• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    HOUMLES: ROFL. Chybi rotujici zavinac.
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    notyvole https://www.eliquid-brno.cz/ ... ten web jako mysli vazne nebo je to vtip? :)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Mam v planu udelat posledni predkvetnovou obednavku z avorie takze pokud by kdokoli cokoli chtel - baze, bunker base na nikotin nebo prichute (nektere jsem vam daval chutnat na srazku, rozhodne muzu doporucit, velmi dobre a 12ml stoji 6euro a ma koncentraci kolem 4-7%) tak dejte vedet a domluvime se. Postovne je 10 euro tudiz cim vic se nas domluvi tim mene za nej zaplatime. Je to jen z Nemecka takze za par dni to UPC dovali do Prahy.
    https://www.avoria-liquids.de/en (anglicke popisky zbytek v nemcine)
    pripadne jde pouzit google translate
    Google Translate
    https://translate.google.com/...ie=UTF-8&u=https%3A%2F%2Fwww.avoria-liquids.de%2F&edit-text=&act=url
    JIKE
    JIKE --- ---
    Ahoj, právě vyšla aktualizace překladu EScribe do ČEŠTINY!
    (Oprava drobných chyb a doplnění překladu)

    https://drive.google.com/drive/u/0/folders/0B4HeH6Nf_qc4c0M1S09hVDV1UUU
    JIKE
    JIKE --- ---
    zdar, tak mám pro vás 3 zajímavé a některé velmi důležité informace:
    (dnes převeliké díky za návštěvu Zvířátka)

    1. Predator WISMEC je TOP - spodní dvířka - kov, zobáček ve dvířkách - kov (není co tedy řešit) - velmi povedený MOD !!! otestováno a není se tedy čeho z mechanického hlediska bát.
    2. ELABO - od Zvířátka díky za něj, ale pravdou je, že atomizerové hlavy mají jakousi pachuť, ta první tedy hodrší, taková nedomrlá vata či co. Druhá kupovaná hlava 0,3ohmu je mnohem lepší, ale také občas je cítit ocásek
    ad. zavírání ELABA - drip tip lze pouze povysunout a pak otevřít, tím beru zpět svá slova, a velmi tedy povedené zavírání! a bezpečné! zatím jsem neviděl RBA ale, a ty hlavy do toho nic moc extra.
    3. Predator zatím porazil ALIENA. Predator není tedy nějak lakovaný jako Alien. Má povrchovku, ale je to spíše elektrolízou pokoveno. Což je fajne, a drží to. Což tedy pak bude v místě Micro USB časem mírně poškrábané. má to typický závit jako RXxxxx.

    Velký díky Zvířátku za návštěvu a nejen to! Sigelei - velký dík za něj a možnost lehko nelehké výměny! ikdyž Predator vede, tak jsem nesmírně potěšen :-)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Cvapor ma levnejsi
    Wismec Predator 228 Box Mod Support VW/TC/TCR Mode Powered by Dual 18650 Batteries - Cvapor.com
    https://www.cvapor.com/...or-228-box-mod-support-vw-tc-tcr-mode-powered-by-dual-18650-batteries.html

    Z GB take beru spoustu veci, ale cokoli ma Cvapor v akci tak jedine tam protoze ten zakaznickej servis za to stoji. U FT/GB/3F je naprosto bezny, ze pokud clovek nechce reklamace resit mesice musi to resit primo s PP. Cvapor je jediny shop kde proste koukli na tracking, zasilka se tri tydny nehla, okamzite poslali novou. Nebo jsem se rozmyslel a chtel jsem cerny atik misto strbrneho, pisu na podporu jestli to pujde jeste zmenit a za par hodin odpoved ze balik uz je zabaleny, ale bude volat primo na warehouse a zkusi to zaridit a doplatek at neresim a vazne dosel cerny. Proste kdyz je mensi dodavatel spolehlivy jde se s nimi domluvit mnohem snaz nez s nejakym kolosem ktery vyrizuje tisice objednavek kazdy den a take jim mnohem vic zalezi na jejich povesti. S GB mam zkusenosti celkem neutralni, obcas pohrozim PP ale jinak jsou spolehlivi, ale FT to je vazne mor. K me smule maji spoustu veci ktere nikde jinde nejdou sehnat. Neni tyden abych se nedohadoval s nekym z jejich podpory a je to casto zalezitost na mesice. Reakcni doba kolem 4dnu, hruza.

    Jinak muj Predator dnes dorazil na postu, zitra zkusim stesti jestli tam nejsou alespon dopoledne i kdyz si velke nadeje nedelam, mozna v sobotu. Prez Cvapor z Ciny v Praze byl za krasnych 8dni. No a pak tri tydny dovolene v Malesicich samozrejme, ale to uz obchodu vycitat nemuzu.
    JIKE
    JIKE --- ---
    Když už jsme u toho tak Mike děla pěkný pro me videa. Na pohodu.

    Lost Vape Drone BF Squonker DNA166 TC Box Mod - Mike Vapes
    http://www.youtube.com/watch?v=ogbHJVevk0g
    JIKE
    JIKE --- ---
    Original WISMEC PREDATOR 228 Box Mod-45.91 and Online Shopping | GearBest.com Mobile
    http://m.gearbest.com/...412R&eo=Kl58v1IDyX4iG01Q&email=b2t8amlyaS5ob21vbGFAdm9kYWZvbmUuY29tfDEzOTE3
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    WTK: Tak urcite je idealni mrknout na vic review nebo treba nejakej podcast kde tu vec rozebira vic lidi. A vetsinou si najdes nekoho kdo ma hodne podobny chute jako ty a jeho nazorem se da uz celkem spolehlive ridit. Na diskuze se take neda uplne spolehnout, treba hrozne dlouho jsem odkladal koupi Aromamizeru protoze na nekolika diskuzich jsem narazil na stiznosti jak hrozne tece. Nakonec jsem si ho prece jen poridil a je to atik kterej temer nemuze protect, nikdy ani kapka a nemam tuseni jak se to nekomu povedlo u tech recenzentu uz zas alespon vis, ze maji neco navapovano, vi jak to postavit a pouzivat a neudelaji nejakou zacatecickou chybu kterou pripisou na vrub vyrobku. Zkratka... idealni vzdycky zkouknout vsechno a nejak si to dat dohromady.
    WTK
    WTK --- ---
    WOLFGAR: vsechny nedostatky se z nazoru jednoho cloveka vetsinou stejne nedovis, od toho jsou diskuze. kdyz uz koukam na nejaky video tak jenom at si prohlidnu jak to vypada.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    FEKASON: No to neni nic noveho, rika se tomu teleshopping a tomu predstaveni produktu se da verit uplne stejne jako takovemu videu od Kartoky. Smysl veskery zadny, pokud jsem zakaznik ktery premysli ze si neco koupi tak chci vedet hlavne ty nedostatky, to ze to nekdo kdo z toho ma prachy vychvali az do nebe ma nulovou hodnotu. Goodwin sice take dela zbytecne show a prez tu moravstinu mu obcas je rozumet kazde druhe slovo ale je uprimnej a rika to co je podstatne proto bych ho komukoli doporucil desetkrat vic nez nejakeho Karotku, video od Goodwina sice take neni nijak uzasne ale ma proste nejakou hodnotu kdezto Karotka jen nataci reklamu.
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZVIRATKO: :D kouknu na to rád, ale nějak že bych se do toho hrnul. vyměnit jednu spirálku s číštěním je tak na pul hodiny cca. takže otázka kolik stojí muj čas pak a kolik nová hlava. ale jako challenge? :D
    ZVIRATKO: proč myslíš, že jsem tu recenzi nedělal já. asi 20 minut jsem mluvil s majitelem, že je to shit jen na VW a že by to lidi měli vědět, jinak bude reklamace na TC a i důvody proč to nepůjde nikdy na tomhle modelu.
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    ZVIRATKO:
    WOLFGAR:

    Tam je dulezity si uvedomit, ze od doby co ma zajistenej vetsi sponzoring od ejuice a vasecigareta (cca posledni rok), nejsou to ani tolik recenze jako spis predstaveni produktu pro lidi, ktery si ho koupej (aby nemuseli kazdymu uplne dopodrobna ukazovat na prodejne, co a jak).
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    FEKASON: Karotka uplne mlci o negativech, treba Sigelei/Fuchai 213 vychvalil a ze tam funguje krasne i TC. Pritom bylo totalne rozbity a nefungovalo. A tak by se dalo pokracovat...
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    FEKASON: Hele ja od Goodwina videl asi tri videa, muj styl to take neni, ale zas mi to prislo lepsi nez ten karotka, copak pubertalni chovani, ale to ze se necha zaplatit od shopu to uz pak logicky neni recenzent ale jen promoter ty firmy. Proste ceska scena je tak nejak tragicka cela, chce to sahnout po zahranicni tvorbe... Nebo se do neceho pustit :) I kdyz ja bych do toho stejne taky treba sel v anglictine, v cechach proste vapovani nema dostecnou divackou zakladnu.
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    WOLFGAR: Proti gustu zadnej disputat, ale toho Goodwina teda fakt nechapu. Kdybych to shrnul, mluvi jak ukrajinec od vykopu. Kdyz se rozepisu, stavbu vet ma jako zak pomocny skoly, a cely to rika s tak strasnym moravskym/whatever prizvukem, ze casto pochybuju o tom ze mluvi cesky.

    Karotku sice taky nemusim, ale krome tech obcasnejch pubertalnich vyrazu (coz btw neni nic proti nicemu, je to jeho cilovka) umi mluvit docela dobre. Navic dokaze dost polopaticky vysvetlit zaklady BFUckum, coz je docela velkej prinos jeho kanalu.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    JIKE: to vatu co je mezi kovovym plastem a vnitrnim kovovym obalem nevymenis bez rozbrusky... :)
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZVIRATKO: můžeš to celý vyndat i s vatou, vypálit zvlášť spirálky, obalit a vrátit. už jsem takhlě dělal některý,ale jen s jednim dratem. jen nevim jak moc složitý to je rozebrat tohle. rozhodně todělají tak, aby jsi si hlavu koupil. takový chytráci co si přemotají notch coil do cubise jako já bylo :D
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    JIKE: to proste premotat nejde protoze to nemuzes vypalit - konecna
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZVIRATKO: Spis ta vata po obvodu bude problem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam