• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    TALAGE
    TALAGE --- ---
    TALAGE:
    WENDIGO: Jen pro zajimavost. Flashnul jsem ArcticFoxe i na Pico a funguje rovnez bez problemu.

A jinak vydal Eleaf novy FW ver. 1.03 pro Pico. Na rozdil od zjednoduseneho zobrazeni na displeji, ktere nabizeli ve ver. 1.02, si ted lze vybrat mezi nekolika hodnotami ktere zobrzovat. Jestli poladili zamykani odporu nevim, jelikoz uz jedu na te alternative .))
    TALAGE
    TALAGE --- ---
    WENDIGO:
    TALAGE:
    Tak jo, diky za novou hracku :) . . . myslim ze s DNA opravdu jeste nejakou dobu pockam.
    Novy FW+NFE udelal ze sprosteho evica slusnej kus HW. TC funguje dle device monitoru suprove, nastavovani profilu, custom screeny . . zkratka vse co si od takoveho zarizeni muzu prat. Navrat k tovarnimu FW bez poblemu. Zitra to asi zkusim na iSticku piko.

TALAGE
    TALAGE --- ---
    WENDIGO: Tyjo. Za tip diky. Jdu si zkurvit evica . . .
    SPAULDING: DNA je urcite jina liga, ale mereni odporu bych nesvadel jen na HW, ten FW tomu muze ponekud zpresnit . . .
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    WENDIGO: Arctic Fox, neumim psat. http://nfeteam.org/
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    SPAULDING: Tak joyetech urcite ne, to bude jeste horsi nez to vaporesso. Artic Fox je FW od nezavislyho tymu vyvojaru ktery s joyetechem nemaji nic spolecneho. Nechci se hadat jen me zajimalo jestli je vazne nejaky realny duvod proc je ta cena u DNA takhle prepalena krome toho ze to je cerstve oslavovana novinka.
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    WENDIGO: Rozhodně se tady nemám zájem dohadovat o tom, že dna a joyetech jsou to samý. :) měl jsem tu čest s dost produktama. Pokud se ti nelíbí price point, nemáš povinnost si ten mód koupit.
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    SPAULDING: Ja osobne zadny DNA nemam, ale prijdou mi hrozne extremne predrazeny. Kdyz si koupis mod za 30$ a nahrajes tam artic fox dostanes z toho nejspis stejnou funkcnost jak z DNA. Ja teda na svych odporech nevyuziju ani jedno a bez problemu mi slouzi i pofiderni TC od vaporessa, ale tohle je hrozna darda. Ale modik je to designove moc pekny, o tom zadna jen bych k te cene doplnil, ze tohle uz celnici dost pravdepodobne neproleze takze bych pocital 95x1.2 s dani + poplatek za vyrizeni + dan z dopravy. Realne jsi tak na 3.2-3.3k, porad levneji nez cesky shop ale uz ne tak dramaticky. A GB flash sales se opakuji dokud se neproda to mnozstvi takze pokud tam je treba sto kusu tak neni treba spechat protoze ten flash nabehne dokola jeste treba trikrat.
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    JIKE: Tak uz ho mam doma
    DAVEOV
    DAVEOV --- ---
    JIKE: Tady mam novou lásku :)

DAVEOV
    DAVEOV --- ---
    DAVEOV: Nemám problém ale jediné peníze předem protože už me parkrat podělali a znova nechci takže... pokud mi to posles na účet tak hned jak dostanu peníze tak v nejbližší době hned odeslu poštou
    DAVEOV
    DAVEOV --- ---
    JIKE: Mam ijoy limitles a všechny Att od smoku takže :D
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    DAVEOV: pokud by si byl ochotný to i poslat tak bych mod bral :)
    JIKE
    JIKE --- ---
    DAVEOV: si dej do RBA nějaký pěkný coil, třeba claptony na 60W, nebo singl na 25W+. taky paráda :-) co si dáš, to máš :.-)

a co nového? Hpriv je ok
    DAVEOV
    DAVEOV --- ---
    JIKE: A tfv8 mi doma jen leží nevyužít
    DAVEOV
    DAVEOV --- ---
    JIKE: Přemýšlím nad koupi nového miláčka :D
    JIKE
    JIKE --- ---
    SPAULDING: super díky!
    DAVEOV: proč měníš/zbavuješ?
    DAVEOV
    DAVEOV --- ---
    DAVEOV: Pouze Ostrava :)
    DAVEOV
    DAVEOV --- ---
    Zdravím, mam na prodej h-priv a tfv8

Hpriv je v zaruce ještě do 22.9.2018

Cena za celek je 1650,- a pokud by mel někdo zájem jen o jednu věc tak tfv8 - 600 a hpriv 1200 :)

SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    Tip na kauf. GB má teď flash sale na Therion DNA75 za 95 dolarů. Z kreditky mi odešlo (přihodil jsem ještě dva dráty, celková cena s dopravou 101 USD) 2.600,- To už je slušná cena. Vašecigareta ho má za 3.800,-

Ty 133 a 166 budou možná lepší, ale na watty můžu hulit drát strčenej do zásuvky, tohle je DNA, top TC mod. :) A nejspíš to bude mít stejně jako zbytek modů, na TC daj max 100W.
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    BAAL: Ok, tak to by se dalo ke konci ledna akorat nevim jestli se to tady stihne domluvit :)
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    BAAL: A jakej si objednal? a kdy? :)
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    BAAL: :))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam