• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    WOLFGAR: Super!doraz! ;-) hele kazdej sraz co zatim byl myslim nekoncil driv jak v 22..z Haji jsme s Jikem a Sakalem odchazeli nekdy o pulnoci..a ptal jsem se ve vapebaru a typkovi nedela problem i 01-02 ale to uz je i moc :-D jinak odeme dorazi offnyx asi 4-5lidi ;-)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Jsem v praci ale tak mozna se mi povede zdrhnout treba v 18 a dorazil bych. Uvidime, soboty jsou volnejsi tak by to mozna slo, zalezi do kolika to planujete.

    Jinak z rise novinek - prave byl ohlasen predprodej Ammit dual coil. Konecne zas nejaky opravdu zajimavy kousek, unikatni deck, pekny design a hlavne i cena. Preorder na 3F vape za 23$

    HREBICK
    HREBICK --- ---
    NOVÁ ANKETA V ZÁHLAVÍ TAK HLASUJTE KDO DORAZÍTE! ;)
    QYDO
    QYDO --- ---
    Tak po letech se znovu vracím k ecígu :)

    HREBICK
    HREBICK --- ---
    Sraz se bude muset posunout na 8.4. tudle sobotu uz ma bohuzel obsazeno...
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    ZVIRATKO: Jo chutna :-) a je cim dal lepsi jak to zraje ;-)
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    HREBICK: jak ti chutna kralik? :)
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: diky moc kluci. Ale kuli me se neomezuje. Pekne si dejte spolecne VAPE bar! Ja se k vám připojím jakmile to bude jen mozne a moc se těším!
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    JIKE: Jiku zdraví máme jenom jedno. Hoď se do pohodicky. členové tvého auditka na tebe vždycky počkají. Co bychom si bez tebe pocali zejo kluci :)




    JIKE
    JIKE --- ---
    Ahoj kluci.

    Sorry ze jsem se tak dlouho neozval. Ale jak víte nějak zdravotně jsem na tom nebyl a stále nejsem nejlíp :-(
    Mrzi me, ze jsem se srazu neúčastnil co byl minule a zároveň me mrzi ze ten příští taky asi nezvladnu jeste :-(
    Navíc to co se odehrálo s YT atd., tomu vubec nepomohlo, ba naopak. Navíc me to mrzi nejen vůči vám, protože měli přijít věci co tu jeste nejsou ani nebyly.
    Tak snad se uvidíme priste a prinesu dlouho slibované dobroty co tu pro vás syslim + Perino vzorky co mi tu nechali kluci po ochutnavce jak jsem psal.
    SARGO
    SARGO --- ---
    (Omlouvám se za spam, případně smažte: mimonyxí kamarádka prodává Eleaf iJust 2 Mini - zakoupeno, vyzkoušeno, zhodnoceno jako příliš silné a posílá se dál. V případě zájmu předám kontakt. K předání v Praze. Obláčkům zdar. :-))
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    Nedelni vaping ;-)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Tak 25 je pro me bohumzel nepruchozi, jsem v praci. Ale ve ctvrtek 23 teho jsem domluveny s Crusheerem zajit do nejake vapingu naklonene hospudky na Zizkove (bude upresneno) protoze si chtel vyzkouset nejake atiky z me sbirky tak pokud by se chtel nekdo z mistniho vapovaciho osazenstva stavit urcite vas privitame.

    A ja sem alespon zas hodim nejakou tu recenzi, tentokrat na novy pocin od Wotofa (to me pripomina, ze bych take mohl jednu napsat na Trolla, tak priste)

    Wotofo Serpent RDTA

    Po Gaie prichazi dalsi RDTA podobne konstrukce tentokrat od spolecnosti wotofo, zatimco ma s Gaiou mnoho spolecneho a zvenku je ji jiste i podobny uvnitr nalezneme zakladnu pouze pro jednu spiralku ktera spoleha pouze na spodni ofuk svou kompaktni velikosti a zakulacenou cepici temer zvonkoveho tvaru se zameruje predevsim na chut. Atomizer je pomerne jednoduchy a jako vetsina RDTA se sklada jen z par casti.



    V baleni krome atomizeru jak uz je u wotofa zvykem najedeme i dvojici spiralek kterou jsou pomerne pekne drobnejsi claptony, pytlicek s nahradnimi krouzky kde nastesti nechyby ani nahradni tesneni otvoru pro doplnovani liquidu a trochu vaty. Atik je dodavany se dvema drip tipy, jeden se jevi jako klasicky goon wide bore, tak byl nejspis i zamyslen, ale bohumzel je o fousek mensi a tak se neda pouzivat u ostatnich atiku s timto prumerem. Stejne to je i s altumovou redukci ktera by mela zabranovat prenosu tepla do pribaleneho kovoveho 510 drip tipu. Prave zde se projevuji dva nejvyraznejsi a vlastne jedine konstrukcni nedostatky Serpentu, funguje to totiz jen tak trochu a pri opakovanych potazich se kovovy naustek zacne neprijemne zahrivat, ani ne tak teplem ktere by do nej prechazelo z tela cepice ale jednoduse diky faktu, ze spiralka se nachazi velmi blizko a primo pod drip tipem. Je tedy skoda, ze vyrobce nezvolil drip tip take altumovy ktery by mozna nevypadal tak pekne, ale svou funkci plnil o poznani lepe. Ten druhy problem se pak take vaze k redukci a blizkosti spiralek, narozdil od redukce pouzite v Gaie je to u serpentu velmi uzka a mnoho drip tipu muze dole precuhovat. Pro ilustraci kovovy DT sireny ktery neni nikterak vyjmecne dlouhy precuhuje temer o milimetr. To by samo o sobe nebylo takovym problemem pokud by nehrozilo, ze se bude precuhujici drip tip dotykat spiralky. Samozrejme maly prostor kolem spiralky a nizka cepice je zamerna k dosazeni co nejlepsi chuti nicmene stacilo by stejne reseni jake zvolila prave Gaia - tedy redukce o milimetr vyssi.



    To je ovsem opravdu to jedine, co Serpentu lze vytknout. Zakladna je ve stylu goon velmi chytre upravenem pro pouziti s jednou spiralkou a usazeni spiralky je rychle a jednoduche. Otvory pro vatu maji lehce elipsovity tvar a jsou pomerne rozmerne, pokud chcete aby vam pri polozeni na bok atik neprotekal pocitejte nejmene s 2.5 - 3mm spiralkou do ktere se vejde dostatek vaty. Atik ma prumer 22mm a pomerne maly rezervoar na liquid ktery pajme maximalne 2.5ml nastesti plneni je opravdu rcyhle a bezproblemove - u lahvicek s tencim kapatkem neni treba ani stahovat cepici a staci ji otocit o 180 stupnu aby se otvor AF dostal presne mezi dve dirky urcene pro doplnovani liquidu a vesele dolevat. Diky tomu u me ma atik velke plus a jeho malinkata kapacita mne rozhodne netrapi. I tak bych ale ocenil kdyby wotofo prislo s 24-25mm verzi s trochu vetsi zasobarnou liquidu, Serpent je vyborny atik a ve dvou velikostech by si jiste kazdy prisel na to sve stejne jako tomu bylo treba u avocada.



    Nakonec se dostavame k tomu nejdulezitejsimu a to je prave chut. Ta je opravdu vyborna, urcite se nebojim rici, ze je o tridu vys nez u klasickych RDTA s bocnim ofukem a jediny kousek z me sbirky ktery se dostava pomerne blizko je 22mm goon RDTA. A jak si Serpent vede proti sve hlavni konkurenci Gaie? Do obou jsem natankoval stejny liquid a u Gaii nastavil pouze spodni ofuk a porovnal. Pokud bych mel na poli chuti zvolit viteze tohoto testu pak priznavam, byl by to Serpent, ale opravdu o prsa asijske atletky. Oba atiky jsou si velmi podobne, od designu az po velmi plne, intenzivni podani chuti a hutnou slehackovitou paru. Gaia nabizi moznost pridat bocni ofuk a predelat ji tak na parostroj coz je ale varianta kterou mnoho priznivcu chuti nevyuzije a tak hlavnim kriteriem vyberu mezi Serpentem a Gaiou bude opravdu pouze to jestli dat prednost jedne nebo dvema spiralkam. Oba dva atiky jsou opravdu bajecne a navic za velmi rozumny peniz, s trochou hledani oba dva kousky lze najit lehce prez 20$.

    A jedna aktualni informace - kdo by mel o tenhle kousek zajem tak prave na Fasttechu probiha nedelni vyprodej (Beijing time, takze vetsinou jde uz v sobotu vecer) ve kterem je i serpent za krasnych 19$ kod DEALS

    A jeste k tomu spamu pridam jedno foto meho noveho mazlika, Tesla Nano 120W na obrazku v krasne gunmetal kombinaci s limited serii Aromamizeru Supreme.

    COSMY
    COSMY --- ---
    GREGI: hehe ja taky na prvni srazu mel ego aio :D
    GREGI
    GREGI --- ---
    HREBICK: Nakoupim pres net 20 modu a pak jim je do 14 dnu vratim;D
    jooo a nejaky prichute novy potrebuju!!:))

    HREBICK
    HREBICK --- ---
    GREGI: tak super! nejde o to nekoho necim oslnovat, ale pokecat o vapingu ;-)
    GREGI
    GREGI --- ---
    HREBICK: tak to bych mohl dorazit:)) sice nemam cim oslnovat;D
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    GREGI: cca 16-22 ;-)
    GREGI
    GREGI --- ---
    v kolik by byl ten sraz?:)
    FERDA_MRAVENEC
    FERDA_MRAVENEC --- ---
    ano, ano...pohrál jsem si se spirálkou a zdá se být situace lepší....nu nějak se to musím naučit :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam