JIKE: Tak target pro je taky vaporesso i kdyz pouziva trochu jine hlavy nez guardian takze tam ta chut nejspis bude hodne podobna treba tomu guardianu, ale ze bych tam nejak moc citil chut se rict neda, nevim mozna je to i tim, ze nemam rad moc horkou paru kde treba keramika exceluje. Ja vapuji vetsinou ciste VG nebo 90/10 z 1.5ohm dual super nano coil s muji vatou a proste mi tam ta chut prijde mnohem vyraznejsi, hutnejsi a lepsi nez z keramiky. Plus z tohohle setupu si v pohode dam DL, z keramiky jsem mohl jen MTL, DL me to priserne skrabalo a dusilo, to jsem kaslal jak zaskolak s prvni startkou, jak rikam mozna to opravdu bude tou teplotou ty pary, sub ohmy obecne moc nemusim, obcas si namotam treba 0.8 claptona ale to je muj strop.
Nicmene pointa byla, ze keramika je hodne individualni, i kdyz se clovek podiva na recenze tak v podstate polovina ji vychvaluje do nebe a polovina ji nesnese. Idealni vyzkouset u nekoho a pak teprve kupovat. Co povazuji za mnohem zajimavejsi jsou kombinovane buildy kde v civkach je vata a kolem je jakysi keramicky prstenec ktery zajistuje bohaty prisun liquidu k vate. Skoda, ze tenhle system jeste nikdo nezkusil v RBA zakladne, ale krome celokeramickych ma takove hlavy treba UD Simba.