• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: uz dávno :-) asi by řekl vic Darwin
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    JIKE: :D já Jo? Jak se mi to stalo :))
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: jsi Admin můžeš :-)
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    WOLFGAR: Odkaz na tvé vyjádření doporučuji vyvěsit na nástěnku :)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    NEX28XZ: SPAULDING: Problem neni v dratu, jakakoli SS spiralka je pouzitelna na TC, vlastne staci aby bylo SS jadro takze TC bude fungovat treba i na claptonech s kanthalovym nebo treba nichrome omotem. Co je ale nezbytne aby SS fungovalo spravne je aby se u jakehokoli dual coilu ty spiralky rozpalovaly naprosto stejne - mely stejny odpor pri kterem dosahnou stejne teploty. Proto je mnohem jednodussi vychytat spravne fungujici TC na obycejnem dratu protoze je jednodussi ty spiralky namotat a vypalit tak aby mely stejny odpor a zahrivaly se rovnomerne. Na slozitejsich dratech to chce trochu praxe a trpelivosti pri "ladeni" plus je vyhoda mit mod s kvalitnim TC chipem na ktery se da spolehnout.

    Takze je to na tobe jak moc mas trpelivosti, bezny drat bude nejjednodussi ale podava velmi plochou nevyraznou chut, vetsi slozitejsi draty sice podavaji lepsi chut ale na TC je slozitejsi je vyladit. Ale vsechno jde a s trochou praxe jde TC vyladit i na hodne neobvyklych buildech. Doporucil bych zacit obycejnymi claptony, pomerne snadne na zprovozneni na TC a pritom chut vyrazne lepsi oproti obycejnemu dratu.
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    NEX28XZ: Jakejkoli komplikovanější drát ti na TC bude dělat bordel. Hoď tam pár závitů nějakýho většího drátu, třeba 22 GA SS 304/3016L.
    NEX28XZ
    NEX28XZ --- ---
    Tak přišlo Avocado 24...poradí pls někdo co namotat? Chtěl bych jet TC na SS ale nevim jestli Clapton, Twisted, Parallel nebo co... jde mi o to aby to žhavilo rychle a produkovalo to dost páry... mám ještě Stick V8 tak abych se mu s Avocadem co se týče množství páry a rychlosti žhavení nějak přiblížil. Teď v Avocadu mám Kanthal Clapton 26GA + 32GA 2,5mm 0,25ohmů v dual coilu a ten čas nájezdu mi přijde pomalej, páry tak slabší průměr.
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    :DDD
    Kuřáci zkouší nový trik, jak obejít zákaz: vodní dýmku na cigarety - iDNES.cz
    http://ekonomika.idnes.cz/...ni-dymky-na-cigarety-dl6-/ekonomika.aspx?c=A170605_125839_ekonomika_fih
    JUDE
    JUDE --- ---
    HREBICK: ja neprijdu..... jedu do pryč....
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    COSMY: Co se gebíš? :) Už by měl bejt snad i Jike ;)
    COSMY
    COSMY --- ---
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    čus chlapi, měli byste pro mě tip na "JEDNORÁZOVOU" e-cigaretu?. Pokud možno funkční. Muj boss letí na Bali a prej nepřežije 18hodin letu :D
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    Nová anketa na nástěnce ;) hlasujte!
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    XBAHNO: Zajimavy me tlacitko u Predatora vyhovuje mnohem vic nez u Aliena,je tuzssi ale u Aliena mi prislo takovy hrozne vykvrdlany a sklapejici se do strany, u predatora mi prijde ze jde dolu rovnomerne. Co se konstrukce tyce no klasicka cina, me oba predatori porad funguji bez problemu, dokonce se mi uz povedlo rozchodit i posledni verzi lisky se kterou je hned funkcnosti o dost dal. Pokud to netopis tak ze mas vecne mod opatlanej liquidem tak by nemel byt problem. Jestli chces mod kterej vykoupes v liquidu a bude ti fungovat dal tak to uz fakt bud jen nejaka neznicitelna mechanicka mrcha jako je tesla invader III nebo neco co je odlity z jednoho kusu kovu a ma zapustenou 510ku tak ze se do toho proste liquid dotat nemuze (treba tesla 120 nano)

    Ale osobne jsem prave s predatorem kapal treba cele Vapeshow bez problemu. Ted na nem mam fishbone Xs se spodnim airflow a pohoda, jestli ten kapak chces zalejvat jak opilec zahradky pri ceste z hospody porid si nejaky RDTA/RDA hybrid (medusa, shenray filian)
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    ZVIRATKO: Tyvoe kuci, co jste mi to poradili za kepl? Meli jste toho predatora rozebranyho? Tohle nikdo normalni nemuze doporucit nekomu, kdo kape.
    Wismec predator 228 firing issues fix.
    https://www.youtube.com/watch?v=PQ-AgB1Bm7g

    -rozborka a sborka pro nestastniky, jako jsem ja
    Za me - alien je monohem prijemnejsi na ovladani, Predator min, mechanicky keply voba - ale to tlacitko u predatora, to je fakt zoufaly.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    SAKALICEK: No hele ja jsem na tom stejne. 2.5£ postovny je prave uplne v pohode, ted jen vymyslet co na tech 5 modu co chci polepit dat ;) jediny co vim zatim jiste je, ze na jednoho predatora musim mit predatora :D
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    WOLFGAR: Tak to jsem neměl vidět. Teď je jasný ze ty všechny nálepky potrebuju. :)). Ani postovný neni tak děsný (2.5£ obyč; 9£ doporuceně). Kdybys měl zájem můžeme se o postovný šábnout.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Narazil jsem na UK vyrobce vinylovych prelepu na temer jakykoli mod, krome klasik jako texturovana kuze maji spoustu vzoru a ted treba i tron serii s reflexivnimi pruhy, projel jsem jejich instagram a vypada to bajecne, nejspis po vyplate obleknu do noveho vsechny sve mody.
    Mod Wraps for Wismec RX200 Sigelei Innokin istick Vaporflask
    http://zapwrapz.co.uk/
    Fotky polepenych modu https://www.instagram.com/zapwrapzuk/
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Tak jsem nakonec ted dorazil z prace, resit v patek vecer neco s ceskou postou je radost.
    No nevadi, zpravim si naladu vybiranim noveho variable voltage modu, diky cricketovi jsem nasel zalibeni v seriovych modech s potentiometrem tak chci poridit jeste nejaky tribaterkac. Zatim to je rozhodovani mezi ijoy zenithem a novou teslou invader 2/3. Tesla by vyhrala, mam je opravdu rad, nano 120 je po par mesicich muj nejspolehlivejsi mod ale vazne by me zajimalo ktereho blba napadlo dat na tribaterkac 510ku tak, ze cokoli vetsiho nez 25mm presahuje.
    COSMY
    COSMY --- ---
    HREBICK: stavil bych se taky ale budu celej víkend pod vodou :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam