• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    JIKE
    JIKE --- ---
    nejvíc cígu se blíží z toho co jsem měl vaporesso drizzle.
    pak ego one (mega atp), případně ego aio. ale nejlepší bylo drizzle.

    to co se stalo se stává, ale hodně lidí si rychle zvykne na potahy doplic rychle, blbý je to, že struktura výparu je jiná, než cigaretového kouře, tedy více ze začátku dráždí již tak poničenou sliznici od kouře.
    KEPASO: jar jest psal výše a to co máš si nech na později :-) bude se hodit

    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    KEPASO: No to je prave problem vetsiny tehle setu ktere se sice tvari jako zacatecnicke ale jsou vsechny delane na tahani primo do plic a kurakovi co chce neco jako cigaro je pak k nicemu, naustkem to nespravis, pokud chces tahat do pusy tak smoka nekomu strel a kup si nejaky MTL set. Za me nejlepsi ktery doporucuji vsem je Innokin Endura, z ciny uz muzes sehnat novou T20 nebo v cechach je starsi T18, obe dve velmi dobre jak chutove tak provedenim a jednoduche na pouzivani.

    SYNTAX_TERROR: Aromamizer je hodne unikatni kousek, RDTA je sice tuna ale jsou to vsechno vrchni ktere ja mam sice hodne v oblibe ale narozdil od Aromamizeru ktery mi neprotekl nikdy vrchni RDTA kdyz hodis do batohu kde se ti polozi tak proste vytece. Pokud chces neco stejne konstrukce tak ted vysel lehce vylepseny Supreme V2, pokud mas nejaky vetsi mod tak jeste muzes zvazit 30mm plus ktery ma hlavni vyhodu ve vetsi zakladne oproti malickate zakladne supremu. S podobnou konstrukci pak posledni dobou vysel jen jeden dalsi tank a to je digiflavor Pilgrim. Take celkem doporucovany ale asi bych radeji vzal ten supreme V2 nebo plus. Pokud by se ti chtelo vyzkouset klasiky tank tak tam je ted dobrych moznosti spoustu zvlast pro priznivce vetsich spiralek a vykonu - single Pharaoh RTA a Ammit 25 a dual Ammit dual coil, Kylin, Reload a z tech trochu starsich na mensi spiralky treba Troll RTA nebo muj oblibeny Moradin 25.
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    K tomu bych dodal jednu svoji vtipnou (trapnou?) historku, kdy jsem si před pár měsíci pořídil Steam Crave Supreme Aromamizer RDTA. Pořád mi vapování z něj fakt brutálně nechutnalo. Ať jsem motal a měnil vaty jak jsem chtěl, pořád jsem se zakuckával, pálilo a dusilo to, přestože jsem všude četl jak je to parádní kousek. Pak jsem to zkusil nasát rovnou do plic a ejhle, luxus! Jo, do teď jsem byl totiž zvyklej kouřit klasickym "bacha, máma!" způsobem. Jak pyro, tak pak následně ze všech atomizérů.

    Btw kdyby měl někdo hint na podobně povedenej kousek jako právě ten Supreme Aromamizer, tak sem s ním. Když teď byla manželka na pár dní v nemocnici a já jí ho odevzdal, aby měla co kouřit na hajzliku (na cígo jí nechtěli pustit), tak jsem zjistil, jak brutálně mi právě nějaký to pořádný potahání do plic chybí :)

    V nouzi vezmu ještě jednou ten samej, protože chuť je z něj fakt Supreme.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    zacinam pomalu zjistovat, ze muj vyber smok vape pen 22 byl tak trosku hodne unahlenej :D. nejak mi nevyhovuje tahani primo do plic, ciga jsem takto nekouril. vychytavam techniku, protoze para je na me moc horka. kdyz se snazim tahat z casti do plic a do pusy, potykam se s kondenzaci pary v naustku => liquidem v puse (je to spravna pricina?). a taky me zlobi kasel, problem je, ze nevim, jestli ho mam z ciga nebo je to dozvuk marodeni s pruduskama pred 14 dny a zaroven cisteni plic, protoze cigara jsem mel od te doby jen dve (kurak jsem nebyl velkej, dokonce posledni pulrok jen vikendovej kurak u piva).

    pokud to dobre chapu:
    a) bud se naucim vapovat primo do plic (chlazeni pary se deje silnym natahnutim vzduchu pruduchama?),
    b) nebo musim zvolit aparat s vetsim odporem, abych mohl tahat do pusy,
    c) nebo je jeste nejaka jina moznost? resil by to naustek, predpokladam, ze ne)?

    budu rad za jakoukoliv radu. diky.
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    Pro rodiče nebo na přechod z cigar.
    Pošlu do světa 2 týdny použivaný EGO AIO black,
    s účtenkou a zárukou.
    + 10ml liquid 6tka nikotin Dark jelly.
    499,-
    JIKE
    JIKE --- ---
    HREBICK: ja dneska udelal namot 0,07
    NEX28XZ
    NEX28XZ --- ---
    HREBICK: Ajo sorka, chybka. 0,36
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    NEX28XZ: jo tak protoze ty si psal 3,6 :-)
    NEX28XZ
    NEX28XZ --- ---
    HREBICK: Právě že 0,36 v dualu. Ideál
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    odpor je uplne jedno, zalezi jen na

    1) vykonu
    2) tepelne kapacite spiralky

    vyssi odpor znamena akorat ze mod pouzije vyssi voltaz pro stejny vykon

    na 100W jde kourit i se 4Ohm spiralkou :)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    No zalezi, sam kdyz jsem zacinal dlouho jsem vapoval pomerne studeny kour z podobne vysokych odporu a az postupne se dostal k nizkym odporum ktere vapuji ted. Znam spoustu lidi co bez problemu zacali vapovat 0.3 a byli spokojeni, ale take spoustu tech co na tom byli stejne jako ja a nez si zvykli tak je tepla par... no vlastne mlha jak trefne podotknul Jike dusila.

    Rozhodne bych nikoho netlacil do subohmu pokud je s vysokymi odpory spokojeny, maji spoustu vyhod, tou jedinou nevyhodou a duvodem proc se behem poslednich let odpor snizoval, atiky zvetsovaly a tim i potrebny vykon sel nahoru je ze teplejsi hutnejsi para lepe podava chut pri DL zatimco vysoke odpory maji dobrou chut v miniaturnich kotelnach pouzivanych na MTL ale prutok vzduchu v DL setupu nezvladnou uzasobovat.

    Ona z me zkusenosti cesta kazdeho vapera je hodne individualni a ta chut se meni a vyvyji. Mam tu hromadu atiku ktere pred par mesici byly me nejoblibenejsi a ted uz je vlastne vubec nepouzivam protoze jsem pomalu postupne presel k jinemu stylu vapovani, nekdo skoci rovnou do toho nejnovejsiho a pro nekoho je to takovy postupny vyvoj ve kterem se moc neda preskakovat. Zkratka jednoduche pouceni pokud ti chutna a vyhovuje 1.8Ohm tak vyborne - neni na tom vubec nic spatne, ale zaroven se klidne neboj zkouset nove veci a experimentovat, obcas narazis na neco co ti nesedne a obcas na neco co tvoje vapovani posune zas o kousek dal. To je konec koncu asi hlavni duvod proc treba me vapovani bavi jako konicek a ne jen nahrazka cigaret.
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    ZVIRATKO: co? v jakym smyslu??
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    HREBICK: na odporu vubec nezalezi
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    NEX28XZ: Námot hezkej ale to má jedna 3,6?? takže to máš v dualu 1,8? to je moc...za mě ideal 0,3-0,5
    NEX28XZ
    NEX28XZ --- ---
    Ale tak jako myslim že hodně profesionální námot na to že je můj třetí v životě. Včetně toho twisted drátu co jsem dělal (4x30ga, 3mm průměr, 12 otoček, 3,6ohmu)

    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    HREBICK: pokud se neco nestane tak se tam objevim =)
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    LUCKERCZ: Cus :) dorazis jo? super! cca 16-17?
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    hoj, sraz bude od kolika? =)
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    mam pro vas tip na dobrej liquid (ne jako ty "premiovky" co se daj koupit v .cz :))

    Blueberry E-Liquid by Cream Puff Factory | UK eLiquid Shop
    http://www.vapeclub.co.uk/cream-puff-factory-e-liquid/blueberry-e-liquid-by-cream-puff-factory.html
    jeste mam vanilku, tu jsem nezkousel, ale tohle je naprosto bozi
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    KEPASO: Tak on neni potah jako potah zejo, nekdo taha dve vteriny, nekdo do plnejch plic 7 :)

    Za sebe muzu doporucit tuhle tabakovku: https://www.vasecigareta.cz/produkt-1993-euphoria-e-motions-prichut-flavour-art.html

    Ale nutno zminit, ze tady je ten tabak spis druhotnej. Kourim to skoro rok a prakticky jen tohle a furt to muzu, nemam rad vsechny ty preslazeny liquidy a v tomhle mi to vyhovuje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam