• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    SAKALICEK: No da... ale taky mi to zabere hodku a pul a z Veleslavina pesky kilak takze dve hodky tam, dve hodky zpatky - souhlasim s Baalem Dzban je pro Prazaka konec sveta. Priste no, snad se najde nejaka prihodnejsi lokalika v Praze, vim, ze ted to bouchlo a hledala se nova hospoda na posledni chvili tak asi nebyla jina moznost.
    Ale poradim co se tyce vapingu naklonenym podnikum v Centru tak Prazska ECF vetev ma dve hospudky v Holesovicich kde se schazeji a je to v centru, dobra dostupnost i v noci. Jednou je hospudka U Zabaka kde jde domluvit docela velky uzavreny salonek s odvetranim a tou druhou je o ulici dal U Sekery, tam jsem nebyl ale take se tam chodi a vapuje, neni to uplne salonek ale nejak bokem.

    HREBICK:
    Co se dopravy tyce hazel jsem to na forko, ale je to docela zajimave a dobra rada. Kupodivu totiz jaky je to dopravce ovlivni i to jak dlouho to lezi v Malesicich a hlavne jaka je sance ze se zasilka ztrati. Asi to zpracovavaji po varkach jak jim to chodi.

    Vedu si statistiku svych obednavek od zacatku prosince:

    24 balicku z toho zatim 16 doruceno, 5 na ceste, 3 ztraceno - 17x post NL, 4x China post, 2x Sing post, 1x Sweden post (baterky)

    Post NL - 8x doruceno do 14dni, 4x doruceno do mesice , 5x bez problemu na ceste, nejrychlejsi a zatim -klepu na drevo- 100% uspesnost. Jediny problem je opakovane dorucovani na jine posty, v Malesicich evidentne nepovazovali za dulezite zamestnat nekoho schopneho precist petimisne cislo. Nicmene neztracena ani jedna, pruchod 120kou vzdy max 1-2 dny, naprosto hladky prubeh.

    China post 2x doruceno do mesice, 1x doruceno do 2mesicu, 1x - Ztracena/ukradena asi po priletu do cech, system CP ji ma v evidenci, ale zadny pohyb, nikdy nedorazila na 120ku.

    Sing post 1x doruceno do mesice, 1x - Ztracena/ukradena nekde v Malesicich

    Sweden post 1x Ztracena/ukradena nekde mezi 120 a Malesicema

    Takze za me jednoduche doporuceni - Obednavejte vse pouze s PostNL a budete mit jistotu, ze to budete mit rychle a opravdu vam to dojde. Evidentne to jaky je to dopravce hodne ovlivni i to jak s tim naklada Ceska Posta. Kazdopadne za me je to dostatecne dobra lekce a z obchodu ktery postNL nenabizi proste uz nikdy nic. Radeji si priplatim dolar a za 14dni mam tu vec doma, nez v nejlepsim pripade za tri mesice dostat zpet od paypalu penize.

    Proc tomu tak je mohu jen spekulovat - muze to byt jednoduse lepsi logisticky system takze dostavaji zasilky v poradku a lepe se s nimi pracuje narozdil od cinskeho systemu narvem to do pytlu. Tomu bych chtel verit, ta cynictejsi cast meho ja se domniva, ze proste zamestnanci CP vedi, ze zasilky posilane prez Cinany jsou temer nedohledatelne a nevymahatelne takze kdyz si neco nahodou prisvoji nikdo na to neprijde zatimco holandaci v tom maji poradek takze by se dalo dohledat kde se ztratila a navic se s nimi da domluvit a mohli by se potom pidit.
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    HREBICK: to bude v pondeli, aby me to nasralo... pokud dorazi za tejden tak mi to uz tolik vadit nebude :D
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    Me ted kdyz sla posledni objednavka tak to v Malesicich a se 120tkou bylo asi 14dni,hruza :( takze v pondeli ho mozna jeste necekej...
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    Novej kapak mi leti z ciny a blba posta mi od uterka neni schopna ho privezt... takze hospodu budu muset zvladnout s ko sklem na kapaku a v pondeli mi dojde novej... kua
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Zitra jedu kamosce na maturak tak uvidim v kolik se v sobotu dokopu do Prahy a v jakem stavu, ale pokud budu alespon trochu pouzitelny tak se nekdy vecer ukazu. Jen sebou asi nevezmu zadne ochutnavky jak jsem mel v planu. Mam smrtici chorobu (rymicku) a tak nejak jsem prisel o chut a cich takze nerozpoznam co uz dozralo a co jeste ne :D
    ROHLICK
    ROHLICK --- ---
    Rad prijedu na sraz.
    Moc vaperu neznam.
    Tak bude mlha.
    Pridu hodit nejakej mrak.

    SDN33
    SDN33 --- ---
    Můžete mě doporučit nějakou příchuť co nejvíc podobnou likvidu od Liqua: Bright Tobacco? Říkaj tomu "čístej tabák", jestli víte.. díkec
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    Dorazim pánové. Čas příjezdu neznámý. :/
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    WTK: hehe,na tom mozna budu podobne :-)
    WTK
    WTK --- ---
    mozna se taky stavim, kdyz nebudu mit moc velkou kocovinu:)
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    ja se mozna taky ukazu, kdyz to mam takhle krasne na kraji prahy a jeste navic bude dcera u babicky tak snad to vyjde :)
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    HREBICK: paradni prace, ja dorazim urcite =)
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    Tak jsem tam volal a maji to rozdelene na 2casti..salonek pro 25lidi..varoval jsem ji pred hodne hustou mlhou a rikala ze tam maji dvere a ze jde kdyz tak vyvetrat..tak jsem to rovnou reservoval na 16h 18.2. na jmeno Hrebik...takze dorazite?? :-)
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    HREBICK: Zkus tam stejne brnknout... kdyz bychom to svolali napr. od 4 tak by casu bylo dost ;)...
    Ja jsem ted zkusil zavolat do jednoho baru, kde vim ze maji salonek, bohuzel odvetrani se tam nezlepsilo od posledni navstevy... takze total nepouzitelne :(
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    LUCKERCZ: Koukám ještě nejdřív na stránky a za 1. nikde nevidim že by měli salonek a za 2. maj otvíračku jen do 22 :(
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    HREBICK: Zkus to, parkovat tam jde a metro je tam taky(s malou prochazkou);-)
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    LUCKERCZ: Restaurace Šárka mluvil o ní Šakal. My od nich bereme jídlo do firmy ale už to maj jiný majitelé tak nevim ale třeba by nemusel bejt problém. Můžu tam zkusit zavolat ;)
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    Co ta hospoda u Dejvic, jak se tam nakonec nemohlo pac tam byl sraz trabantu? Eventuelne ten bar u Andela, kde jsme byli poprve... ?
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    LUCKERCZ: Aha,hmm tak se to vyresilo samo. To mame 6dni na to najit jinej novej flek :(
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    Ty haje podle googlu zavreli nadobro... ma nekdo nejake misto kam jit? =)
    WTK
    WTK --- ---
    cokoliv na serveru vice staci jen prolitnout ocima a hned vis ze je to stejnej odpad jako vsechny jejich predchozi clanky, jediny zajimavy informace se tam clovek dozvi z komentu pod tim.. bohuzel si nemuzu pomoct a porad na to musim klikat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam