuto dobu jsme oba
    # zaneprazneni praci a az budeme bydlet sami, tak uz bych na ni nemela cas vubec.
    # A to si ona rozhodne nezaslouzi. Mrzi me to o to vic, ze uz se to stava podruhe,
    # s tim rozdilem, ze Ellie je opravdu pes, kterej stoji za to!!!
    #
    # Je to dvouleta fenka nemecke dogy. Je cela cerna s bilou naprsenkou. Je
    # naaadherna s krasnou stavbou tela, ale hlavne je strasne hodna a mazliva.
    # Proste se strasne rada mazli a byla by smutna, kdyby byla nekde uplne sama. Je
    # vdecna, kdyz pouze stoji u cloveka a ma na nem hlavu :-) Je zvykla zit doma, ale
    # zahradkou taky urcite nepohrdne. Neni to pes, ktery potrebuje behat a behat, ale
    # hodinovou prochazku jednou denne zboznuje a potrebuje. Tam se vybeha a pak
    # zaleze do pelechu. Doma zadne veci nenici, netrha, neokusuje boty, knohy, proste
    # skoro nic, pouze je uchylna na houbicky a hadry na nadobi. To kdyz najde, tak si
    # s tim hraje az to rozkouse. Ale pouze toto, rozhodne zadne obleceni ani nic
    # jineho :-) Mozna jeste, kdyz si u ni v pelechu zapomenete pecenou kachnu :-) My
    # ji do kuchyne nepoustime, ale stalo se nam nekolikrat, ze jsme si zapomneli
    # bramboraky nebo nejake jidlo na stole a ani se toho nedotkla, ale jak rikam,
    # radeji to neriskujeme.
    #
    # A ted jeste k jidlu. Za mesic tento mazlicek spotrebuje cca 20kg granuli. Je
    # zvykla jist vetsinou pouze granule, ale obcas jsme ji dali kureci maso a
    # zeleniniu s ryzi. Fenka je kastrovana, odcervena, ma velky pelisek, ale pokud by
    # byla pouze na zahrade, potrebuju kvuli kratke srsti vytapenou boudu nebo
    # maximalne zateplenou. Co se tyce vycvicenosti, tak umi zakladni povely - sedni,
    # lehni, ke mne a rozumi i k noze, ale chce to pak duslednost. Jinak funguje na
    # principu, kdyz k ni budete hodni, tak se hned rada vrati :-) Ma rada deti a
    # ostatni psi primo zboznuje. Coz musim priznat, ze je obcas problem, protoze ne
    # kazdy pes zboznuje ji - asi kvuli te velikosti. Tak radeji vyhledavame mista,
    # kde mame klid. Rozhodne nekouse a neni agresivni. Je to jen prerozstly mazel.
    #
    # Ptam se touto formou, protoze bychom radi, aby Ellie ziskala domov, ktery si
    # zaslouzi a kde ji budou mit radi. Radi bychom se za ni obcas prijeli podivat,
    # jak se ji dari, pokud by to nevadilo. Take rada nebidnu mesicni prispivani na
    # granule. Nam vsem je tato situace moc lito, ale nase litost ji nevynahradi, to
    # co potrebuje, proto jsme se rozhodli k tomuto kroku. Prosim moc, kdybyste vedeli
    # o nekom, kdo by mel nasi Ellie rad, dejte vedet nebo tento mail preposlete.
    #
    # Diky moc za pomoc pri hledani
    #
    # Lujzka

GIO
    GIO --- ---
    zvazovala jsem, ze poridime jeste jednu malou holku, ale lulu by to asi spis ublizilo, protoze se ted hodne rychle unavi, tak holt to ozelim, tu obri smekcu - nebudu ji stresovat..
    GIO
    GIO --- ---
    tady asi neni nikdo, kdo ma starsi dogu nez je, popr. zkusenost se starsi dogou seniorem co? zaciname mit problemy s nohama, uz dostava kloubni preparaty, ale resim, jak jinak ji jeste pomoci a oddalit vaz nejsi problemy..
    THEIA
    THEIA --- ---
    THEIA: s modrym podkladom a bielymi flakmi.)))
    THEIA
    THEIA --- ---
    aaha to som nevedela ze z toho maju problemy,som myslela ze len ta farba sa meni..

no niektore kombinacie su fakt super,skoda ze im to krizenie robi problemy,ja by som chcela modreho harlekyna.))
    GIO
    GIO --- ---
    THEIA: ta modrozluta v poslednim odkazu je photoshop.)
    GIO
    GIO --- ---
    ale ten piskovy harlekyn je bomba
    GIO
    GIO --- ---
    THEIA: porcelanoy tygr je moc krasna ale bohuzel ta vadna varieta no.-/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam