_BENNY: Do antikomunistického klubu mám zakázaný přístup-vstup ( asi z důvodů propagované, požadované demokracie, té...,té "vaší" !, té vaší mladé generace ) a tak dávám tento svůj příspěvěk sem :
Copak jste proti těm komoušům vybojovali ? ....dnes, včera, před 10ti lety ??? .... hov*no !! A co proti komoušům vybojujete( vašimi bezzubými tlachy ) za dalších 10 let ? ... h****..*****....!
Styďte se. Myslím by bylo pro mladou generaci výhodnější, pozitivnější, a potřebnější bojovat
proti svinstvu dnešní doby a vyprdnout se na svinstva komoušů ! ( co byla púřed 20 ti lety ) Co Vy na to ?
Co vy na to ?
Myslím, že Vám zaleřží spíš na do morku zardoušení komunismu ( ..to už jsme za vás udělali my, co nám je 70 sát ) a nezáleží vám na volné ruce dekadence, nemorálce a na svinstech soudobé společnosti !!!!!...což si asi vyřešíte až za 20 let novým cinkáním klíčů.
Bitte schön ... , do té doby z vás budou chudé příšery...
Opakuji : nebylo by lepší než bojovat proti ( suchému hluchému neaktivnímu nep=lodnému nzamrznutému ) komunismu, proti soudobým svinstvům ? .. ? ...?, proiti soudobé nekorektní společnosti ?????????????????????
Jak je libo..., já mám jen názor, vy v tom budete 40 let žít !!!!!!