• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSDiskuze o nesmrtelnosti chrousta (centrum pro léčbu memetických poruch a mementálních postižení, trollologie, apod.)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    HASH: podívej, já jsem přesvědčen, že tu nesmrtelnost chrousta nakonec prosadím. Tenhle klub nakonec bude sledovat tolik lidí, že si přesun do veřejné kateogorie "Různé" prostě vyvzdoruje...
    HASH
    HASH --- ---
    XCHAOS: pokud te konkretni tema zajima, zaloz si klub :)
    HASH
    HASH --- ---
    MAJKA: prisla jsem, prolitla jsem, vyresila jsem ?
    s kym z nich spis ?
    nebo jenom bojujes o vyssi princip ?

    funny

    MAJKA: HASH
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    HASH: ne, tak to není. do té diskuze budou přesouvány offtopicy/flamewary z debat, ve kterých má debata sklon sklouzávat k debatám o N.CH. Dnes neexistuje žádné místo, kam ty debaty přesměrovat, protože žádná debata o N.CH. prostě neexistuje.
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    nebo nejsi schopen akceptovat fakt, ze muze byt klub, ktery se tematicky dotyka ramce vice klubu? proste porad nevidim problem ;]
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    HASH: tim chces rict, ze dosud nechapes, o co v tehle diskuzi pujde, a proto nedokazes posoudit, jestli neni naahodou duplicitni , nebo to proste z principu zalozit nechces? pokud proste nechces, tak uz bys to mohl rict rovnou, nedelat tu z kluku i sebe blbecky ;]
    HASH
    HASH --- ---
    jiste
    E2E4
    E2E4 --- ---
    Ja myslim ze diskuse o nesmrtelnosti chrousta je potrebna, jak je videt i z teto diskuse..
    HASH
    HASH --- ---
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    proč ne ?
    HASH
    HASH --- ---
    a v podstatě stačí aby se tenhle klub veřejně objevil v kategorii Různé

    proc ?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    HASH: nu ano, ale já chci ty flameware rozjet, a pak je přesměrovat někam, kde nebudou nikoho obtěžovat.

    Tady je to docela dostačující, a v podstatě stačí aby se tenhle klub veřejně objevil v kategorii Různé, já ho přejmenuju z Přípravného výboru přímo na Diskuzi o.. a bude to vyřešené.
    HASH
    HASH --- ---
    to je dukaz, ze rozjizdis flameware

    co ti brani to predelat tady ?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ale co není zbytečné... přece minimálně polovina diskuzí na NYXu se vede jen pro zábavu... nebo ne ?
    HASH
    HASH --- ---
    pokud je to zbytecne, proc na to zakladat diskuzi ?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    HASH: ne, to je zbytečné mít na tohle vlastní diskuzní klub, když se tam zároveň budu chtít hádat i o tom, že agnosticismus je daleko lepší postoj, než ateismus.. :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    XCHAOS: inu, chápu že ta procenta v předchozím příspěvku mohou na někoho působí zmateně, ale o konkrétní čísla vlastně vůbec nejde.. :-)
    HASH
    HASH --- ---
    uveďte mi prosímtě fórum, kde bych se mohl třeba donekonečna hádat, jestli je lepší objektový nebo neobjektový přístup k programování

    tohle chces zalozit ?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    HASH: no ano, začíná být ontopic v Debatě o nesmrtelnosti chrousta.

    Tedy, v zásadě, ten příklad s tím programováním: uveďte mi prosímtě fórum, kde bych se mohl třeba donekonečna hádat, jestli je lepší objektový nebo neobjektový přístup k programování. Tato debata je v zásadě offtopic prakticky všude - jednak proto, že cca 80% lidí má na tohle vyhraněný názor (a ten je opačný než můj, a nehodlají o něm diskutovat), jednak i těch 20% (čtvrtina těch 80%) co je na tohle téma ochotná vést se mnou flamewar, bude sice v tom původním klubu víceméně ontopic, nicméně bude tam obtěžovat 60% (3/4 těch co mají opačný názor) a dalších 15% (tzn. 3/4 těch, co mají stejný názor jako já, ale jsou v tom klubu z jiného důvodu a nebaví je to řešit), tzn. bude to obtěžovat celkem 75% účastníků toho klubu (bez ohledu na to, jestli se mnou souhlasí, a bez ohledu na to, že je to tam vlastně ontopic).

    Moje stanovisko je takové, že já jsem prostě specialista na menšiny, individualismus, koalice menšin, apod. Podle mě žádná většina vlastně neexistuje: existence většiny a většinového názoru je iluzorní, a že když se příslušníci jednotlivých mimoběžných menšinových názorů mezi sebou dokáží dohodnout na kompromisu, tak jsou v podstatě téměř jakoukoliv většinu schopní přehlasovat.

    Tzn. samozřejmě potřebuju nějaký klub, kam bych přesměrovával stoupence menšinových názorů z různých oborů, aby mohli třeba nalézat společné prvky té své menšinovosti, a aby rázem našli někoho, kdo jejich názor podpoří, pokud někdo bude tak naivní, že se pokusí se svými většinovými názory sledovat danou debatu až do klubu O nesmrtelnosti chrousta, když tam skončí.

    To je ale jenom jeden z důvodů proč ten klub potřebuju: v zásadě by to šlo shrnout i pod heslem "pokračování debaty pro debatu samotnou". Některé lidi prostě baví pokračovat v té debatě, ale zároveň chápou, že tím třeba už na tom původním místě kde se do té debaty zapojili ostatní obtěžují...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam