• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    SHADOW__
    SHADOW__ --- ---
    HREBICK: Akorát si ji musíš koupit zvlášť, ne?
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    WOLFGAR: Tfv8 baby ma RBA hlavu ;-)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    CRUSHEER: No prave velke TFV8 ma RBA hlavu ale je delane obecne na mraky a vysoky vykon a ma hodne volny potah. Male baby zas nema RBA. (spis si predstav jak moc mas rad tuhy ten potah, jestli pri tahani chces citit odpor. Atiky na mraky jako je TFV8 jsou udelane co nejotevrenejsi a necitis skoro zadny odpor, jako nadechovat se prez trubku. Na Sirene jde nastavit cokoli od celkem volneho ale citelneho prez neco ve stylu natahovani do plic s odporem ve stylu vodni dymky az po tuhy potah do pusy jako maji cigara. Co se tyce chuti je Sirena uplne jina trida, je to atik primarne na chut. Mam tu par kousku ktere jsou na tom stejne dobre, ale krome Sireny bych zadny z nich nedoporucil nekomu kdo s RBA zacina. Sirena je jednoducha, bezproblemova a jedinou jeji nevyhodou je pomerne velke sklo ktere se muze rozbit, zatim se mi to nepovedlo, nahradni stoji v cechah kolem stovky a dela se i odolnejsi pyrex. Jen tedka premyslim, ze tusim nekdo psal ze se Sirena na Pico o chlup nevejde protoze ma sice napsano 22mm ale ve skutecnosti ma 23. Sakra nemam tu Pico abych to vyzkousel. Alternativne vzit jeste heatsink ktery ti umozni mit na Picu libovolne velky atik. Jeste premyslim co z 22tek doporucit... ja mam vetsinu atiku 23+. Ammit je vyborna 22mm, ale ma ten potah trochu volnejsi. To same Moradin (22mm verze) ktery ma keramickou zakladnu pro lepsi chut. Pokud by jsi radeji dual coil tak Engine Mini se na pico tesne vejde a je to bajecny atik ktery nemuze vytect ani kdyby si chtel a ma nejpraktictejsi plneni ktere jsem kdy videl.

    Uprimne povazuji TFV8 za nejprecenovanejsi atik na trhu, ale to bude nejspis tim, ze ja ty mraky vazne neocenim a chutove je to prinejlepsim prumer.
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    CRUSHEER: mám na picu baby beast a je to v pohodě, nicméně baby RBA hlavu nemá. Na druhou stranu Pico má na baby beast výkon v pohodě. Tak si nejsem 100% jistý, jestli kolega pode mnou nereferuje k velkému TFV8
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    WOLFGAR: Diky! Noo asi MTL, ted moc nevim (navic jsem bez hlavy, tak to ani nezkusim). A ja prave blahove myslel, ze i ten TFV8 ma defaultne motani spiral - coz bych chtel - tak ten Siren 22 se mi docela zamlouva.
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    CRUSHEER: Myslim si ze tohle bude za ty penize hodne zajimavy: https://www.vasecigareta.cz/produkt-2474-smok-spirals-clearomizer-2ml.html

    Mel jsem model, kterej je defakto predchudce (Brit one mini) a musim rict ze co se tyce chuti, nic lepsiho jsem nepoznal. Navic tenhle atik nepotrebuje nejaky velky vykony takze ti bude 75W stacit uplne s prehledem.
    Podle recenzi se hodi jak na MTL tak na DL.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    CRUSHEER: TFV8 je na mraky a potrebuje vysoky vykon, to se ti k Picu moc nehodi navic pokud to chces jen na pohodove vapovani tak bych urcite bral spis neco na chut. Zalezi jestli tahas MTL (slukujes) nebo DL (rovnou do plic). Co se tyce hlavovek tak dobre hlavovky vyrabi Aspire a Vaporesso a jsou to vsechno mensi kousky kde ti vykon Pica v pohode vystaci. Nebo si zacni motat a kup si Siren 22 (Nebo Fuji pokud chces jeste volnejsi potah, ale podle me ma Sirena i prez MTL oznaceni vzduchu az az, taham na ni DL na nejmensi dirku) , temer bezudrzbova, jednoducha, neprotekava, perfektni chut a misto stovky za hlavu co 14dni das stovku za drat a vatu jednou za rok.
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    Poradite mi prosim s vyberem tanku k Eleaf Pico? Nechci do toho davat moc penez. Nejsem narocnej vaper (prave naopak), chtel bych jen neco lepsiho nez je ten zakladni Melo 3.
    Nasel jsem si na Aliexpressu TFV8 Baby za 20 dolaru. Co myslite? Nebo nejakej jinej tip?
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO: Tipnul bych si, ze protoze v Malesickem depu trideni zasilek probiha sylem znamym taktez jako "Vecernicek" Ale oficialne je to zahada, zadny dukazni material nemam, na obou zasilkach co zkoncily jinde byla spravna adresa, PSC i jmeno.

    Ale jinak ma pribeh dobry konec, dnes se jim dokonce podarilo najit i ten ztraceny Derringer takze z tehl varky uz mam doma vsechno. Moradin a Troll RTA si stale uzivaji dovolenou v Malesicich tomu davam jeste tak tyden az dva.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    WOLFGAR: a proc to teda v tech Vysocanech skoncilo kdyz ne podle PSC?
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Zapisky z cest dalekych po prazskych postach a jine vesele zazitky.

    Mych pet balicku ktere poslednich 14 dni pokojne odpocivaly v postovnim odkladisti v Malesicich konecne bylo uvolneno do obehu. Jaka to radost. Po ceste z Ciny prez pul Zemekoule se neztratil ani jeden, dokazete uhodnou kolik se jich ztratilo na ceste prez pul prahy?

    Uspesnost ceske posty je krasnych 60%. Nejdriv jsem samozrejme musel pockat, az si zasilky uziji vyhlidkovou vyjizdku po okoli a k veceru jsem vyrazil na postu. Na rozlehle rozloze nasi Pocernicke pobocky 3x3 metry se pohodlne tisnilo jen nejakych sedesat lidi, takze ani ne za hodinu odchazel jsem obohacen a tri zasilky a informaci, ze ze zbylych dvou jedna zkoncila na Rajske Zahrade a druha na Vysocanske. Ceska Posta tedy zvladla snizit svuj dorucovaci rozptyl na dvacetikilometrovy radius, zrejme tedy konecne zavedli do provozu Cimrmanuv patentovany postovni delostrelecky system. Povazoval jsem ten vysledek za tak neobvykle dobry, ze kdyz jsem postu opoustel ke vzteku te zhruba stovky lidi co prisla po me jsem se hlasite smal.

    Na Rajske zahrade me smich presel. Zasilka je pry urcite v Pocernicich. Aby tak dolnich, spoje jsou tam pekne mizerne. Ale ne, zasilka je tam, odkud jsem prave prijel, jen cinan udelal drobny preklep ve jmene. Zitra je take den, jen doufam, ze nebudu muset schanet i novou obcanku, uplne nevim jak by se mi ve jmene to Q navic vyjimalo. Zato ve Vysocanech jsem byl po dalsi obligatni pulhodince cekani uspesnejsi, balicek tam opravdu byl, jen tak zkusmo jsem se zeptal, jestli jim neprislo divne, ze je na balicku uplne jine smerovaci cislo nez jake na pobocce maji. Neprislo. Stava se jim to porad.

    Bonus: Na Rajske zahrade jsem si vsimnul, ze mam kazdou botu jinou.

    Tak zatim ze ctyr petin dobry konec:
    JIKE
    JIKE --- ---
    vzpomínka ? :-) nebo ... uděláme někde mlhu?


    So Horney 6x COIL BUILD 250w RX200s
    https://www.youtube.com/watch?v=X0F29nbp49Y&list=PLXRtno0VjuE_9_ozgjdqQFV9uiVqV9r6u
    JIKE
    JIKE --- ---
    natočeno v rychlém střihu + tempu + ochutnání + VAPE ON guys! další řada je fakt povedená!!!

    CVM. Novinka na Trhu! TI Juice! Premiové Liquidy - pokračování
    https://www.youtube.com/watch?v=4Yj0buB0g40
    JIKE
    JIKE --- ---
    JIKE: Původní verze ani neměla tu možnost
    JIKE
    JIKE --- ---
    WTK: To je jenom dobre
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    Kdyby nekdo zatouzil stejne jako ja po zmene a premyslel o Fuchai 213 Plus, tak si ho NEKUPUJTE.
    Je prakticky nemozny ho odemknout po zamknuti.
    Ted zjistuju jestli to ma upgradovatelnej firmware, jak znam Sigelei tak ne.

    SMOK Alien zustava kazdopadne nepokoren i kdyby tohle fungovalo jak melo. Je to o trochu vyssi, o trochu tezsi, hur se to ovlada a ten barevnej displej neni nazivo ani tak hezkej jako cernobilej na Alienu...
    WTK
    WTK --- ---
    ja pouzivam jenom fichemu dlouhodobe a nikdy zadnej problem
    JIKE
    JIKE --- ---
    TALAGE: ten v okay prodejců :-) ale pokud ta FIchema bude mít dobrou kvalitu..schválně na sraz mi vezměte prosím 1ml max na ochutnání čistýho VG. já měl jednou pěkně hořkou :-( aod Tý doby neberu
    TALAGE
    TALAGE --- ---
    Heh, ted jsem si vsiml, ze fichema udelala vaperum specialni short cut v menu "Baze" :)) . . . dobre oni.

    Báze - FICHEMA
    http://www.fichema.cz/314-baze
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    SAKALICEK: hehe, to zalezi na tom, jaky mas navstevni den. ja chodim stredy, obcas patek nebo sobota.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    VYHULENY_UFO: Yes! Když mě tam potkaš tak se prihlaš o výhru v podobě malého ferneta ;) poznáš mě podle toho ze mi DE v jednom kuse para od huby.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam