HREBICK: Jedu busem z druhe strany ale neni problem vlezt dolu do metra. Spis je otazka v kolik.
A at tu neresime jen vystavu ktera ty kteri se tam nedostanou nejspis moc nezajima tak par novinek ode me. Zacal jsem s testovanim Shermana a Dual Coil Ammita. Sherman ma neuveritelnou chut kterou by pri te velikosti proste mit nemel, ale ma. Nejspis to bude mit co docineni s velmi zkosenym prohnutym kominem. Problem je, ze diky sve velikosti a absenci kontroly liquidu kdyz netece tak neustale alespon kape. Dal jsem tam 4mm spiralky a absurdni mnozstvi vaty, takove, ze jsem si byl jisty, ze nebude ani zasobovat jak jsem tam tu vatu nacpal a stejne protekl, sice jen par kapek ale stejne. Vetsi spiralky nema cenu zkouset protoze vic vaty se tam fyzicky narvat neda tak zkusim jiny druh a uvidime, pokud se mi povede prijit na to jak udelat aby zustal suchy ma Sherman velky potencial stat se mym nejoblibenejsim tankem.
Ammit dual coil je... dobry. Zcela bezproblemovy ale ta chut mi neprijde zas tak prevratna, srovnatelna asi tak s Trollem ale tomu jsem take prisel na chut az po delsi dobe tak uvidime az v nem protocim par druhu liquidu. Jinak ale funguje naprosto bezproblemove, dokonale suchy, kontrola liquidu funguje na 100% stejne jako zasobovani, sklo pri dolevani drzi pevne a jedina mozna nevyhoda je opravdu to, ze v jedne pozici zhruba na polovicnim prutoku vzduchu je dost hlasity, o stupen mene nebo vice uz je to ok.
Jinak jsem opet rozjel sve milovane trispiralkace Triad RDTA a Fishbone RDA a opet mi to pripomelo jak mam ty trispiralkace rad, vlastne mnohem vic nez dualy, skoda, ze se nikdy nijak vic neprosadily, ted se po dlouhe dobe obevil novy kousel s triple deckem - Azeroth RTA tak asi neodolam a vyzkousim jak to bude se zasilkami z ciny az zacne platit TPD. (na 90% tipuju, ze porad stejne vzhledem k tomu ze dovoz uz je stejne zakazany uz od prosince ale radeji pisu cinanum at na ty balicky pisou spare parts :D)