ALMAD: to je naprosto v pohodě, tenhle klub rozhodně patří do kategorie "Zábava". jinak nechat za sebe Googlit jiné je docela efektivní... a já popravdě pár vygooglených odkazů taky už zveřejnil, takže spíš je to o tom, aby si každý sám našel důkazy pro to, co myslí opravdu vážně a chce o tom přesvědčit jiné. problém je, že ty asi nesleduješ těch pár klubů, ve kterých to myslím docela vážně, to co tam píšu... programátorské kluby jsou tak někdo napůl... něco málo o tom myslím vím, ale zároveň tam spíš jen tak nezávazně rejpu, a až na vyjímky nemám pocit, že by se kvůli tomu zbořil svět... tady na NYXu mám kluby poměrně rovnoměrně rozdělené, od těch, kde vysloveně rejpu a provokuju a snažím si dělat srandu, přes různě stupně zvídavosti a a nevyhraněné/nezávazné účasti v diskuzi, kdy sem tam rejpnu, a sem tam se snažím vtipkovat, ale v zásadě to beru vážně (takovým případem je i klub o Web 2.0, kde se flejmovalo posledně), až po pár klubů, kde to myslím celkem smrtelně vážně, co tam napíšu. Mám sem uvést rozpis které to jsou ?
DANYSEK: no hele, nevím, co zrovna ty o tomhle můžeš vykládat, protože pokud vím, tak nikdy si se mnou na žádném mém ani jiném projektu otevřeně nespolupracoval.