XBAHNO: Zajimavy me tlacitko u Predatora vyhovuje mnohem vic nez u Aliena,je tuzssi ale u Aliena mi prislo takovy hrozne vykvrdlany a sklapejici se do strany, u predatora mi prijde ze jde dolu rovnomerne. Co se konstrukce tyce no klasicka cina, me oba predatori porad funguji bez problemu, dokonce se mi uz povedlo rozchodit i posledni verzi lisky se kterou je hned funkcnosti o dost dal. Pokud to netopis tak ze mas vecne mod opatlanej liquidem tak by nemel byt problem. Jestli chces mod kterej vykoupes v liquidu a bude ti fungovat dal tak to uz fakt bud jen nejaka neznicitelna mechanicka mrcha jako je tesla invader III nebo neco co je odlity z jednoho kusu kovu a ma zapustenou 510ku tak ze se do toho proste liquid dotat nemuze (treba tesla 120 nano)
Ale osobne jsem prave s predatorem kapal treba cele Vapeshow bez problemu. Ted na nem mam fishbone Xs se spodnim airflow a pohoda, jestli ten kapak chces zalejvat jak opilec zahradky pri ceste z hospody porid si nejaky RDTA/RDA hybrid (medusa, shenray filian)