• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    JIKE
    JIKE --- ---
    Chci míč poděkovat ID Talage za zaslání z velké/ malé dálky. Příchutí co nevyužije. Děkuji!!!



    JIKE
    JIKE --- ---
    BAAL: Neco je tu rychle na neco čekám. Záleží pres jaký dopravce to jde. A jaký shipping si zaplatíš, pripadne free. A odkud to jde, nyni tam maji na vyber warehousy. EU i USA i China, liší se cena zboží často. A s tim souvisí update trackingu.
    JIKE
    JIKE --- ---
    BAAL: Ja jedu ted hlavne vw. I na ss. Ale chci zas ted trestnou TCR aby byl drsnější náběh :-) ale spis jedu na chut než na vykon. Doma musim odvetravat :-) uz se ulezely trochu ty astaire apod?
    BRENX
    BRENX --- ---
    SPAULDING: @wtk si napsal první sorry :(
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    BRENX: Já já já!
    JIKE
    JIKE --- ---
    LUCKERCZ: kdyz ho plnis uplne prázdný tak se to stává minimálně. Horsi je CUBOID mini, tam je to porad .
    BRENX
    BRENX --- ---
    Ahoj mám jeden volný vstup na vapeshow v Praze kdo ho chce? :)
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    JIKE: cubis je super... pokud se mu odpusti to preschlastani pri plneni ;)
    JIKE
    JIKE --- ---
    LUCKERCZ: jsem na nej zvedavej. Vis co jsem dneska jak jsme měli návštěvu celek den hulil? Cubise :-)) ma dobrou chuť ale nezvyk zase po case :-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    LUCKERCZ: ja uz čekám mesic na nabijecku z GB.. Věci objednány po tom uz dávno přišly. Nechapu .. Des. Status je: in formation send to CZECH. Nemám tucha co se s ti nyní děje.

    Jojo Filip je jasnej favorit. Fakt si to podle myho zcela zaslouží. I kdyz to třetí je taky dobrej a ma hodne slušný náběh. Me u tech triku nebavi, kdyz to delam, ze si tak nevxchutnam tu chuť. Btw: mam naloženo 100ml red astaire na horsi časy chřipky echo období :-)))
    A vlastne bych mohl udělat nějak healing juice. Ale tady je blbx ze nekdo muze mít alergii na Heřmánek.. :/(
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    JIKE: zatim jen "Odeslani zasilky do CR"... cekam cekam =)
    Super... Jakubovi "dosli" kamaradi ;)
    JIKE
    JIKE --- ---
    LUCKERCZ: uz mas Luckere ten novej atik?
    Jinak Filip uz ma konečně nejvíce hlasu!
    JIKE
    JIKE --- ---
    HREBICK: řekni jim ze oni neví co v tom je at si to nastudujou. Hloupá výmluva kuřáků a lidi co neví. Pokud koupíš pharms bázi nebo značkovou s nikotinem vis co v tom je. Pro vyrobce je to tak levný, ze neni důvod to fejkovat. Prichute a složení, to bude zajímavější az to ukážou, často to jsou uměla aromata nebo přírodní.

    Ja pouzivam to nejlepsi co se ds sehnat, a nyní mam tedy fichemu, šle vím co v tom je. Zároveň zajímavé je kdyz fichema uzraje s pg a následném nikotinem je chuťové lepsi. Ale věřím ze v lékárně mohou mít jiné VG.
    Prichute pouzivam své a čisté prirodni naložené v VG či VG/PG. Sami jste viděli zde fotografie jak to delam . Zároveň kupovane značkové prichute. Které ředim ve VG či PG/VG pro následně michani . Takze vím co tom mam. A dokonce se odkazuji tvrdit, ze pokud si namicham něco z bylin které si sam nalozim, jsou dokonce i v rámci vapingu zdraví prospesne.

    Osobně věřím, ze 7dsys double je mnohonásobné více pro organismus škodlivejsi než to co vapuju. A to nezmiňují některé druhy tyči ke bramburek nebo konzerv či barevných limonády a nyní dokonce svinstvo novy pribinacek duo. Koselina...
    JIKE
    JIKE --- ---
    Rozbory e-Liquidů od VŠCHT Praha | e-Cigareta Fans
    http://e-cigaretafans.eu/pod-lupou/novinky/rozbory-e-liquidu-od-vscht-praha

    http://www.e-cigarety-shop.cz/Files//Zpráva-testován%C3%AD%20e-liqudu.pdf

    Elektronická cigareta škodlivost - MUDr. Eva Králíková
    http://www.elektronicka-cigareta-online.cz/...r--eva-kralikova--o-skodlivosti-elektronicke-cigarety/


    HREBICK: LEŽ Č. 5: KOUŘENÍ ELEKTRONICKÉ CIGARETY JE STEJNĚ ŠKODLIVÉ, JAKO KOUŘENÍ KLASICKÉ CIGARETY…
    FAKTA: Kouření elektronické cigarety má prokazatelně menší zdravotní rizika

    Již výše v textu, jsme vám několika studiemi doložili, že kouření elektronické cigarety a pára, kterou e-cigareta produkuje má minimální zdravotní rizika. Je to dáno především faktem, že v elektronické cigaretě, nic nehoří a nedochází ke spalování.

    Naprosto odlišnou technologií se vyznačuje klasická cigareta, ve které k uvolnění nikotinu dochází právě hořením, díky kterému se uvolňují veškeré jedy a karcinogenní látky, které kouř z klasických cigaret obsahuje.

    PROTO TEDY:
    1) Elektronické cigarety neprodukují žádné karcinogenní látky, které by vedly k onemocnění rakovinou, jako je to u klasických cigaret.

    2) Elektronické cigarety nepoškozují srdce a nevyvolávají srdeční onemocnění – výzkum na toto téma proběhl začátkem roku 2012.

    Evropská kardiologická společnost (EKS) vydala zprávu a studii, ve které stojí, že použití elektronické cigarety nemá negativní vliv na srdeční funkce a "nahrazování tabáku elektronickými cigaretami může být zdraví prospěšné".

    Celou studii si můžete přečíst v AJ na oficiálním webu EKS.

    Hlavní příčinou úmrtí až 40 % kuřáků je srdeční onemocnění v důsledku ischemické choroby srdeční. V rámci studie byla kuřákům měřena srdeční funkce před a po vykouření klasické cigarety a e-cigarety. Zatímco po vykouření klasické cigarety se projevovaly akutní myokardiální dysfunkce, použití e-cigarety k akutním nežádoucím účinkům na srdeční funkce nevedlo.

    Ukázalo se, že i když je nikotin v náplni obsažen v koncentraci 11 mg/ml, k jeho převodu do těla dochází v porovnání s běžným kouřením v mnohem menší míře. Echokardiografie zaměřená na funkci levé srdeční komory prokázala, že vykouření klasické cigarety přivodí významné poruchy v její diastolické fázi (diastolické dysfunkce jsou přitom pro vývoj srdečních onemocnění významným rizikovým ukazatelem). K ničemu podobnému po holdování nikotinu z elektronické cigarety ale nedocházelo.
    JIKE
    JIKE --- ---
    HREBICK: cus. To byl nějakéj rozbor cinskejch fejku co jsem videl naposledy. Ale pokud byl nejaky dalsi tak byl okay. No kouknu se na metriky útočí. Dyckx jim řeknu ze vím co v tom sam si to delam. Coz můžeš u tech ode me říkat taky. Protože ani alkohol či vodu tam nedávám.
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    Pls kdo jste tady tak cca 1-2 roky zpet hazel link s rozborama latek liquidu z univezity Karlovy? Furt na me utocej kuraci ze nikdo nevi co v tom je a co to dela tak at se muzu necim ohanet,diky :-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    LUCKERCZ: so snad az časem ted je tam musíme nahnat :-)
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    JIKE: jakmile neni zajisteno aspon 10000 lidi co budou hlasovat tak "verejne" hlasovani nebude nikdy objektivni... taky bych mohl udelat video bez jedineho triku, napsat v praci aby mi dali like a myslim si ze 50+ bych ziskal ;)
    JIKE
    JIKE --- ---
    LUCKERCZ: or fakt musíme změnit! Snad se i sami posnazi
    Jinak včera večer jsem testoval zajivavou vec, tabák sa cigarillos hodne pekne aromatický, a k tomu custarda. Callipitter chow. Již ulezele Liquidy. Je to jako jist puding v zahulenym dámským baru. Fakt zajimavy.
    JIKE
    JIKE --- ---
    HOUMLES: to je na ten 18ga jak jsme si psali, u smoku to uz zjistili ze chystáme brurus otocky. Jinak včera jsem na to Koukal a jako každy need se snaží do toho 8.8. Nahnat co nejvíc novinek
    COSMY: chce to aby se hlasovalo opravdu objektivně!
    LUCKERCZ: tak prosim shazuje dal :-) aby vyhrál opravdu nejlepsi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam