• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    COSMY
    COSMY --- ---
    dotaz ja cistite atik vemete ho komplet vodou? nebo zahladnu nenamacite?
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    JIKE: :DD
    JIKE
    JIKE --- ---
    omluva všem, překopal jsme anketu do 1 ankety. takže si odhlasujte co chcete a hlavně doražte :-)
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    ankety kdyz nas tam hlasuje 2.5 jsou na nic

proste termin je jasnej
    misto je mi jedno kdyz tam pujde zaparkovat :)
    utopenci jsou mi sumak
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZVIRATKO: asi to dám do jedný ankety tohle postupný hlasování
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZVIRATKO: jasně, já dal od 15:00 abychom měli více času než minule a lidi se tam mohli v delším časovém intervalu přiuzpůsovbit. není povinnost, aby dorazil na 15:00, to že dorazí na 17:00, nebo 18:00 a bude tam do 22:00 to je na nás jak budeme individuálně chtít.

jde hlavně primárně:

- TERMíN
    - Lokalita
    -Utopenci
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    JIKE: kdyz to udelate treba od 17h tak to dorazim, ale na 15h asi nestiham, vsechno ostatni soboty mam volny :)
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZVIRATKO: já bych nějak všeobecně preferoval soboty v tomto měsíci. je to takový pohodlnější. je jasnné, že se asi netrefíme, ale nyní už vidím, že spíš bych dal hlasovat, který soboty se nejvíce lidem hodí.
    víme asi že Šárka je fajn. ale co jiné soboty?
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    ja nevim jestli 15.10. muzu, mam nejakou akci v Usti a pokud tam pojedu tak nevim kdy se vratim... co nedele?
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    hele fakt zatim nevim toho 15.10. jak to bude, ale dal jsem teda hlas protoze bych rad prisel a uvidim jak to situace dovoli .. jinak jsem taky pro sarku :)
    JIKE
    JIKE --- ---
    BAAL: nemají utopence a parkování pro vzdálené vapery (modrý zóny)
    JIKE
    JIKE --- ---
    jasně, nemusíte příjít na 15:00, ale čím se dřív začne, tím se dřív přehulíme :-) klidně lze příjít a to je na diskuzi i v 17:00 navíc spíš hlasujte abychom věděli počet lidí kvůli rezervaci. tedy pokud víte že na 50+% přijdete, hlasujte.
    Háje, nebo Šárka, to je pak na rozhodnutí.
    WTK
    WTK --- ---
    ja nejspis 15. nebudu mit cas.. ale kdybych nahodou nakonec mel, tak bych preferoval sarku.)
    COSMY
    COSMY --- ---
    jinak na ochutnavku pokud to nezhulim (drzim se da to dost prace :D ) lost fog collection komplet :D tak oproti minule toho budu mit vic nez jeden usmolenej cosmic fog euphoria :D
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    SAKALICEK: Tam si jezdíme pro obědy do práce :D
    COSMY
    COSMY --- ---
    JIKE:
    SAKALICEK:

ja prijdu na 99% spis bych ale tu sarku :D
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    JIKE:
    SAKALICEK:
    Ahoj,
    nedokazu 100% rict, jeslti budu moct dorazit, jelikoz zena bude v nemocnici, ale kdyby to vyslo, ze bych se stavil cestou od zeny, tak bych opozdene dorazil.... Jelikoz pojedu z Motola tak bych byl pro restauracesarka + maj tam cernyho kozla a pravou kolu ;)... Ale muj nazor berte jako posledni, jelikoz nezarucim ani ze se stavim ;)
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    Vážení milovníci el. hulení,
    po dohodě s JIKEm jsme se rozhodli že s ohledem na aktuální stav potvrzení srazu (pouze JIKE :)) vám dáme na vybranou kde se společně "zhulííme".

takže druhá varianta útočiště na druhé prdeli prahy je:
    www.restauracesarka.com P-6, Vokovice (10 minut pěšky od metra)
    -salonek privátní (pro 30 lidí; cca 8 oken)
    -pivo plzeňský 42,-- /kozel 32,--
    -parkoviště pro cca 20 autobusů (kdyby byl větší zájem ze zbytku republiky, nevim jak je to aktualně s modrejma zonama)

PS. Utopenec bude + rezervaci na druhou místnost mají Trabanti, takže asi jsetli to jsou oni můžete podebatovat s přibáněm jak se ten posranej bakelit spravuje .)

Šakal
    JIKE
    JIKE --- ---
    HOUMLES: hele zase :D vím kde mají solidní utopence, ale hulit se tam nedá :-( tak hermoš aspoň :-)
    HREBICK: jj nahoře.. to jsem mu říkal, a on že v pohodě, že vaping zná. zajímavý. ještě mu to budu psát mailem včetně rezervace pokud se domluvíme. budou to nominální watrfaly .-)
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    JIKE: Hmm, sice až Jižák, ale aspoň že maj Plzeň! Btw myslim, že jestli budem nahoře tak to dole solidně schytaj :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam