HREBICK: Jsi pozadu, uz ho mam tyden obednany ;)
Ale ma i konkurenci, VandyVape, firma ktera pro Mike Vapes postavila Icon RDA totiz prave prichazi s vlastni verzi dual coil Ammita se jmenem Kylin RTA, hlavni rozdil je prave rozdilne reseni single coilu, Dual Ammit ma klasickou ucpavku zatimco Kylin jede na jednu velkou spiralku uprostred. Ale oba dva jsou urcene predevsim na dual takze proc tam cpat single, na single tu mam Serpenta RDTA.
KYLIN RTA - VANDY VAPE
http://www.vandyvape.com/detail/Atomizer/22
Co se EXO tyce jsem ohledne nej hrozne rozpolceny, mam ho rad, chutna mi z nej ale uz mi dvakrat naprosto zahadne protekl. U zadneho jineho atiku se mi nikdy nestalo, ze by najednou z niceho nic cely vytekl, bud pri plneni nebo treba pomalu dole sem tam kapicka ale exo se proste pocura. Musim ho rozebrat, vymenit krouzky, dotahnout zkladnu a uvidime.
Jinak momentalne je mym naprostym favoritem Asmodus Triad klon z GB za 10$. Bajecnej celkem malej trispiralkac ale uz dva tydny jsem ho nedal z huby. Je to jedno z tech RDTA co muzete nechat valet klidne na boku a nikde ani kapka, vertikalni spiralky cucaj jen z jedne strany a jeste kolmo vzhuru tak jsem cekal, ze zasobovani nic moc a realita je takova, ze tam ted mam tri claptony, chlasta jak dromedar v oaze a produkuje bajecnou hutnou paru typu slehacka v nezrizenem mnozstvi. Navic se hrozne snadno doplnuje takze ty 2ml v tanku beru spis jako takovy rezervoar a za den na nem protocim nekolik prichuti. Ta konstrukce je vazne genialni, skoda ze se to nechytlo vic.
No a dnes mi dorazil Crystal Ball tak jsem na tu cernou kouli zvedavy. Jen doufam, ze do soboty dorazi Finder 250, celnici prosel bez problemu a uz tyden lezi v Malesicich a modlim se ke vsem bozstvum aby durazil.
A vubec mel jsem dneska plodny den, generalni uklid alchymie, zjistil jsem ze mam namichano lehce prez sto prichuti, dohromady lehce prez tri litry :D Tak jsem dochucoval a premichaval co mi moc nejelo, namichal novou varku od TPA, kdo hleda prichute v nejlepsim pomeru chut/cena tak mohu doporucit, staly me 84 kc lahvicka a redi se na 4%. Chutove rozhodne mnohem lepsi nez imperia. A take tri kousky z nove piratske serie Isle of Custards na ty jsem hodne zvedavy. No a navic mi prislo sedesat lahvicek ve ctyrech velikostech z fichemy takze jsem se zbavil vsech zbyvajicich cinskych smejdu s jehlou.