DANYSEK: Podívej, viz
[ XCHAOS @ diskuze o nesmrtelnosti chrousta (centrum pro léčbu memetických poruch a mementálních postižení) ] - pro někoho možná nadlidský pro někoho ne. Uvedu příklad: pochopit, které myšlenky myslím vážně, a které ne, je asi stejně složité, jako pochopit rozdíl mezi výroky "za mých mladých let když jsem bojoval ve Velké vlastenecké válce, tak dosahoval cos(fí) hodnot až 1.5", a "za mých mladých let platilo sizeof(int)==2". Pochopení jemných nuancí mezi těmito dvěma výroky je IMHO zároveň klíčem k pochopení toho, proč programátoři mají tak často problém dokončit studium VŠ pokud zahrnuje současně i studium matematiky.
ALMAD: Ano, to je trochu problém. Já se přiznám, že za určitý ideál považuju diskuzní fórum www.slashdot.org. Bohužel, tam se debaty neúčastním, jednak protože je to anglicky a angličtině sice rozumím - ale netroufám si tam odhadnout, u čeho by rodilý mluvčí pochopil, že jde o ironii, a u čeho ne (a i v češtině to zatím odhaduju špatně, jak se ukazuje...). A navíc nickname xChaos je na Slashdotu zabraný už snad deset let, a myslím se to ještě nezměnilo... takže pochopitelně, z každého diskuzního webu kam přijdu, se tiše snažím udělat nový Slashdot, a to někdy i proti vůli jeho uživatelů, no... to je určitá vada.
JOHNO: Tohle je můj klub. Tady nejsou žádní trollové - tady se vedou flamewars !