• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    ZVIRATKO: Zítra to zmerim a dam vědět. Dekuju za varovni.
    Ve své podstatě by mě ani nenapadlo takovýhle baterky nabijet přes mod, je mi to nějak proti srsti, možná vytrénovaný despekt k levnější čínské elektronice.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    SAKALICEK: nakonec taky gun metal :)
    prislo to s 1.2.0, ted tam mam 1.2.2, na nabijeni se nic nezmenilo

    meril jsem to v praci multimetrem a doma nabijeckou (odkouseno ze meri fakt presne)
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    ZVIRATKO: Koupil si ten zlatý?
    Jaký máš firmware?
    Nemám doma multimetr ale v práci to zmerim ;)
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    Original Apepal Unique RDTA Atomizer-15.99 Online Shopping| GearBest.com
    http://www.gearbest.com/rebuildable-atomizers/pp_484298.html
    pekny reseni toho nasavani a plneni, jenom skoda, ze to uplne zabili tema postama na coily :(
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    VAROVANI
    kdo mate Smok Alien tak bacha na dobijeni baterii v modu
    muj ukazoval rozdil cca 3-4% mezi baterkama, ktery byly ve skutecnosti vybalancovany
    ted jsem doma zmeril jak to nabiji, a jeden kanal nabiji na 4.23V a druhej na 4.21V (kdyz se prohodej tak se to otoci - zacne to jednu vybijet a druhou nabijet - takze to ma aspon opravdu balancer)

    pro bezny pouzivani to nemusi byt problem ale
    1) baterie se maj nabijet na 4.2V (nektery napr. od Samsungu, maj 4.3V ale to nejsou typicky baterie co si koupite), naprosto totalne hranicni voltaz je 4.3V, baterky s ochranou se nad tuhle voltaz vypnou.
    2) baterie se pri nabijeni na vyssi voltaz zahrivaj podstatne vic (a vydrzej podstatne min, zvlast pokud z nich kdyz jsou zahraty zacnete odebirat 20A)
    3) predpokladam, ze kazdej mod bude mit jinej rozptyl, takze urcite existuje nejakej kterej nabiji na 4.19/4.25V, coz uz je docela podstatnej rozdil, doporucuju zmerit na kolik vam to nabiji
    4) prichazi zima a baterka nabita na hranicnich 4.3V muze byt pri pokojovy teplote naprosto stabilni, ale kdyz trochu zmrzne tak se voltaz zvysi a je zadelano na pruser
    (hraje tam roli nekolik efektu, ktery ani neumim popsat, ale predstavte si to zjednodusene tak, ze se baterka smrskne a uz se do ni ty elektrony nevejdou)
    5) (netestovano) udajne Alien baterky vybiji az na 2.8V. To je v podstate dobre, protoze by jim to nemelo vadit (pokud se to pak v rozumny dobe zase nabije), ale urcite to nedokaze dodat ten samej vykon - pokud byste meli nastaveno 220W tak to pri 2.8V znamena odber 40A z kazdy baterie KABOOM. Tohle je horsi o to, ze protoze kazda baterie je nabita jinak tak jim bude jinak klesat voltaz, nedivil bych se, kdyby baterka nabijena na 4.21V ktera uz je dost vybita mela pod zatezi 2.8V zatimco jeji sestricka drzela 3.2V...

    po mereni se nebojim ze mi to bouchne ani se nebojim to nabijet vedle postele, ale bojim se ze to boucne nekomu jinymu, kdo bude mit ty voltaze vic rozjety, nebo kdo to nebude vubec resit a pri 5% baterky tomu da kotel...

    muze mi sem nekdo jinej s Alienem hodit na kolik vam to nabiji a o kolik to mate rozjety?

    A aby to nebylo jen negativni - Alien je SUPER - maly, lehky, prijemny do ruky, displej je skvelej, konektor vypada dobre... jen bych to radsi netrapil nad 150W aby to nemelo moc ohorelej design :P
    JIKE
    JIKE --- ---
    COSMY: dalsi sraz bych dal na jaře. Mezitím bych udelal co budete chtit-pošta, - pripadne nové. Prosim ale s předstihem cca 2-3mesice minimálně :-)
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    COSMY: Good design!
    COSMY
    COSMY --- ---
    poridil sem :D abych furt nemusel somrovat :D

    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    Tak s odstupem 48 hodin se mi pomalu začínají vracet chuťové buňky :D takže musím říct ze krev vetřelce je výborná studijní pomůcka ;)
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    JIKE: Re-wrap v pohode ;-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    HREBICK: no prave :-) jako zahuleny to bylo fest. Dosavadní jelo naplno ale místo aby ho měli nahore tak jelo dole takze to slo jeste vic dolu :-))
    Ps: co ten re-wrap je okay?
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    JIKE: No asi ale netusil ze minimalne 2-3 pary lidi se regulerne otocily a sli dolu se slovy."Tady je ale zahuleno!?" nebo "Tady nebudu" :-D
    JIKE
    JIKE --- ---
    BAAL: já budu dělat ještě novej puding, ale musím na to nakoupit lepší/jiné ingredience

    COSMY: když už jsem tam byl před zavíračkou jen já, tak pán mi říkal ať klidně znovu přijdeme a děkoval. a taky že by příště pozval svýho kamaráda fandu na vaping :-)

    COSMY: náhodou černá díra 2 a halvně 3 je pro milovníky lékořice to nejlepší :-) a hard hulim teď a fakt to chutná jak dlouho používanej hadr v kuchyni na nádobí :-) nechápu jak neco mohou takto vyrobit.
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    COSMY: No potom mu na vyber vlastne moc nezbylo protoze musel mit 50/50 :-D myslim ze mu Jike nakonec doporucil Mohawky a vybral si asi mango.
    COSMY
    COSMY --- ---
    HREBICK: haha dobry a co si vybral? snad ne cernou diru nebo smradlavej hadr :D
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    COSMY: Ani ne. Naopak snama kecal jeden z cisniku,ze ma kamose vapera a ze prej jestli nemame nakej obchod nebo neco :-):-D jo to uz si tam taky asi nebyl ale prisel nakej typek ze spoda ze videly dym a ze jestli by jsme nemeli trochu nakyho liquidu do naky egovky :-):-) tak jsme mu rekli at si poslouzi a vybere se :-D
    COSMY
    COSMY --- ---
    hele nerikali kdyz ste odchazeli ze priste uz ne v ty hospe? :D
    JIKE
    JIKE --- ---
    HREBICK: na to ze jsem tam byl cca od 16:0 do 00:0 nezvládl jsem ochutnat všecko :-(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam