• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    WOLFGAR: Nebyl jsem ale jasně! Já si ale radči moc s sebou brát nechci :D A ochutnávky liquidu hlavně kvuli tomu tam hlavně jdu jinak bych tam asi nešel za ty prachy jen na ňějakýho Kapradína kterej bude s Kuřetem a Godwinem foukat kroužky :D
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HREBICK: Me prijizdi 209 akorat v 12:50 takze dobry.
    Kdo jste byl loni mivaji tam nekteri vystavovatele i neco na prodej treba ochutnavka liquidu a prodej atd? Jestli ma cenu brat si cash.
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    balim se domu a najednou koukam, ze mam na ammitu praskle sklo:-/ Tak sem si dal pred odchodem jeste vymenu a vecer musim objednat nove skla z ciny
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    WOLFGAR: 13:04 přijedu 136tkou takže může bejt sraz klidně nahoře na zastávce...
    Co ostatní? Cosmy?Jude?Luckercz?
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HREBICK: Ta jedna bude asi idealni, do vecera se tam budeme motat a pak zapadneme bud do vapebaru nebo nejake jine hospudky kdyby byl vapebar zavreny. Na Zizkove mam oblibenou vape friendly kavarnu i kdyz ma jen do osmi, ale hospod je tam plno takze by to urcite nebyl velky problem navic vzhledem k pocasi to vypada ze by jsme mohli sednout nekam na zahradku.
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    WOLFGAR: 13-14?
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HREBICK: Jedu busem z druhe strany ale neni problem vlezt dolu do metra. Spis je otazka v kolik.


    A at tu neresime jen vystavu ktera ty kteri se tam nedostanou nejspis moc nezajima tak par novinek ode me. Zacal jsem s testovanim Shermana a Dual Coil Ammita. Sherman ma neuveritelnou chut kterou by pri te velikosti proste mit nemel, ale ma. Nejspis to bude mit co docineni s velmi zkosenym prohnutym kominem. Problem je, ze diky sve velikosti a absenci kontroly liquidu kdyz netece tak neustale alespon kape. Dal jsem tam 4mm spiralky a absurdni mnozstvi vaty, takove, ze jsem si byl jisty, ze nebude ani zasobovat jak jsem tam tu vatu nacpal a stejne protekl, sice jen par kapek ale stejne. Vetsi spiralky nema cenu zkouset protoze vic vaty se tam fyzicky narvat neda tak zkusim jiny druh a uvidime, pokud se mi povede prijit na to jak udelat aby zustal suchy ma Sherman velky potencial stat se mym nejoblibenejsim tankem.

    Ammit dual coil je... dobry. Zcela bezproblemovy ale ta chut mi neprijde zas tak prevratna, srovnatelna asi tak s Trollem ale tomu jsem take prisel na chut az po delsi dobe tak uvidime az v nem protocim par druhu liquidu. Jinak ale funguje naprosto bezproblemove, dokonale suchy, kontrola liquidu funguje na 100% stejne jako zasobovani, sklo pri dolevani drzi pevne a jedina mozna nevyhoda je opravdu to, ze v jedne pozici zhruba na polovicnim prutoku vzduchu je dost hlasity, o stupen mene nebo vice uz je to ok.

    Jinak jsem opet rozjel sve milovane trispiralkace Triad RDTA a Fishbone RDA a opet mi to pripomelo jak mam ty trispiralkace rad, vlastne mnohem vic nez dualy, skoda, ze se nikdy nijak vic neprosadily, ted se po dlouhe dobe obevil novy kousel s triple deckem - Azeroth RTA tak asi neodolam a vyzkousim jak to bude se zasilkami z ciny az zacne platit TPD. (na 90% tipuju, ze porad stejne vzhledem k tomu ze dovoz uz je stejne zakazany uz od prosince ale radeji pisu cinanum at na ty balicky pisou spare parts :D)
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    Kdy? kde? dáme sraz na Vapeshow? Metro Letňany? Btw bude tam se stánkem i Vapebar ;) takže večerní afterparty se ještě uvidí jestli na Žižkově někdo bude, ale domluvíme se na místě a pojedeme asi pravděpodobně společně tam...
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Bud male mnozstvi dvouslozkoveho nebo gorilla glue tak aby ti tam zustala vodiva plocha nebo elektrovodive lepidlo ktere sice nedrzi tak pevne ale zas ho tam muzes napatlat vic - pouziva se normalne na pajeni spoju bez pajky. Zatim to vypada, ze zas tak volne tam ten pin neni. Twisted 420 ho zkousel vytahovat na videu a jo vyrval ho ale dalo mu to pekne zabrat, zkousel jsem nejakou primerenou silu na svych dvou kouskach a nic. Muj osobni dojem je, ze to vypadava hlavne lidem co jedou kapaky a maji nejaky s hodne pevnymi krouzky a tak pokazde kdyz sundavaji cepicku tak zaberou a pak to casem vyrvou.

    Jinak ja mam flat rad hlavne proto, ze se s nim mnohem lepe pracuje nez s multicore, nema zdaleka takovou tendenci se pretacet a vubec lepe drzi tvar a dele vydrzi. Chutove tam rozdil nepoznam, jen to chcce trochu vic trpelivosti vypalit ho aby jel hezky rovnomerne. Obecne posledni dobou zacinam mit juggernaut radeji nez claptony obecne. Kazdopadne tuhle krabicku za necele 2$ bych porad doporucil kazdemu kdo chce levne velke spiralky, jasne ze za nekolikanasobek te ceny sezenes lepsi, ale v tehle kategorii je tezke hledat konkurenci.
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: než ten Flat uz je lepsi Clapton. Ale jeste lepsi je multijadrovej alien.
    WOLFGAR: jak ho opravit? Nějakéj epox nebo neco tepelne odolneho?


    SPAULDING: jojo letní ideal. Nebo OBS ACE a iPOWER 80w vydrzi to twk 3 tanky a to je na celek den na single kdyz to malo bere
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    Zítra jsem celej den v práci na smícháči (ano, ve svátek) Wunderman. Tak mi napište SZ, kdo se stavíte pro kolik těch 48mg láhví, vezmu je s sebou. :)
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    Novej daily. :) vapor flask, ammit. Na léto je therion 75 velkej.



    REY
    REY --- ---
    SPAULDING: Taky bych 1-2 bral
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Jo je to flat, ale ja je mam docela rad, real alien je o poznani drazssi tam das 4$ za dve spiralky jako nic. SS 4 draty a omot beru od geekvape spulku az dorazi tak dam vedet. https://www.fasttech.com/p/5658802


    JIKE: Casem asi jo, ale je to oprava na par minut toho se nebojim, oba dva jsem bral ve sleve jeden za 35$ a druhej za 30$ takze na mod za 800 za me dobry.


    SPAULDING: Ja bych si tak dve vzal.
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    Kluci mám tady snad 10 lahviček tohohle. Otec si dělal železný zásoby a přestal vapovat :)) tak kdyby měl někdo zájem, dám to třeba po 300,-



    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    JIKE: to je vsechno na 18650 takze to bude vzdycky velky. Ja mluvil o necem s Li-Po, to muze bejt malinkaty protoze Li-Po pack zvladne treba nekolikanasobne vyssi proud nez 18650 clanek.
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: aha tak to je ten fake alien co jsem řešil jak s Houmles tak se Zviratkem. Uvnitř je flat.. ribbon no. Lepsi kdyby tam bylo treba 5dratku..

    $1.91 Free Shipping Authentic MKWS 316L Stainless Steel Alien Pre-Coiled Wires for RBA Atomizers (10-Pack) (316 L SS (alien), 32 AWG, 0.3*0.8mm, 10-Pack) at m.FastTech.com - FastTech Mobile
    https://m.fasttech.com/p/5573802
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: me by zajímaly i reálný ampéry odhaduji ze budou mít ty 20700 tak 30ACDR. Uvidíme.
    Ten ammit dual jsem mel pocit ze je 25mm on je 27mm? Změřit to prosim. Myslim základnu.

    Prosim az budeš mít ty spiralky kus. O zastrihnes odmotej a nápis sem kolik ma uvnitř dratků. Reálné.
    Ten Predator stejně časem bude potreba zalepit centrpin tam se obavám ze se časem uvykla.
    Jinak ijoy mel dycky co vím potah/barvu super resenou. Myslim ze se loupat jen tak nebude.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO: Ono to je take spis o vydrzi. Sice bych se do 80W treba vesel, ale jednobaterkac na ten max vykon vydrzi tak hodinu takze mam vetsinu dvojbaterkace a jeden tribaterkac ktery mam nejradeji protoze ho proste dobijim jednou za dva dny a stav baterek neresim. To je take hlavni duvod proc se tesim na 20700 baterky ktere jsou na tom s kapacitou zas o neco lepe.

    Jinak vcera byly male vanoce, Depo Malesice mi poctive dva tydny shromazdovalo zasilky a ted poslalo vse naraz takze mi vcera dorazily dva velke tanky na ktere se opravdu tesim - Sherman a Ammit dual coil. Oba dva jsou pekne macati 27 a 28mm ale dorazil s nimi i druhy predator a take hromada spiralek.
    Kdo schani poradne velke claptony s kralovskym prumerem 4mm tak vrele doporucim https://www.fasttech.com/p/5573802 jsou to krasna hovadka do obou vyse zminenych tanku jako delane, odpor v paru na obou vysel presne 0.2, TC funguje krasne jen to vypalovani aby jely pekne rovnomerne chvilku zabere, ale pri cene 5kc za spiralku neni co resit. Priste beru tak 5 baleni.
    A jeste zajimavy postreh co se tyce predatora - 510ka drzi pevne i na tomhle kousku, bud mam stesti nebo uvidime casem ale presto mne rozdil mezi stribrnou verzi a barevnou docela prekvapil. Nejenom, ze ta povrchovka je na ohmat uplne jina a zatimco barvene jsou uplne hladke tak stribny brouseny ma na omak znatelne drsnejsi povrch a to i na tech plastovych castech.

    Captain vypada zajimave, i vzhledem k tomu, ze i do neho stejne jako do Predatora casem bude liska ale momentalne cekam hlavne na to s jakym protejskem Lost Vape Drona prijde Think Vape, vzdy zatim byli schopni vzit mod od Lost Vape a znatelne ho vylepsit a mezi nemechanickymi dvojbaterkovymi squonkery moc konkurence neni.
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZVIRATKO:


    $46.62 Free Shipping Authentic Joyetech Cuboid TAP 228W TC VW APV Box Mod (Cuboid TAP 228W, 100-315'C, Silver) at m.FastTech.com - FastTech Mobile
    https://m.fasttech.com/products/0/10015540/7606703-authentic-joyetech-cuboid-tap-228w-tc-vw-apv-box
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZVIRATKO: ja si říkal ze by se ti to mohlo líbit. Ale chápu to co hledat asi dela Eleaf na 25mm adaptéry s vestavěnou baterii a tuším istick 200w.
    No 200w fakt ne :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam