SAKALICEK: No jednobaterkovy mech dle meho neni, na zacatku ma vetsi hit ale jakmile mas baterky pod 50% muzes je rovnou vymenit takze s vetsimi buildy to mas na par potahnuti, z meho pohledu jsou trubky prezitek doby minule ale porad na ne spousta vaperu kteri v te dobe zacinali neda dopustit. Krome klasickych mechanik mas jeste hybridy kde ti atik doseda primo na baterku a ty jsou vlastne nejnebezpecnejsi a pouzivaji se v cloud competitions kvuli tomu ze nemaji temer zadny voltage drop, ale tam z jedny baterky potahnou treba trikrat a hned ji meni.
Noisy Cricket je uz jina trida, klasicky noisy cricket je dvoubaterkova mechanika v seriovem zapojeni, neni zdaleka jedina ale je asi nejznamejsi, je to take o poznani nebzpecnejsi setup pro neznale nez jednobaterkovy hybrid protoze s 8.4 voltu presahne bezpecne hranice Amp drain uz na v dnesni dobe pomerne vysokych odporech. Noisy Cricket II uz v neni mechanika, prez absenci displeje ma zabudovanou elektroniku a i v "unregulated" modu ma zakladni ochrany ktere zamezi pretizeni baterek. Navic umoznuje pouzivani jak serioveho tak paraelniho modu.