• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    WTK
    WTK --- ---
    WOLFGAR: vsechny nedostatky se z nazoru jednoho cloveka vetsinou stejne nedovis, od toho jsou diskuze. kdyz uz koukam na nejaky video tak jenom at si prohlidnu jak to vypada.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    FEKASON: No to neni nic noveho, rika se tomu teleshopping a tomu predstaveni produktu se da verit uplne stejne jako takovemu videu od Kartoky. Smysl veskery zadny, pokud jsem zakaznik ktery premysli ze si neco koupi tak chci vedet hlavne ty nedostatky, to ze to nekdo kdo z toho ma prachy vychvali az do nebe ma nulovou hodnotu. Goodwin sice take dela zbytecne show a prez tu moravstinu mu obcas je rozumet kazde druhe slovo ale je uprimnej a rika to co je podstatne proto bych ho komukoli doporucil desetkrat vic nez nejakeho Karotku, video od Goodwina sice take neni nijak uzasne ale ma proste nejakou hodnotu kdezto Karotka jen nataci reklamu.
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZVIRATKO: :D kouknu na to rád, ale nějak že bych se do toho hrnul. vyměnit jednu spirálku s číštěním je tak na pul hodiny cca. takže otázka kolik stojí muj čas pak a kolik nová hlava. ale jako challenge? :D
    ZVIRATKO: proč myslíš, že jsem tu recenzi nedělal já. asi 20 minut jsem mluvil s majitelem, že je to shit jen na VW a že by to lidi měli vědět, jinak bude reklamace na TC a i důvody proč to nepůjde nikdy na tomhle modelu.
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    ZVIRATKO:
    WOLFGAR:

    Tam je dulezity si uvedomit, ze od doby co ma zajistenej vetsi sponzoring od ejuice a vasecigareta (cca posledni rok), nejsou to ani tolik recenze jako spis predstaveni produktu pro lidi, ktery si ho koupej (aby nemuseli kazdymu uplne dopodrobna ukazovat na prodejne, co a jak).
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    FEKASON: Karotka uplne mlci o negativech, treba Sigelei/Fuchai 213 vychvalil a ze tam funguje krasne i TC. Pritom bylo totalne rozbity a nefungovalo. A tak by se dalo pokracovat...
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    FEKASON: Hele ja od Goodwina videl asi tri videa, muj styl to take neni, ale zas mi to prislo lepsi nez ten karotka, copak pubertalni chovani, ale to ze se necha zaplatit od shopu to uz pak logicky neni recenzent ale jen promoter ty firmy. Proste ceska scena je tak nejak tragicka cela, chce to sahnout po zahranicni tvorbe... Nebo se do neceho pustit :) I kdyz ja bych do toho stejne taky treba sel v anglictine, v cechach proste vapovani nema dostecnou divackou zakladnu.
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    WOLFGAR: Proti gustu zadnej disputat, ale toho Goodwina teda fakt nechapu. Kdybych to shrnul, mluvi jak ukrajinec od vykopu. Kdyz se rozepisu, stavbu vet ma jako zak pomocny skoly, a cely to rika s tak strasnym moravskym/whatever prizvukem, ze casto pochybuju o tom ze mluvi cesky.

    Karotku sice taky nemusim, ale krome tech obcasnejch pubertalnich vyrazu (coz btw neni nic proti nicemu, je to jeho cilovka) umi mluvit docela dobre. Navic dokaze dost polopaticky vysvetlit zaklady BFUckum, coz je docela velkej prinos jeho kanalu.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    JIKE: to vatu co je mezi kovovym plastem a vnitrnim kovovym obalem nevymenis bez rozbrusky... :)
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZVIRATKO: můžeš to celý vyndat i s vatou, vypálit zvlášť spirálky, obalit a vrátit. už jsem takhlě dělal některý,ale jen s jednim dratem. jen nevim jak moc složitý to je rozebrat tohle. rozhodně todělají tak, aby jsi si hlavu koupil. takový chytráci co si přemotají notch coil do cubise jako já bylo :D
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    JIKE: to proste premotat nejde protoze to nemuzes vypalit - konecna
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZVIRATKO: Spis ta vata po obvodu bude problem
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZVIRATKO: Si piš :-) ale budu potřebovat pak týden na Maledivach :-) vážně: šlo by to. Ty claptony se jen vyčistí šle bude s tím děsný patlani.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    JIKE: ale ja mluvim o tyhle hlave :) tu mi taky premotas? :D



    JIKE
    JIKE --- ---
    ZVIRATKO: jj ty první 2 :-) moc dobrý to bylo, jen měnit vatu do hodiny byl šílený.

    s tou vatou to chce grif, u každýho atíku to je jinak. a hodně záleží jak se to udělá, podle toho se odvíjí i chuť.

    no já zkoušel tu 2 jádro na TFV8 přemotat, dal jsem Ti ji na single tuším, ale to nejde, max bych to udělal na jinej odpor, ale prostě jak to dělá mašina, to se prostě dá velmi špatně vyrobit. ale jde to. jen je to takový patlání s tím.
    lepší RTA/RBA.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    JIKE: s Vandou vata 2 potahy, ale stojej za to :-D

    me proste motany atiky nikdy nefungovaly tak jako dobra hlava. Vzdycky to vic teklo, vzdycky to min vydrzelo, a prestoze nektery liquidy s tim chutnaj lip, tak pravidlo to neni.

    Navic neco jako V12-T12 hlavu bych fakt motat nechtel :-D
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZVIRATKO: jojo :-) to řešení drip tipem je chytrý, ale já bych to lovil na zemi, a asi bych nebyl jedinej. drip tip mi právě nevadí, když to jde ztuha,a drží, problém je to když se musí pořád vyndavat to jo no.
    WOLFGAR: no já na videu hned jak jsem to rozbalil tak to bylo drblý a šlo to hned nehtem. to jde o to to zkusit. balancer je nezbytnej, člověk pořád sebou nabíječku netahá. u RX2/3 mě to děsně štve, že ho nemá.
    ZVIRATKO: jen musíš méně sladké liquidy :-)

    ZVIRATKO: možná vyslyšeli mé prosby a dalších milionu lidí, aby tu barvu udělali dobře.
    WOLFGAR: Zvíře motat umí, a co jsem měl po něm griffina, tak velmi dobře. jen ho to nebaví.


    ZVIRATKO: tak s Vandou vata ani ne hodinu :D tam je nevýhoda typu umístění a rozložení vaty, u továrních hlav a vertikál kor, by měla vydret při tom samém liquidu déle.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    WOLFGAR: to je proste blbe nalakovany, malo odmasteny. V ty recenzi do toho rypal nozikem a ten jeho Alien mel bud brutalne silnou vrstvu barvy (nemyslim si) nebo byl z kovu co mel celej takovou barvu. Proto si myslim ze to byl nejakej spesl review kus...
    Me se ta barva loupe i z + a - tlacitek, a na ty moc casto nesaham, je to fakt jenom blbe nalakovany.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    WOLFGAR: ja motat umim, motal jsem uz pred X lety, jen me to nebavi. Kdyz nekam jedu tak s sebou taham nahradni hlavu a vim ze mi to bude stacit, vymenit to jde kdekoliv a chutna to +- stejne. Vaticka tak dlouho jako dobra hlava nevydrzi ani omylem. Kdyz jsem motal tak jsem menil vatu prakticky denne.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO: Tak zacni, to zvladne i maly dite, usetris a bude ti to i vic chutnat. Hlavy jsou vysavani penezenek za podprumerny vaping a premotat jde skoro vsechno. Kolegu v praci jsem naucil premotavat si hlavy do Nautila :D

    ZVIRATKO: V cechach nekupuju nic az na vyjimky kdy maji v Prokopce (Gold Drive) neco za rozumnou cenu v porovnani s Cinou. Standartne beru vsechno Cvapor, Gearbest, 3Fvape, Fasttech, AliExpress v tomhle poradi to znamena najdu si cenu na kazdem shopu a kdyz je treba Ali jen o dolar levnejsi nez Cvapor nebo GB nakoupim tam protoze s nimi mam lepsi zkusenosti. Ja bral Pharaona prave na Cvaporu kdyz meli presale akci za 25$ ted ho maji za full cenu to se nevyplati.

    ZVIRATKO: Ta barva prave ze sleza az behem pouzivani, nekomu vice nekomu mene, nejspis je nejak nachylnejsi na pot. Po par mesicich se na ni udelaji bublinky, ty popraskaji a pak se cely mod zacne olupovat. Videl jsem jich uz peknych par, jak na zivo tak na videu. Jinou barvu pouzili az u maleho jednobaterkoveho aliena.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    WOLFGAR: ja vcera koukal na nejaky srovnani Predatora s Alienem a manik tam do Aliena rypal (do cerny) a rikal ze barva drzi v pohode. Asi nejakej spesl "Review Alien" :P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam