• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Nejakej tip na grip? Pokud mozno zadna extra palka, cca 200W(130W minimum), TC, 18650ky, zadny extra featury nepotrebuju. _MUSI BYT ODOLNY PROTI ZATECENI!_ kapu a obcas precijen neco projde. Moznost nouzovyho dobijeni via USB by byla fajn, ale neni to kriticky parametr. Dik.
    JIKE
    JIKE --- ---
    CVM. Seriál s NOIDem #4. Motání spirálek pro začátečníky+osazeni TROLL - Coil Vánočka
    https://www.youtube.com/watch?v=C93-WfXtngQ
    JUDE
    JUDE --- ---
    CHINOXR: imhoi je tohle o generaci dal .... http://e-liquid-recipes.com/create ja na to občas použiju appku pro droid .... ale vezkrze je mi jedno jestli mi to vyjde 49/51 pg/vg nebo naopak a něco mezi 2,8-3,2 mg :-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    SPAULDING: tak se mi líbí, pak poreferuj, případně ukaž build a jak to hulí napiš :-)
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    JIKE: Mám no. Taky jsem toho serpenta koupil. :) a je to sexi kombo. Zase se těšim jak malej domu, až si to namotam. Tady foto.



    JIKE
    JIKE --- ---
    SPAULDING: to je otázka... asi bych tu 22 dal serpenta. protože už avocado 24 máš ne?
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    HREBICK: Diky :) twe z tohodle si potahnout tak to ustreli hlavu :D sick koncentrat
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    Tak mi ten crius začal téct. SPAULDING: Ne z airflow, ale ze zámku pro přívod liquidu. Dle netu celkem běžná věc. No a teď babo raď. Chtěl bych to SX mini osedlat něčím slušným, protože to je snad nejlepší TC mod, kterej jsem kdy měl (nevím, jak DNA200, bylo mi líto těch prachů). Zrovna před pár dny jsem namotal SS304 do Tsunami, zapnul a na sucho zkusil spálit. Zahlásí to DRY COIL a vata ani nezmění barvu, prostě pecka. Držet to můžu jak chci dlouho.

    Teď řeším, jestli na to koupit Wotofo Serpent mini nebo starý dobrý 22 avocado (mám 24mm verzi, jsem s ní spokojenej). Poradíte?
    JIMYHILL
    JIMYHILL --- ---
    CHINOXR: tak spočítat poměr je asi to nejjednodušší. litr liquidu 50:50 je půl na půl, 70:30 je 7dcl vg a 3dcl pg. nikotinovou báti koupíš podle toho,jakej poměr chceš a jakej nabízejí,ale je jí tam dost málo,takže celkovej poměr to moc nerozhodí...
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    JIMYHILL: Diky! to vypada dobre, sice z toho nemam zrejmy vstupni a vystupni PG/VG, u baze a ani u "redidla" (tam je to proste brany jako hotovej mix) ale je to neco od ceho se muzu trochu odpichnout
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    Zdravim , potreboval bych nejakej tip ci radu k michani liquidu ...

    Jde o to ze mam doma jeste po pul flasce VG a PG z Fichemy, chtel bych si koupit co nejsilnejsi bazi (24mg) a tu rozredit tim VG a PG tak abych mel vyslednej juice = ci >3mg (klidne i min pro MTL) ... Samozrejme domichat nejaky prichute atd.

    Neznáte či nemáte někdo nějakou tabulku / webapp kterou by se to dalo přepočítat v tomto případě? (VG + PG + baze ?MG s nejakym poměrem PG / VG + příchuť)

    Díky moc
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    Jo a je koupenej v ČR, takže v záruce a doklad o koupi je samozřejmostí.
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    Ahoj, než to hodím na FB, tak se zeptám tady. Neměl by někdo zájem o cca týden starého Aliena? Koupeno jako celý kit s TFV8 Baby, prodám vč. 2 Sony VTC5 2600 MAh. Celou dobu používán v silikonovém pouzdře, takže je jako nový. Pouzdro samozřejmě přidám, jediný co v balení chybí jsou hlavy. Resp. jedna je fuč, druhá je použitá :) Cena za vše 2000,-
    JIKE
    JIKE --- ---
    kdo neodevírá ještě youtube hříšníci :-) tak zde malý retro ujetý :-.)

    CVM. RETRO VÍKEND #1 Počátek
    https://www.youtube.com/watch?v=9248QxytyVU&t=157s
    JIKE
    JIKE --- ---
    XLACHTAN: grandmas je ale je nutné ředění 1:1 je moc silný :/) a lepsi je COSMY dream house nebo toffife . Dalsi připravují :-) spis čekám az uzrajou
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    Příští týden snad už dojde Baby beast takže uschopním druhej mod - poraďte mi na vánoce nějakej dobrej liquid, třeba něco ala klasický štrůdl. Nebo ID JIKE Grandmas Pie je k dispozici? .)
    JIKE
    JIKE --- ---
    CVM. Xmass 2016 - GIVEAWAY !!!
    http://www.youtube.com/watch?v=DSBTC4uH2cY
    JIKE
    JIKE --- ---
    ANONYMCZE: Jak tavnou pistoli? To mají povolené? Se mi nezdá.. prasárna..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam