JIKE: susit proc proboha? dyt je to za chvili vlhky od liquidu, zase neprehanej :)
telo normalne umyt, pokud ma nekdo citlivejsi chut/cuch nebo jednou za cas i mista pod tesnenima, tam se drzi dobrej bordel
veci jako nektery melouny nebo skorice se zazerou do vseho, staci to nalozit na 10 minut do mydlovy vody (mydlo s jelenem, ne parfemovany samozrejme) a oplachnout
naustek je dobry brat mydlem protoze se tam drzej breberky (cim casteji tim lip) - uz jsem zazil atiky kde byla krusta nejakyho blata a lidi to normalne kourej - to se mi zvedal kufr, ja to cas od casu vysusim kapesnickem a tak 1-2x tydne oplachnu, z toho jednou s mydlem. Taky je dobry mit naustek kde se ten bordel tak nedrzi (takze ne ruzny ornamentalni vroubkovany, drazkovany...) nejlepsi je keramika nebo tvrdej plast (co vypada jak mramor a "cinka"), etalon je delrin co se dava na slusny atiky, ten by nemel byt porezni takze se tam nedrzej bakterie, ale hromada plastu se nasakne a nikdy to uz nepujde vydezinfikovat
atik jako zhavici hlava se da vyvarit, nebo proste nalozit do teply vody kterou jednou za par hodin vymenis a pak jeste mokry(!) dat do atiku, naplnit liquidem a citlive tu vodu odparit. Para cisti perfektne, ale casto se mi povedlo to spalit (voda dela mensi povrchovou vrstvicku a nedrzi se tak na spiralce)
ale to uz moc nedelam, proste ji vymenim...