• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Bud 50ky http://www.fichema.cz/lahvicky/1255-pet-lahvika-50-ml-s-kaptkem-bl-8592861005116.html nebo az 115ky http://www.fichema.cz/lahvicky/1256-pet-lahvika-115-ml-s-kaptkem-bl-8592861007110.html.


    VECTOR: Bud si vezmi ted Innokin Endura T18 nebo si pockej tak 14dni az vyjde Innokin Endura T20. Lepsi obycejny zakladni set proste neexistuje. Slukovani jako u cigar, stejny potah, kvalitne vyrobeno, vyborna chut, stoji to z ciny par korun a hlavicky taky. Uz jsem na Enduru pretahnul nekolik kolegu v praci a vsichni spokojeni a T20 je oproti T18 dalsi znatelny upgrade. Cena setu pri vydani? 21$ A je lepsi nez nejake prskajici AIO v cechach za litr.
    JIKE
    JIKE --- ---
    VECTOR: rozumím hodne jsem přemýšlel a jsou 2-3 varianty. První je trubka SMOK VAPE pen 22 kde nic neřešis jen hustší Liquid a hlavy ale žádný display.
    Potom jestli Hces používat vivi novu dal a myslet na lepsi atik do budoucna tak Eleaf pico na 1x baterii 18650 ale žádný velky kouzla na velky vykony pak moc nebudou do budoucna ale proc ne. Pripadne evic prim mini.
    Pripadne s atomizer em
    A na větší vykony i malé do budoucna na 2baterie 18650 treba evic primo 2 (https://www.ejuice.cz/elektronicky-grip-joyetech-evic-primo-200w-kit-s-u-13504) kuprikladu

    Pokud by jsi chtel s integrovanou. A teorii tak 80w iPOWER Eleaf na 22mm Atomizery kde bude i vivi fungovat ale to je otázka protože toho je hodne ted co si vybrat.

    To co popisuješ je spis hitem na MTL tedy slukovani. Na slukovani je dobre vaporesso DRIZZLE ale je to trubka ale. Chuť je fajn. Dobrých MTL atiku moc ted za par korun neni proto i ja pouzivam vivi stále.
    Bylo by spis fajn přijít na sraz a tam se na to vic podivat co by vyhovovalo a dočasně si koupit treba nejaky set za par stovek. Ono te to mozna chytne a budeš chtit pak vic a vic, a tam uz musíš myslet do budoucna. K tomu se pak vztahuje i hustota a typ liquidu
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    China's Vape Industry Is Just Getting Started
    https://www.youtube.com/watch?v=XDSGBnAySb4
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    JIKE: nevim, dva roky jsem se v tom moc nepohyboval. mraky to delat nemusi, i kdyz se mi esteticky libi. .ale aby to bylo hitem co nejvic pribuzne normalni cigarete. Mam Vivi Nova, tece z toho z toho evic liquid.
    JIKE
    JIKE --- ---
    VECTOR: spis je otázka co by jsi chtel mít za atomizer jestli mraky a chuť a podle toho se vybere mod pripadne jestli ai umíš motat a dávat vatu a následně kam by jsi mířil . Nebo co chces používat atp? Vic rozvést (tovární hlavy, Liquid)...
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Mam doma Joy eVic, ten s tim displajem, celkem masivni, vyhovoval mi, ale umrel, stejne jsem ho zas tak nepouzival. Co byste doporucili ted koupit? Nevadi mi masivnejsi ecigo, s moznosti menit napeti, jestli se to jeste praktikuje.. nebo co je dnes standard? diky.
    COSMY
    COSMY --- ---
    HREBICK: by mě zabilo :-)
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    11 modu ve ctyrech :-D
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    Btw dneska jsem jeste ani nevapoval :-D bylo to vyzivny!! :-) nahodim fotky ;-)
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    COSMY: My tam byli asi do 18? Potom presun na burgra do Kelta a po zranici do Vapebaru kde jsme byli asi az do pulnoci :-D
    COSMY
    COSMY --- ---
    HREBICK: moc mlhy :D ja tam byl od 11 pak obed a asi ve 4 sem sel mel sem dost co vy byl after?
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    COSMY: Divny ze jsme se tam asi za 5hodin nepotkali :-D
    JIKE
    JIKE --- ---
    COSMY: Je to zhovadilost to TPD. 10ml Ok ale do echa i když tam jsem mel uz i 30ml. Ale ted to mas na 2 naplnění. Ro je jako když jsi si kupoval kdysi liqua po 10ml. A jeste ze tak tehdy. Ale ted?
    Uz jsou shopy hodne ted vybílené a nejen v ČR...
    COSMY
    COSMY --- ---
    anglani pobavili na vapeshow TPD jedou prodavaj to 3x10ml :D
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: Bezva! Pošli pls přímo odkaz na Cca 60ml? Diky
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Popravde nikdy nikde jsem nenarazil na lepsi lahvicku nez na ty z fichemy, tvrzeny plast vhodny pro prechovavani leku, zatmavene, bajecne kapatko ktere nacpes vsude ale pritom poradne tece a jako bonus chodi naprosto ciste takze se nemusi pred pouzitim ani vymyvat. 7kc/ks vsechny velikosti od 35ml do 200.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam