• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    odpor je uplne jedno, zalezi jen na

    1) vykonu
    2) tepelne kapacite spiralky

    vyssi odpor znamena akorat ze mod pouzije vyssi voltaz pro stejny vykon

    na 100W jde kourit i se 4Ohm spiralkou :)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    No zalezi, sam kdyz jsem zacinal dlouho jsem vapoval pomerne studeny kour z podobne vysokych odporu a az postupne se dostal k nizkym odporum ktere vapuji ted. Znam spoustu lidi co bez problemu zacali vapovat 0.3 a byli spokojeni, ale take spoustu tech co na tom byli stejne jako ja a nez si zvykli tak je tepla par... no vlastne mlha jak trefne podotknul Jike dusila.

    Rozhodne bych nikoho netlacil do subohmu pokud je s vysokymi odpory spokojeny, maji spoustu vyhod, tou jedinou nevyhodou a duvodem proc se behem poslednich let odpor snizoval, atiky zvetsovaly a tim i potrebny vykon sel nahoru je ze teplejsi hutnejsi para lepe podava chut pri DL zatimco vysoke odpory maji dobrou chut v miniaturnich kotelnach pouzivanych na MTL ale prutok vzduchu v DL setupu nezvladnou uzasobovat.

    Ona z me zkusenosti cesta kazdeho vapera je hodne individualni a ta chut se meni a vyvyji. Mam tu hromadu atiku ktere pred par mesici byly me nejoblibenejsi a ted uz je vlastne vubec nepouzivam protoze jsem pomalu postupne presel k jinemu stylu vapovani, nekdo skoci rovnou do toho nejnovejsiho a pro nekoho je to takovy postupny vyvoj ve kterem se moc neda preskakovat. Zkratka jednoduche pouceni pokud ti chutna a vyhovuje 1.8Ohm tak vyborne - neni na tom vubec nic spatne, ale zaroven se klidne neboj zkouset nove veci a experimentovat, obcas narazis na neco co ti nesedne a obcas na neco co tvoje vapovani posune zas o kousek dal. To je konec koncu asi hlavni duvod proc treba me vapovani bavi jako konicek a ne jen nahrazka cigaret.
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    ZVIRATKO: co? v jakym smyslu??
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    HREBICK: na odporu vubec nezalezi
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    NEX28XZ: Námot hezkej ale to má jedna 3,6?? takže to máš v dualu 1,8? to je moc...za mě ideal 0,3-0,5
    NEX28XZ
    NEX28XZ --- ---
    Ale tak jako myslim že hodně profesionální námot na to že je můj třetí v životě. Včetně toho twisted drátu co jsem dělal (4x30ga, 3mm průměr, 12 otoček, 3,6ohmu)

    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    HREBICK: pokud se neco nestane tak se tam objevim =)
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    LUCKERCZ: Cus :) dorazis jo? super! cca 16-17?
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    hoj, sraz bude od kolika? =)
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    mam pro vas tip na dobrej liquid (ne jako ty "premiovky" co se daj koupit v .cz :))

    Blueberry E-Liquid by Cream Puff Factory | UK eLiquid Shop
    http://www.vapeclub.co.uk/cream-puff-factory-e-liquid/blueberry-e-liquid-by-cream-puff-factory.html
    jeste mam vanilku, tu jsem nezkousel, ale tohle je naprosto bozi
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    KEPASO: Tak on neni potah jako potah zejo, nekdo taha dve vteriny, nekdo do plnejch plic 7 :)

    Za sebe muzu doporucit tuhle tabakovku: https://www.vasecigareta.cz/produkt-1993-euphoria-e-motions-prichut-flavour-art.html

    Ale nutno zminit, ze tady je ten tabak spis druhotnej. Kourim to skoro rok a prakticky jen tohle a furt to muzu, nemam rad vsechny ty preslazeny liquidy a v tomhle mi to vyhovuje.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    WOLFGAR: jojo, predstavu o pouzivanych baterkach mam, obecne peci rozumim. :)
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    FEKASON: takze ty informace o stovkach tahu jsou uplne mimo, predpokladam. :)

    kdyz uz pokladam dotazy, byl by tip na prichut pro tvorbu vlastniho liquidu? kouril jsem nejradsi tabak golden virginia, takze hledam neco podobnyho. filtroval jsem zde a nasel zminku o Virginia od Flavour Art. mam se toho drzet, nebo je jeste neco lepsiho?
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    KEPASO: Dobijet muzes jak casto chces, baterkam pouzivanym ve vapingu (INR, ICR, IMR) spis svedci kdyz je nevybijis uplne do mrte . Stejne tak u tehle technologie neplati takove to ze nove baterie se musi parkrat vybit az na dno a podobne nesmysly. Jedine co bych nedoporucil je zaroven nabijet a vapovat. Jinak obecne tyhle baterie maji dlouhou zivotnost takze bych to zas tolik neresil, AIO je zacatecnicke zarizeni a ver mi ze treba za dva roky az unavu te baterky pocitis tak uz stejne budes davno chtit neco jineho.

    FEKASON
    FEKASON --- ---
    KEPASO: Vykon budes mit odvozenej od odporu a soucasnyho nabiti baterky (cca 2,5V temer prazdno, 4,2V temer plno).

    Docela dlouho jsem pouzival Aio ktery melo 1500 mAh baterku a 0,6 Ohm hlavy a normalni den kdy to clovek to nehrotil to zvladlo cely, kdyz jsem sel na mejdan pivo/ o pulnoci to bylo mrtvy. Takze bych rekl ze pokud nebudes chain vapovat, pres den by ti to mohlo vydrzet, pri intenzivnim koureni 2-4 hodiny.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    HOUMLES: jo, vidis, si muzu vlastne priblizne spocitat dle zakladnich velicin. odpor je 0,3. ale vykon nikde neuvadi. pohledam.
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    KEPASO: nevime na kolik jedes wattu a jakej odpor ma spiralka... a ikdybysme to vedeli tak ten odhad bude hodne tezkej
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    ahoj, jste schopni (hodne zhruba) odhadnout vydrz plne nabityho 1 600mAh akumulatoru v radu poctu tahu? poridil jsem smok vape pen 22, taham cca 2-3 vteriny. aparat sice obsahuje indikator poklesu napeti pod hranici, kdy je potreba nabijet, ale to mi moc nepomuze, kdyz budu venku bez moznosti dobiti. a zbytecne dobijet nechci. diky.
    SAJKEDELIK
    SAJKEDELIK --- ---
    JIKE: zrovna black and bronze me bavi jak sfiňa. A to jsem normálně zastánce all black nástrojů.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Tak jsem dnes neodolal a objednal jeste jeden variable voltage mod, po delsim vyberu nakonec vyhral Dovpo MVV diky hodne pozitivnim ohlasum a recenzim a take zatracene dobre cene (24$ flash sale cerneho)

    Nicmene to znamena objednavani dalsi varky baterek z nkonu, stejne chci z hovinek presedlat na VTC5A uz delsi dobu. Tak pokud by nekdo vyuzil dalsi baterky tak dejte vedet a podelime se o postovne. Navic pri nakupu 10ti ty VTC5A vychazi na 4.35 eura takze nejakych 120 kc, v cechach jsou za tri kila.

    NKON | Sony Konion US18650VTC5A 2600mAh - 35A
    https://eu.nkon.nl/sony-us18650vtc5a-flat-top.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam