• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    JIKE
    JIKE --- ---
    Vážení připravují na Vánoce asi 3-4 vánoční sladke pokušení - recepty. Jeden z nich je americký apple pie - ten pravy jak ma byt co z natě z pohádky o 3 prasatkach :-) (ta americká verze)
    5 druhu super sci-fi mentholu
    A 3 novy fresh liquidy ovocný

Napište mi do pošty co by Vás zajimalo. Lahvicky na vzorky mam jen par, čekám na nove. At pripadne si pripravim ingredience.

Popis pripravim během dneska. Hovote testery budou koncem mesice cca některé diky přírodním složkám uzrani ideálně do Vánoc. Maximálně zvládnu 10 od každého po 10ml.
    JIKE
    JIKE --- ---
    LUCKERCZ: Modra je to ten - Rift jede na výlet za Luckerem :-) dej si, uz padlo skoro 300ml a dalších 100je na cestě :-) jo Holt Rift je na all day... tak dobrou chuť :-).
    diky ma to byt nejaky vic Funny. Lepsi než strohý. Navíc xcube vsichni uz znaj.. hlavne aby se vám to líbilo a kdyz nebude, tak mate sanci přijít a pomoc mi to udelat jak chcete vy :-)
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    JIKE: zabava musi bejt... to video odlehci a udrzi to divaka(nebo aspon mne=)
    jo musim se konecne dostat k ochutnani te modre od tebe... potreboval bych se naklonovat abych vse stihal :D
    JIKE
    JIKE --- ---
    LUCKERCZ: díky! zábava ne :-) nehrotim. kdybych dělal sám, tak zase pintlich. tady zábava na volňáska s nějakou přidanou hodnotou.

každopádně velký dík patří ZVÍŘÁTKU za support!!!

COSMY: až budou COSMYC fogy, tak jsi na řadě :-) žlutou stěnu už znáš :D

dělám novou řadu s MENTHOLEM celkem 5 masakrů a jeden ultra. takže kdo má rád HARDCORE tak ať se ozve.

BAAL destine dárek - prototoyp

SAKALICEK: ty psi už měl, prototyp. ale už jsem upravil jak to má být...
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    LUCKERCZ: pracujeme na tom .) díky za pochvalu
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    SAKALICEK: super video... zacatek to zabil, pip super, jen by to asi chtelo druhej stativ ;)
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    Tak jsme na ytb s jikem přidali jednu z mnoha recenzi na x cube ultra :) prejeme prijemnou zabavu damy a panove ;)

CVM X Cube ultra - Mega video test s TFV8 family CZ
    http://www.youtube.com/watch?v=FTMbJLYjmcQ
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    XLACHTAN:jeslti ma aio tak liquidy max PG/VG 50:50... cim vic VG tim vetsi pravdepodobnost spaleni hlavy...
    JIKE
    JIKE --- ---
    XLACHTAN: do čeho je budded dávat?/přítelka
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    Doporučte slušnou značku ovocných liquidů pls, musí to být nulky ale (pro přítelkyni).
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZVIRATKO: vyjímkou je french a pipe tabak a usa mix, to je super tabák, stejně jako cemtel dekang, musím říct, že tohle mi jede na mtl
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    tak Liqua je humac, je jedno do ceho to nalejes...
    JIKE
    JIKE --- ---
    BAAL: prej černovlasá asi i upravená pěkně. ale výsledkem byl nespokojený zákazník se spálenými hlavami a hnusnym liquidem. já to zkoušel, TFV4 uplně nahovno díky liqua..
    JIKE
    JIKE --- ---
    dneska mi kolegyně řekla (byla na vašecigareta anděl v minulých dnech řekl bych), že paní na vašecigareta andel byla troch uneochotná a tak si kolegyně přišla jako blbec, že nic neví, a co horší, že jí pro TFV4 atík prodala Liqua ...
    takže kolegyně hned si hlavu spálila. kde to sme pánove...
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    vtipnej obal na liquid :)

SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    HERODES: Wow tak po této informaci se mi nebude dobře usinat Uff.... jeste ze se tobě a tvému domu nic nestalo.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    ANONYMCZE: jo pockej, zevnitr to prasklo nebo zvenci? ja si z nejakyho duvodu predstavil konektor :)
    no tak to bych reklamoval, jestli to neni zvenci kruply (tzn. mohli by tvrdit ze ti to spadlo) tak IMO neni co resit a je to vada...
    a jak ho mas dlouho? v prvnich 6 mesicich musej dokazat ze tam ta vada nebyla od zacatku (mission impossible)
    WTK
    WTK --- ---
    FEKASON: ten sem jim taky posilal, i s tou castkou co byla na fakture:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam