• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HREBICK: No byly vanocni slevy, novorocni slevy, cinskej novej rok... takze jo. Udelam si zasobu nez uvedou v platnost tu retardovanou 2ml vyhlasku a pak si budu provokativne chodit kolem s 20ml aromamizerem supreme :D To jeste FT nezvladnul spravne odepsat nejake platby a asi 6 obednavek mi zrusili a napsali mi at je preobednam - samozrejme uz bez slevy tak jsem je poslal do haje. Z tech 24 jsou vetsina atiky a klasika veci na motani. Vse na michani beru v cechach a mody jak ktery. Primo jsem bral v cechach protoze chci zaruku kvuli te problemove 510ce ale co neni v cechach k sehnani to stejne musim vzit z ciny. Ted se rouzhoupavam obednat DNA Think Vape Findera 250W a to uz je trochu vetsi investice takze tam se trochu bojim. Kdyz mi posta ztrati atik za 4kila tak to nejak prekousnu, mod za 3 litry uz bych asi nedal :D

    A co se hospody tyce tak domluvit toho Zabaka by asi nemel byt problem, jen pujde o to kdy budou mit nejakou sobotu volnou.


    HOUMLES: Ja mel za to, ze dobre VG by nemelo chutnat skoro vubec nijak, jen velmi lehce nasladle a to pro me VG z fichemy naprosto splnuje. A to jsem ted nedavno prechazel z 80/20 na 95/5.
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    FERDA_MRAVENEC: smichanim 50VG a 50PG ti vznikne 50/50 VPG, ale dost pravdepodobne to nebude chutnat uplne stejne jako to co kupujes protoze kazdej vyrobce muze brat ty zakladni slozky z jiny chemicky...
    ja osobne hulim jenom VG z fichemy a nemam s tim jedinej problem.. na druhou stranu se tu najde v diskuzi par jedincu kterym to jejich VG chutna jako praseci ocasky :)
    FERDA_MRAVENEC
    FERDA_MRAVENEC --- ---
    Kolegové, delší dobu uvažuji o vytvoření vlastní báze 50/50 s 0mg....můj plán:

    Koupit u Fichemy 1kg GLYCERIN + 1kg PROPYLENGLYKOL..

    Můj dotaz zní - vznikne mi opravdu ta báze, kterou kupuji v obchodě? (omlouvám se za trochu triviální dotaz, ale chci se ujistit před nákupem)
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    WOLFGAR: Chápu. Pocernice jsou fakt daleko. Ostatně ani pošta te tam neumí najít :D
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    SAKALICEK: No da... ale taky mi to zabere hodku a pul a z Veleslavina pesky kilak takze dve hodky tam, dve hodky zpatky - souhlasim s Baalem Dzban je pro Prazaka konec sveta. Priste no, snad se najde nejaka prihodnejsi lokalika v Praze, vim, ze ted to bouchlo a hledala se nova hospoda na posledni chvili tak asi nebyla jina moznost.
    Ale poradim co se tyce vapingu naklonenym podnikum v Centru tak Prazska ECF vetev ma dve hospudky v Holesovicich kde se schazeji a je to v centru, dobra dostupnost i v noci. Jednou je hospudka U Zabaka kde jde domluvit docela velky uzavreny salonek s odvetranim a tou druhou je o ulici dal U Sekery, tam jsem nebyl ale take se tam chodi a vapuje, neni to uplne salonek ale nejak bokem.

    HREBICK:
    Co se dopravy tyce hazel jsem to na forko, ale je to docela zajimave a dobra rada. Kupodivu totiz jaky je to dopravce ovlivni i to jak dlouho to lezi v Malesicich a hlavne jaka je sance ze se zasilka ztrati. Asi to zpracovavaji po varkach jak jim to chodi.

    Vedu si statistiku svych obednavek od zacatku prosince:

    24 balicku z toho zatim 16 doruceno, 5 na ceste, 3 ztraceno - 17x post NL, 4x China post, 2x Sing post, 1x Sweden post (baterky)

    Post NL - 8x doruceno do 14dni, 4x doruceno do mesice , 5x bez problemu na ceste, nejrychlejsi a zatim -klepu na drevo- 100% uspesnost. Jediny problem je opakovane dorucovani na jine posty, v Malesicich evidentne nepovazovali za dulezite zamestnat nekoho schopneho precist petimisne cislo. Nicmene neztracena ani jedna, pruchod 120kou vzdy max 1-2 dny, naprosto hladky prubeh.

    China post 2x doruceno do mesice, 1x doruceno do 2mesicu, 1x - Ztracena/ukradena asi po priletu do cech, system CP ji ma v evidenci, ale zadny pohyb, nikdy nedorazila na 120ku.

    Sing post 1x doruceno do mesice, 1x - Ztracena/ukradena nekde v Malesicich

    Sweden post 1x Ztracena/ukradena nekde mezi 120 a Malesicema

    Takze za me jednoduche doporuceni - Obednavejte vse pouze s PostNL a budete mit jistotu, ze to budete mit rychle a opravdu vam to dojde. Evidentne to jaky je to dopravce hodne ovlivni i to jak s tim naklada Ceska Posta. Kazdopadne za me je to dostatecne dobra lekce a z obchodu ktery postNL nenabizi proste uz nikdy nic. Radeji si priplatim dolar a za 14dni mam tu vec doma, nez v nejlepsim pripade za tri mesice dostat zpet od paypalu penize.

    Proc tomu tak je mohu jen spekulovat - muze to byt jednoduse lepsi logisticky system takze dostavaji zasilky v poradku a lepe se s nimi pracuje narozdil od cinskeho systemu narvem to do pytlu. Tomu bych chtel verit, ta cynictejsi cast meho ja se domniva, ze proste zamestnanci CP vedi, ze zasilky posilane prez Cinany jsou temer nedohledatelne a nevymahatelne takze kdyz si neco nahodou prisvoji nikdo na to neprijde zatimco holandaci v tom maji poradek takze by se dalo dohledat kde se ztratila a navic se s nimi da domluvit a mohli by se potom pidit.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    WOLFGAR: Aktuálně vede metro přes nádraží Veleslavín. Sedni na vlak a doraž. Když budeš mít trochu štěstí dá se tam dojet jenom vlakem s přestupem na masarycce. Plánuju 5-8piv+večeři. No v deset zavírají. ;)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    SAKALICEK: Horni Pocernice a metro az do Sarky nejede ne, jen tramvaj. Ja jsem tak daleko na zapade nebyl tak patnact let se priznam. Do kolika tam budete? Abych neprijel a vy vsichni nejeli domu.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    Chlapi vždyť tam jede metro kurnik šopa. Odkud všichni jste? PS: vyrážím. :)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Ted jsem dojel domu a laka me to, ale protoze se vam povedlo vybrat hospodu doslova na uplne druhem konci Prahy kam bych jel MHDeckem hodinu a pul tak to asi nedam. Priste nekde v centru a ne az dalkach zapadni divociny.
    COSMY
    COSMY --- ---
    zdar taky se omlouvam ale nedorazim :o/
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    HREBICK: Já vím no, to mám no, a právě mě to přivedlo na myšlenku sehnat něco co by chránilo to sklíčko celý. Přemýšlím z čeho to udělat...
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    PNXNTDD: uplnej chranic nevim, ale existujou takovy siroky gumovy krouzky ;) treba k TFV8 je davaj dva...
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    Existuje nějakej chánič na clearomizér ? Něco jako průhlednej gumovej návlek kterej by se navlíkl na clearáč a chránil ho před pády. Už jsem si tak zrušil pár sklíček...
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    Tesite se? ja se bojim :-)
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    XLACHTAN: ok,co se da delat,skoda...priste ;-)
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    HREBICK: čau, omlouvám se, ale nedorazím, je to fakt hodně daleko a počítal jsem že půjde BAAL a JIKE mi dovalí nějaké liquidy :) navíc mě dnes čeká nějaká neplánovaná truhlařina na bytě
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    Tak uplne to zas tak nevadi spis to bude mozna i lepsi ze bude vetsi pohoda pokec ;) a i tak myslim ze nas tam nebude zas tak malo. Jeste dorazi jeden mladej vaper off nyx od kolegyne z prace. Ale nejsmutnejsi zprava je ze nedorazi Jike :( mam v planu snim ale udelat video hovor ;) ale myslim ze to bude i tak super uz se nemuzu dockat! beru vsechny moje liquidy cca 2-3L ;) uvidime, tak zatim a na miste cus
    COSMY
    COSMY --- ---
    tak holt to bude intimni :D
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    HREBICK: Cosmy by dorazit mel =) ostatni nevim
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    BAAL: To je fakt...a co Cosmy? PNXNTDD? RUZZA? XLACHTAN? Dorazite?? Aby jsme tam nebyly v peti :-(
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    BAAL: Jaj,o dalsiho clena min :-( a odkud si?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam