• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    JIKE: :))
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: ty vostudo :-) delal jsem na to kdysi recenzi a test a celkem jsem si pohrál. Ma svy pilusy a minusy. Shrnul bych to neco mezi Tfv8 a griffin.
    Spodni deck ma u centrpinu vyvsen a nemusi obcas sedet a hreje je s kovový naustek. Set je skvely a ko ten novy a huli slušně a chu taky. Osobně bych bral spis Tfv8. Avšak tento ma výhodu single. Coil decku... https://youtu.be/IdV5SwNB-fE
    SAKALICEK: vaporesso veco oné atomiser. Cca mesic vydrzi hlava na 70/30. Čistší Liquid moc ne slazeny.
    ZERO
    ZERO --- ---
    JUDE: jo melo III
    JUDE
    JUDE --- ---
    ZERO: a co tam máš za aty? Melo III co je v sadě?
    ZERO
    ZERO --- ---
    cus
    chtel sem se zeptat, mam nejakou dobu eleaf pico mega a cas od casu mi protece liquid skrz spodni vzduch, nekdy vice nekdy mene...nejaky info proc se tomu deje?
    diky
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    SAKALICEK: možná kdyby byl kluci tip na nějakou menší keramiku. To by bylo taky fajn :)
    ď
    PABLLO
    PABLLO --- ---
    Ok, díky, dám ji tam 5%.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    Klucí hulí tady někdo přes IJOY Limitless XL?. Zajímali by mě vaše poznatky případně kritika :)
    WTK
    WTK --- ---
    on vg sam o sobe vaze vodu ze vzduchu, takze se i da rict ze cim dyl ho mas, tim vic vody v nem bude:)
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    JIKE: na vodu nikdo alergii nema :) mozna neni spatny ji tam trochu pridat, prece jen se v tom snadneji vsechno rozpousti nez ve VG a jako nosic chuti bude taky lepsi

    PABLLO: V nekterejch liquidech je i 15% vody a pak je to ridsi nez VG. Napriklad takovej Johnson Creek (tfuj tfuj, uz nic dobryho nedelaj) byl ridkej jako voda prestoze byl PG-free.
    Bacha, je potreba pouzit destilku, normalni voda zanese spiralky vodnim kamenem a dela takovy osklivy slemy...
    Ve VG co jsem bral z lekarny byla taky voda, tusim ze 5%, bylo to trochu ridsi, chutnalo to uplne stejne.
    JIKE
    JIKE --- ---
    PABLLO: nekdo zde ano co si pamatuji nebo daval. Ja osobně ne. Uz se snažím co nejvíc VG pro určitě typy liquidu
    PABLLO
    PABLLO --- ---
    Prosím vás, když mícháte bázi z produktů od Fichemy, přidáváte do ní i trochu demineralizované vody nebo je to podle vás zbytečný? V komerčních bázích často bývá, co jsem guglil, tak údajně kvůli snížení hustoty a s tím spojeným rychlejším zráním, což se mi zdá krapet podivné.
    PABLLO
    PABLLO --- ---
    WOLFGAR: Výrobce nic neuvádí. Pár eshopů kde to prodávají jsem proklikal, ale bohužel, působí pouze na ruském/kavkazském trhu a možnost zaslání do Evropy nenabízí. Spíš než výrobce zkus oslovit distributory (maily dole na stránce cos posílal), ti budou vědět víc. Třeba http://www.vape-orion.ru má distribuční pobočku v USA, tak by to šlo možná koupit přes jiný kontinent.
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: Nevím ale mám na to porad stejný názor. I therion zakouril. Pokud nebudou používat 100% kvalitní součástky tak je jedno kde to vyrobí. Jde hodně o vnitřek zařízení. Příkladně starý Cuboid slouží od začátku (i když má své mouchy).
    Jasné ze jde o to jak to probíhá ve fabrice. Jak to děla Joyetech jsem viděl. Ale spis jde jak píšu o kvalitu součástek. A následného spojení jich do konceptu zařízení. Což tvoří také lidi na výrobní lince. Sleduji okrajové čínskou výrobu elektroniky a používání součástek už od roku cca 2000 a firmám jde fakt o to hodně šetřit. Každých par centů je v milionech kusů...

    Ono v tom zařízení nic vlastně není. Jeden tištěný spoj s displayem. Pak už jen mechanické spoje. A hreje to kus drátu. Osobně jsem zatím nenarazil na zařízení co je 100%. Vždycky ukáže čas. A u každého pokaždé jinak.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: V cine se vyrabi vse od levnych spotrebaku az po velmi kvalitni mody a atiky z dobrych materialu. To ze to vyrobi v cine neznamena, ze musi pouzit levne materialy, to je prece nesmysl a co se tyce urovne jejich strojove vyroby ta sla hodne nahoru. I rucne vyrabeny mod za stovky dolaru muze mit sve nedostatky viz treba afera Steamboy a jeho falesny stabwood na druhou stranu si vezmi treba atiky vyrabene v cine ze stejnych materialu ve stejne farbice jen cast produkce jde prez americkeho majitele a zbytek jsou "klony" A treba mody od cinskych Lost Vape a Think Vape jsou prez to ze mezi DNAcky jsou spis levnejsi s cenami mezi 100-150$ tak pomer kvalita/cena vyborny, dobre materialy a precizni strojova vyroba. Tedy neda se generalizovat, vzdy to bude vyrobce od vyrobce. Mod za30 dolaru bude smejd ale stejne tak muze byt smejd i mod za 300 dolaru, cena nebo to ze to vyrobili mimo cinu neni zarukou ani kvality ani dobrych materialu.
    JIKE
    JIKE --- ---
    Malý report:

    Alien- záhadné se zasekava prave tlačítko. Ačkoliv ho skoro vůbec nepoužívám. Pak často je mod na 220w a nedá se požívat. Bude to mechsnick
    Tornado 150- dneska ráno jsem zjistil ze je strhly závit v delryn top cap. Tedy se nedá pevné uzavřít. Zajímavé.

    Proto za me: módy z činy jsou spotrebak což je celkem jasný a je jedno jestli to je DNa nebo mod za 40$
    Jde o použité součástky
    Atomizery to chce celokov jednoznačně s výjimkou driptipu. A je to spotrebak taky. Takže nahradni to chce taky. A je jedno co to je za značku.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Mel bych prosbu na rusky mluvici (ctouci) schanim liquid Maxwell's Altay, vyrabi se v rusku na sibiri, nasel jsem ho na spouste ruskych shopu ale vetsina z nich se s google translate moc nekamaradi, nechtelo by se vam nekomu mrknout se jestli nektery neposila i do evropy? Nejspis to bude nekde na strankach vyrobce ale ty translate nebere vubec http://maxwells.ru/
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    WOLFGAR: ale ja to nasrouboval a jeste to ani jednou nezahral, takze ty hodnoty by logicky mely bejt stejny. Rozhodne by nemel "aktualni" odpor byt nizsi nez ten pri nasroubovani. A ten screenshot je vzatej asi 5s potom co jsem to nesrouboval.. :)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO: Jo jedno je hodnota pri nasroubovani atiku kterou to bere jako vychozi a na ktere se to zamkne a druha aktualni a ta je i docela presna. Nemohly byt ty spiralky jeste trochu teple kdyz jsi ten mod nasrouboval?
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    WOLFGAR: ale ono to ukazuje ten spravnej odpor (overenej multimetrem) naprosto konzistentne... a nad tim to ukazuje spatnej odpor a ja nechapu proc :)
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    WOLFGAR: no zatim jsem na tom zkousel Pharaoh (TC) a TFV12 (VW) a oboji beha paradne.

    ja pouzivam TC trochu jako pojistku proti prepaleni a docela to funguje. Problem neni kdyz je to moc horky, ale kdyz to nekouri, coz je presne to co to predtim delalo :)

    curves mi nikdy poradne nefungovaly, hral jsem si s tim uz od prvniho eVicu a je to podle me hroznej gimmick...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam