VECTOR: Ano and. mouth to lung, a DL - direct lung. no kvalitní Ti pored lady Třebas
HREBICK. nějaké DNA kupříkladu. Therion 166, FInder 167, Asmodus apod z těch co se dá říct nejkvalitnějších a cenově ještě ok. Pak na jednu baterii SKAR jako tam si hovně můžeš customizovat co chceš.
Ale pak je otázkou co za atomizer. od doby vivi nova se to pohnulo hodně daleko a fakt je, že moc MTL zařízení není, nebo ani atíků. sice jsou, ale časem zjistíš, že jdou z toho mraky a hodně dobrý třeba koláčový apod. Tedy je na zváženou jaký atík. Zkus něco co umí jak single Coil, tak dual coil (ale musíš si to sám stavět). jako vždy uvádím takovou starter variantu a to OBS ACE, je na přímé potahování do plic. má hlavy - keramiku, tak RBA hlavu, tuším kolem 16$ a je méně vzdušný, takže se dá trochu i MTL na nižší výkony. je malý a sedí i na therionu pěkně. Ale potom co ten výkon, pak zjistíš, že hcceš víc, a půjdeš do nějakého většího atíku.
Take je variants si koupit něco jako Predator na 2x 18650, nebo podobně na 25mm atomizery, a na to dát nějaký pěkný atík. Jaký Atík pak na to to už si vybereš ak sám tady s náma třeba.
Já kdybych chtěl něco fakt na pokročilý začátek, tedy přechod z vivi nova - jako že jsem měl přechod na EGO ONE tuším (mezikroky vlastního motání a atíků dalších typů nepočítám DIY) tak teď bych jasně volil (což tehdy nebylo) něco easy, třeba ipower 80W a OBS ACE (což mám na ven) protože mi pořád něco podá na zem, a už jsem takhle zničil darovaný Target od Vaporessa od Zvířátka a dost mě to štve. Ale kdybych chtěl něco jen na stůl, a hodně co by se dalo customizovat, tak bych šel do DNA (dělal jsem kompletní překlad do češtiny celého SW) a tam se dá fakt s tím hrát až běda. Tam bych si zvolil 2 baterkové a buď:
Nižší výkony: Therion DNA 75 + AMMIT
Vyšší výkony: FINDER 167 + TFV12+ RBA hlavu na vlastní spirálky
alternative by byl SKAR od Lost Vape je to DNA 75 a k tomu OBS ENGINE nebo Pharaoh (má Zvířátko na Signl Coil) a je to paráda. velká. Případně Opět Ammit, nebo iJOY EXO RTA (Single i dual)
jenže tyto varianty jsou nutné pro vlastní stavění spirálek. Tedy v tomto případě - Tvém, bych si pokud nemotáš oc, koupil nejdřív OBS ACE. Tam se budeš trápit se spirálkama jak budeš chtít, ale máš tam pořád možnost keramických hlav co se dají koupit (super chuť) hodně utažené airflow a menší výkon jde na MTL tak tak.
Ale k tomu bych si vzal stejně lepší MOD. na výkon nemusíš moc řešit. TC s tím si pohraješ a SW je k tomu megašíleně rozsálhý. Tedy toto lze také. Pak máš výhodu, že už nemusíš moc kupovat. Pokud to budeš chtít za méně penez, tak zkus PRedatora. Sice Centrpin není na velké namáhání, ale i TC tam funguje co mám info od Zvířete a sám jsem zkoušel suprově fakt že jo. Následně si na tato zařízená už můžeš nasadit atík jaký chceš.
Pokud by jsi chtěl ale nosit v kapse, spíše bych volil Alien díky pevnějšímu centrpinu. dá se taky nastavovat, ale ne v PC, jen v modu narozdíl od DNA. A cena je také jinde. 40$ vs 111$DNA167. Takže volba je sice na TObě, ale zde je můj pohled. ohledně toho co chceš.
Pokud toužíš po MTL, tak si kup trubku, nějakou na to určenou a za mě Vaporesso Drizzle, nebo Ego One (starý dobrý). Pokud chceš yslet na budoucnost a chceš utratit tak výše.
Výhodou variant co jsem psal výše, je že můžeš vapovat hustší liquidy, premiovky a sladké koláše, jahodové koktejly a pudinky a vlastně všecko. Tabákovky z toho jsou také vynikající - jen si vybrat.
ps: Vapovaání je 950x lepší než pyro