HASH: no toto pochopitelně mohu dokázat jedině tím, že nějakou ještě zkusím.. uvažuju o dálkovém studiu FI ČVUT, až ji otevřou... dálkovém studiu tam uvažují otevřít cca v roce 2010. doufám půjde začít u bakaláře.
a jinak ad "jsi svym způsobem absolutni exot" - podle mě je žádoucí, aby lidi byli individuality, aby nebyli stejní. Ty si v podstatě stěžuješ, že se mnou nemůžeš "soutěžit" v nějakém jasně definovaném oboru, kde by se rozhodlo, kdo z nás je "lepší" nebo "horší". Můžu ti ale navrhnout ale celou řadu disciplín (dokonce sportovních, nejen souvisejících s IT :) kde se mnou v tomhle ohledu můžeš soutěžit, jestli cítíš tu potřebu :-)
Ty cítíš potřebu buď sebe,nebo někoho pro tebe přijatelné, v nějakém oboru označit za "autoritu" - tzn. buď mě podřídit sobě, nebo pro tebe přijatelné autoritě, a tak mě (a tím i znepokojivé podněty, které vysílám) někam "uklidit". Zaškatulkovat, kategorizovat. Tzn. je to v podstatě mocenská hra.
Nicméně - právě proto, že já odmítám přijmout pro tebe přijatelná pravidla hry, jsem pro tebe exot. Ale přeci jen... pro začátek: já sám nějaká pravidla hry přeci jen dodržuju.. všímáš si ? Pouze nikoho nenutím je přijmout taky....