• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSDiskuze o nesmrtelnosti chrousta (centrum pro léčbu memetických poruch a mementálních postižení, trollologie, apod.)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: jdou po tobe :)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: jdou po tobe :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Toto jsme ráno s K. našli na chodníku před domem:

    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Obraťme list. Rád bych zde otevřel problematiku tzv. "Aldoušů" (to odkaz na toho Hackslejovic Aldouše). Viz např. http://cs.wikipedia.org/wiki/Gary_Snyder - co si o tom myslíte ?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ALMAD: to je ale výrazně k tématu: řekl bych, že ti, kteří utváří pravidla NYXu, jsou právě moderátoři jednotlivých klubů. takže prostě buď to moderátor zkousne, nebo ne. jiné pravidlo podle mě není.
    ALMAD
    ALMAD --- ---
    XCHAOS: Jako moderátor několika klubů jsem např. nikomu ještě nesmazal ani jeden příspěvek. - netrolluj a nemluv o něčem jiném.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ALMAD: víš co, já zpozoroval na NYXu opravdu naprosto nejrůznější "ustálené nepsané zvyklosti"... a podle mě jsem v normě.

    Jako moderátor několika klubů jsem např. nikomu ještě nesmazal ani jeden příspěvek.
    ALMAD
    ALMAD --- ---
    XCHAOS: Ty jsi ten programátor, co se hlásí k humanitním vědám? ,)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ALMAD: ano, pošli mi URL nepsané ustálené zvyklosti... :-)
    ALMAD
    ALMAD --- ---
    XCHAOS: URL na co?

    Jestli myslíš pravidla, tak proto jsem napsal "pravidla", tedy nepsané ustálené zvyklosti.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    výborný odkaz k tématu - komiks, ve kterém se vyskytuje mj. Bůh-žena, padlý anděl a bezhlavá jeptiška: http://canny.obribroskev.cz/anjel.php (některé stripy jsou vtipnější, než jiné...)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ALMAD: když to já nikdy nedělal, ale můžu to udělat. tak pošli URL...
    ALMAD
    ALMAD --- ---
    XCHAOS: Hranice mezi nezávislostí a bezohledností může být tenká.

    Pravidla čti "pravidla".
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ALMAD: já nevím o tom, že bych nerespektoval nějaká pravidla. pouze nemám sklon dělat všechno stejně jako lidi kolem mě, to je pravda...
    ALMAD
    ALMAD --- ---
    XCHAOS: Pokud kamkoli přijdeš nerespektuješ pravidla zavedeného serveru a snažíš se to předělat k obrazu svému...tak ano, to je tvoje vada ,)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: Podívej, viz [ XCHAOS @ diskuze o nesmrtelnosti chrousta (centrum pro léčbu memetických poruch a mementálních postižení) ] - pro někoho možná nadlidský pro někoho ne. Uvedu příklad: pochopit, které myšlenky myslím vážně, a které ne, je asi stejně složité, jako pochopit rozdíl mezi výroky "za mých mladých let když jsem bojoval ve Velké vlastenecké válce, tak dosahoval cos(fí) hodnot až 1.5", a "za mých mladých let platilo sizeof(int)==2". Pochopení jemných nuancí mezi těmito dvěma výroky je IMHO zároveň klíčem k pochopení toho, proč programátoři mají tak často problém dokončit studium VŠ pokud zahrnuje současně i studium matematiky.

    ALMAD: Ano, to je trochu problém. Já se přiznám, že za určitý ideál považuju diskuzní fórum www.slashdot.org. Bohužel, tam se debaty neúčastním, jednak protože je to anglicky a angličtině sice rozumím - ale netroufám si tam odhadnout, u čeho by rodilý mluvčí pochopil, že jde o ironii, a u čeho ne (a i v češtině to zatím odhaduju špatně, jak se ukazuje...). A navíc nickname xChaos je na Slashdotu zabraný už snad deset let, a myslím se to ještě nezměnilo... takže pochopitelně, z každého diskuzního webu kam přijdu, se tiše snažím udělat nový Slashdot, a to někdy i proti vůli jeho uživatelů, no... to je určitá vada.

    JOHNO: Tohle je můj klub. Tady nejsou žádní trollové - tady se vedou flamewars !
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam